Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ-ΒΡΕΣ ΤΗΝ ΘΥΡΑ....







ΑΠΕΚΡΙΘΗΝ ΑΥΤΟΙΣ Ο ΙΗΣΟΥΣ....ΕΓΩ ΕΙΠΑ ΘΕΟΙ ΕΣΤΕ....

ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙΣ....Η ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΝΤΟΣ ΗΜΩΝ ΕΣΤΙ....ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΘΥΡΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ.....

Μια φορά κι ένα καιρό, ένας νεαρός είχε σταθεί στη μέση της πόλης και φώναζε ότι είχε την ομορφότερη καρδιά σ’ όλη την περιοχή. Μεγάλο πλήθος μαζεύτηκε, κι όλοι θαύμαζαν την καρδιά του, που ήταν τέλεια. Δεν υπήρχε ούτε σημάδι, ούτε το παραμικρό ψεγάδι πάνω της. Κι όλοι τότε συμφώνησαν ότι αυτή ήταν η πιό όμορφη καρδιά που είχαν δεί ποτέ τους.
Ο νεαρός μας ήταν πολύ περήφανος και κορδωνόταν φωνάζοντας για την ωραία του καρδιά. Ξάφνου ένας γέρος στάθηκε μπροστά στον κόσμο κι είπε, “Ομως η καρδιά σου δεν πλησιάζει την ομορφιά της δικής μου καρδιάς.”
Ο κόσμος, αλλά και το παλικάρι, κοίταξαν την καρδιά του γέροντα. Χτυπούσε δυνατά, όμως ήταν γεμάτη ουλές. Υπήρχαν σημεία όπου φαινόταν ότι είχαν κοπεί κομμάτια και στη θέση τους είχαν τοποθετηθεί άλλα, που όμως δεν ταίριαζαν καλά με αποτέλεσμα να υπάρχουν πολλές δαντελλωτές άκρες. Κι αλλού υπήρχαν σημεία με βαθιά χάσματα, απ’όπου έλειπαν και ολόκληρα κομμάτια.
Οι άνθρωποι κοίταζαν ο ένας τον άλλο - πως είναι δυνατόν να ισχυρίζεται αυτός ότι η καρδιά του είναι ωραιότερη, σκέφτονταν ;
Ο νέος κοίταξε την καρδιά του γέρου, είδε τα χάλια της και γέλασε.
-”Πλάκα μας κάνεις ;” είπε. “Για κάνε σύγκριση ανάμεσα στη δικιά σου και στη δικιά μου καρδιά. Η δικιά μου είναι τέλεια, ενώ η δικιά σου είναι ένα μάτσο ουλές και δάκρυα.”

-”Μάλιστα” είπε ο γέροντας, “η δική σου δείχνει τέλεια, όμως δεν θ’ άλλαζα ποτέ μου τη δική μου καρδιά με τη δική σου. Κοίταξε, κάθε ουλή αντιπροσωπεύει κάποιον που του έδωσα την αγάπη μου - κόβω ένα κομμάτι της καρδιάς μου και του το δίνω, και συχνά μου δίνει ένα κομμάτι της δικής του καρδιάς για να πάει στη θέση του άδειου μέρους της καρδιάς μου, αλλά επειδή τα κομμάτια δεν είναι ακριβώς ίδια, έχω μερικές αγκαθωτές άκρες, που όμως τις λατρεύω γιατί μου θυμίζουν την αγάπη που μοιραστήκαμε.”
“Μερικές άλλες φορές έχω δώσει κομμάτια της καρδιάς μου, και ο άλλος δεν μου έδωσε πίσω ένα κομμάτι της δικής του καρδιάς. Αυτά είναι τα άδεια χάσματα - ξέρεις, το να προσφέρεις την αγάπη σου έχει και κάποιο ρίσκο. Παρ’ όλο που αυτά τα χάσματα πονούν, παραμένουν ανοιχτά και μου θυμίζουν την αγάπη που έχω και γιαυτούς τους ανθρώπους, κι ελπίζω πως κάποια μέρα θα γυρίσουν κοντά μου και θα γεμίσουν τους χώρους που τους έχω άδειους να περιμένουν. Βλέπεις λοιπόν τι θα πεί πραγματική ομορφιά ;”
Ο νεαρός στάθηκε σιωπηλός, με δάκρυα να τρέχουν στα μάγουλά του. Προχώρησε προς τον γέροντα, άπλωσε το χέρι του μέσα στην τέλεια, νεανική και όμορφη καρδιά του, και ξέσκισε ένα κομμάτι της. Το πρόσφερε στο γέροντα με χέρια που έτρεμαν. Ο γέρος τότε πήρε αυτή την προσφορά, την έβαλε στην καρδιά του, και μετά πήρε λίγη από την κατακομματιασμένη του καρδιά και την έβαλε πάνω στην πληγή της καρδιάς του νέου. Ταίριαζε βέβαια, αλλά όχι και απόλυτα, κι έτσι έμειναν κάποιες άγριες άκρες.
Και το παλικάρι κοίταξε την καρδιά του, που δεν ήταν πιά τέλεια, ήταν όμως ομορφότερη από οποιαδήποτε άλλη αφού η αγάπη από την καρδιά του γέροντα ξεχείλιζε τώρα και στη δική του καρδιά.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΠΥΛΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ!

ΒΓΕΙΤΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΨΤΕ ΤΟ ΕΛΕΟΣ ΑΥΤΟΥ!

ΓΡΕΜΙΣΤΕ ΤΟ ΜΕΣΟΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΕΧΘΡΑΣ ΚΑΙ ΑΓΙΑΣΤΕΙΤΕ!

ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΒΕΡΝΟΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ!

ΜΕΤΑ ΚΡΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΩΝ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ!


ΔΙΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΕΤΑΜΕΛΕΙΤΑΙ ΔΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟΝ ΚΑΙ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΖΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ.
ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΝ ΕΞΟΛΟΘΡΕΥΤΗ,ΟΠΛΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΤΟΥ!

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!

ΜΕ ΣΑΚΟΥΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΝΙΝΕΥΙΤΕΣ ΕΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΝΑ ΝΤΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΡΙΤΗ!

ΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΣΑΝ ΑΙΜΑ ΝΑ ΧΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!

ΟΛΟΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΝΙΝΕΥΗ ,Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΝΑ ΜΕΤΑΜΕΛΗΘΕΙ!
Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ!

ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΤΟ ΧΑΛΙ ΤΗΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΘΟ!

Ο ΚΑΛΟΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΑ ΑΤΑΚΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ,ΑΛΛΑ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΟ,ΑΚΥΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΩΡΙΑ!

Ο ΙΩΝΑΣ ΒΓΗΚΕ ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ!ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ!ΓΙΝΕΤΑΙ.

ΤΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ Ο ΘΕΟΣ?ΑΝ ΕΣΥ ΙΩΝΑ ΛΥΠΗΘΗΚΕΣ ΕΝΑ ΔΕΝΤΡΟ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΤΟ ΦΥΤΕΨΕΣ,ΟΥΤΕ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ
ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΛΥΠΗΘΩ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΜΟΥ?
ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΟΥ?

ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ.

ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ!

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΔΕΝ
ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΚΟ!ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΜΙΛΑ ΜΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΜΙΛΑ!

ΜΑΤΩΝΕΙ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ!ΜΑΤΩΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΟΛΙΑΘ!ΜΑ Η ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ ΕΔΟΘΗΚΕ!Η ΧΡΥΣΑΦΕΝΙΑ ΚΟΡΗ ΤΟ ΕΙΠΕ!ΜΙΑ ΝΕΡΑΙΔΟΝΟΝΑ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

δυνατά...όλα...
και η ανάρτηση και τα νοήματά της

καλή δύναμη σε όλους μας

ταξιδιώτισσα

zkcome είπε...

«Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, όποιος δεν εισέρχεται από τη θύρα στην αυλή των προβάτων, αλλά ανεβαίνει από αλλού, εκείνος είναι κλέφτης και ληστής. Όποιος όμως εισέρχεται από τη θύρα είναι ποιμένας των προβάτων. Σε αυτόν ο θυρωρός ανοίγει και τα πρόβατα ακούνε τη φωνή του, και τα δικά του πρόβατα τα φωνάζει με το όνομά τους και τα βγάζει έξω. Όταν όλα τα δικά του πρόβατα τα βγάλει έξω, πορεύεται μπροστά τους, και τα πρόβατα τον ακολουθούν, γιατί ξέρουν τη φωνή του. Έναν ξένο όμως δε θα ακολουθήσουν, αλλά θα φύγουν από αυτόν, γιατί δεν ξέρουν τη φωνή των ξένων».

zkcome είπε...

Είπε λοιπόν πάλι ο Ιησούς: «Αλήθεια, αλήθεια σας λέω, εγώ είμαι η θύρα των προβάτων. Όλοι όσοι ήρθαν πριν από εμένα είναι κλέφτες και ληστές. Αλλά δεν τους άκουσαν τα πρόβατα. Εγώ είμαι η θύρα. Από εμένα αν εισέλθει κανείς θα σωθεί, και θα εισέρχεται και θα εξέρχεται και θα βρίσκει βοσκή. Ο κλέφτης δεν έρχεται παρά για να κλέψει και να σφάξει και να σκοτώσει. Εγώ ήρθα για να έχουν ζωή, και μάλιστα περίσσια να την έχουν».

zkcome είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΙΜΗΝ Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΠΟΙΜΗΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΑΥΤΟΥ ΒΑΛΛΕΙ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
Ο ΔΕ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΩΝ ΠΟΙΜΗΝ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΙΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΩΡΕΙ ΤΟΝ ΛΥΚΟΝ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΑΦΙΝΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ ΑΡΠΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΣΚΟΡΠΙΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
Ο ΔΕ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΦΕΥΓΕΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΘΩΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕΛΕΙ ΑΥΤΟΝ ΠΕΡΙ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΟΙΜΗΝ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΑ ΕΜΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΙ ΥΠΟ ΤΩΝ ΕΜΩΝ.
ΚΑΘΩΣ ΜΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΤΗΡ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΜΟΥ ΒΑΛΛΩ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΠΡΟΒΑΤΩΝ.
ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΕΧΩ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΗΣ ΑΥΛΗΣ ΤΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΑΞΩ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΓΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΙΜΝΗ ΕΙΣ ΠΟΙΜΗΝ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ Ο ΠΑΤΗΡ ΜΕ ΑΓΑΠΑ ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΒΑΛΛΩ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ ΜΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΥΤΗΝ ΠΑΛΙΝ.
ΟΥΔΕΙΣ ΑΦΑΙΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΑΠ ΕΜΟΥ ΑΛΛ ΕΓΩ ΒΑΛΛΩ ΑΥΤΗΝ ΑΠ ΕΜΑΥΤΟΥ, ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΧΩ ΝΑ ΒΑΛΩ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑΝ ΕΧΩ ΠΑΛΙΝ ΝΑ ΛΑΒΩ ΑΥΤΗΝ. ΤΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗΝ ΕΛΑΒΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΣ ΜΟΥ.

zkcome είπε...

"Αυτά λέει ο άγιος, ο αληθινός,
που ανοίγει και κανείς δε θα κλείσει,και που κλείνει και κανείς δεν ανοίγει:
Ξέρω τα έργα σου. ιδού, έχω δώσει μπροστά σου θύρα ανοιγμένη, που κανείς δε δύναται να την κλείσει. Γιατί έχεις μικρή δύναμη, αλλά τήρησες το λόγο μου και δεν αρνήθηκες το όνομά μου. Ιδού, θα σου δώσω από τη συναγωγή του Σατανά, αυτούς που λένε τους εαυτούς τους πως είναι Ιουδαίοι, και δεν είναι αλλά ψεύδονται. Ιδού, θα τους κάνω να έρθουν και να προσκυνήσουν μπροστά στα πόδια σου και να γνωρίσουν ότι εγώ σε αγάπησα. Επειδή τήρησες το λόγο μου να έχεις υπομονή, κι εγώ θα σε φυλάξω από την ώρα του πειρασμού που μέλλει να έλθει πάνω σε όλη την οικουμένη, για να πειράξει αυτούς που κατοικούν πάνω στη γη. Έρχομαι γρήγορα. κράτα αυτό που έχεις, για να μην πάρει κανείς το στέφανό σου. Αυτόν που νικά θα τον κάνω στύλο μέσα στο ναό του Θεού μου και έξω δε θα βγει πια. Και θα γράψω πάνω του το όνομα του Θεού μου και το όνομα της πόλης του Θεού μου, της καινούργιας Ιερουσαλήμ, που κατεβαίνει από τον ουρανό από το Θεό μου. και το όνομά μου το καινούργιο. Όποιος έχει αυτί ας ακούσει τι το Πνεύμα λέει.

zkcome είπε...

Όποιος αδικεί ας αδικήσει ακόμα και ο ρυπαρός ας ρυπανθεί ακόμα, και ο δίκαιος ας πράξει δικαιοσύνη ακόμα και ο άγιος ας αγιαστεί ακόμα».

Μακάριοι όσοι πλένουν τις στολές τους, για να είναι η εξουσία τους πάνω στο δέντρο της ζωής, και για να εισέλθουν στην πόλη από τις πύλες. Έξω οι ομοφυλόφιλοι και οι μάγοι και οι πόρνοι και οι φονιάδες και οι ειδωλολάτρες και καθένας που αγαπά και πράττει το ψεύδος.

«Έρχομαι γρήγορα».

zkcome είπε...

私はすぐに来る = Έρχομαι γρήγορα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αυτό που για κάποιους είναι τιμωρία, για κάποιους άλλους είναι ένα βήμα προς την εκπλήρωση της Θείας βούλησης.
Η μη αποδοχή του ψεύδους οδηγεί προς την εξορία της «πάτμου» και της Αποκάλυψης!
Καλώς σας βρήκα

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟΝ ΜΗ ΦΟΒΗΘΕΙΤΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΑΙΩΝΙΑ ΚΑΤΑΔΙΚΗ!

ΦΩΝΑΞΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΨΥΧΗ ΣΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟΥ ΕΛΕΟΣ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ
ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΤΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ.

ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΟΠΟΥ ΚΑΜΙΑ ΒΛΑΒΗ ΔΕΝ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΑ!

ΜΠΡΑΒΟ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...ΠΛΗΡΗΣ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΟΙ ΠΡΟΣ-ΕΥΧΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΑΚΟΥΣΤΟΥΝ....

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

非常に良い

富士

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ,ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΣΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ.....

ΖΚΕ!

Ανώνυμος είπε...

peter

Μηπως το matrix ειναι κατι παραπανω απο απλα μια θεωριτηκη προσεγκηστικη παρομοιωση την τωρινης πραγματικοτητας μας?Μερικα υλικα (1)υπαρχουν πραγματα περα απο αυτα που καταλαβαινουμε(2)Υπαρχουν παρα πολλες βαθιες αληθειες και νομοι για την ζωη που ισως ποτε δεν τις καταλαβουμε οσο σοφοι και να γινουμε.
(3) Η υλη και η ενεργεια δεν ειναι τα βασηκα χαρακτηριστηκα της πραγματικοτητας μας.Η υλη η ενεργεια κτλ δεν ειναι τιποτα αλλο παρα εξειδηκευμενες μορφες πληροφοριας.Π.χ. πισω απο τα γραφικα στο υπολογιστη κρυβετε ενας τεραστιος κωδικας προγραματισμου.Στο κοσμο του matrix αυτο δειχνει πισω απο τους ανθρωπους και τον κοσμο ειναι ενας κωδικας...(4)Λενε οτι το χρωμα του κακου ειναι το πρασινο,στο matrix το χρωμα του κωδικα ειναι το πρασινο.(5)Ειμαστε ανακατεμενοι και με διαφορετικες αδυναμιες και μαχες ετσι ειναι δυσκολο να κανουμε συμαχιες το ιδιο και στο matrix 3-4 φιλους-συμμαχους ειχε ο Νιο.(6)Στο τελος της ταινιας θα υπαρξουν ανθρωποι που θα υπερασπιστουν το matrix αυτη θα ειναι η νεα στρατια,πολλοι ανθρωποι θα πανε με τον αντιχρηστο.Ολα αυτα αλλα και πολλες αλλες λεπτομεριες της ταινιας ειναι μια εξηγηση του τωρινου μας κοσμου.Γρηγορα αμαξια,lifestyle κτλ ειναι πραγματα που δεν τα χρειαζομαστε στην πραγματικοτητα.Το πενυματικο στοιχειο πρεπει να κυβερνησει το υλικο δεν θα πρεπει να ειναι κρητιριο για τα παντα.Ομως ειναι δυσκολο αυτη την εποχη γιατι η πορνογραφια,η βια,οι εθισμοι και ολοι η σαπιλα της εποχη μας τα θαυει.Kαθε μερα μας επισκεπτονται σχεδον τα παντα απο πνευματα και αγγελοι μεχρι εφιαλτες και φαντασματα συνχρονιζονται,επισκεπτονται,επιδρουν και εναρμονιζονται μαζι μας εκεινα που συμπιπτουν με την καρδια μας και τις σκεψεις μας.Ετσι οπως προσελκυουμε το καλο ετσι προσελκυουμε και την βασηλεια του Θεου,αυτη ειναι η συνταγη για την αποδραση απο το matrix η αλλιως μια ομορφη φυλακη.

Ανώνυμος είπε...

Μάρκ. 5:22 Καὶ ἔρχεται εἷς τῶν ἀρχισυναγώγων, ὀνόματι Ἰάειρος, καὶ ἰδὼν αὐτὸν πίπτει πρὸς τοὺς πόδας αὐτοῦ
Μάρκ. 5:23 καὶ παρακαλεῖ αὐτὸν πολλά, λέγων ὅτι τὸ θυγάτριόν μου ἐσχάτως ἔχει, ἵνα ἐλθὼν ἐπιθῇς αὐτῇ τὰς χεῖρας, ὅπως σωθῇ καὶ ζήσεται.
Μάρκ. 5:24 καὶ ἀπῆλθε μετ' αὐτοῦ• καὶ ἠκολούθει αὐτῷ ὄχλος πολύς, καὶ συνέθλιβον αὐτόν.
Μάρκ. 5:25 Καὶ γυνή τις οὖσα ἐν ῥύσει αἵματος ἔτη δώδεκα,
Μάρκ. 5:26 καὶ πολλὰ παθοῦσα ὑπὸ πολλῶν ἰατρῶν καὶ δαπανήσασα τὰ παρ' ἑαυτῆς πάντα, καὶ μηδὲν ὠφεληθεῖσα, ἀλλὰ μᾶλλον εἰς τὸ χεῖρον ἐλθοῦσα,
Μάρκ. 5:27 ἀκούσασα περὶ τοῦ Ἰησοῦ, ἐλθοῦσα ἐν τῷ ὄχλῳ ὄπισθεν ἥψατο τοῦ ἱματίου αὐτοῦ•
Μάρκ. 5:28 ἔ λ ε γ ε γ ὰ ρ ἐ ν ἑ α υ τ ῇ ὅτι ἐὰν ἅψωμαι κἂν τῶν ἱματίων αὐτοῦ, σωθήσομαι.
Μάρκ. 5:29 καὶ εὐθέως ἐξηράνθη ἡ πηγὴ τοῦ αἵματος αὐτῆς, καὶ ἔγνω τῷ σώματι ὅτι ἴαται ἀπὸ τῆς μάστιγος.
Μάρκ. 5:30 καὶ εὐθέως ὁ Ἰησοῦς ἐπιγνοὺς ἐν ἑαυτῷ τὴν ἐξ αὐτοῦ δύναμιν ἐξελθοῦσαν, ἐπιστραφεὶς ἐν τῷ ὄχλῳ ἔλεγε• τίς μου ἥψατο τῶν ἱματίων;
Μάρκ. 5:31 καὶ ἔλεγον αὐτῷ οἱ μαθηταὶ αὐτοῦ• βλέπεις τὸν ὄχλον συνθλίβοντά σε, καὶ λέγεις τίς μου ἥψατο;
Μάρκ. 5:32 καὶ περιεβλέπετο ἰδεῖν τὴν τοῦτο ποιήσασαν.
Μάρκ. 5:33 ἡ δὲ γυνὴ φοβηθεῖσα καὶ τρέμουσα, εἰδυῖα ὃ γέγονεν ἐπ' αὐτῇ, ἦλθε καὶ προσέπεσεν αὐτῷ καὶ εἶπεν αὐτῷ πᾶσαν τὴν ἀλήθειαν.
Μάρκ. 5:34 ὁ δὲ εἶπεν αὐτῇ• θ ύ γ α τα ε ρ, ἡ π ί σ τ ι ς σ ο υ σ έ σ ω κ έ σε• ὕπαγε εἰς εἰρήνην, καὶ ἴσθι ὑγιὴς ἀπὸ τῆς μάστιγός σου.
Μάρκ. 5:35 Ἔτι αὐτοῦ λαλοῦντος ἔρχονται ἀπὸ τοῦ ἀρχισυναγώγου λέγοντες ὅτι ἡ θυγάτηρ σου ἀπέθανε• τί ἔτι σκύλλεις τὸν διδάσκαλον;
Μάρκ. 5:36 ὁ δὲ Ἰησοῦς εὐθεως ἀκούσας τὸν λόγον λαλούμενον λέγει τῷ ἀρχισυναγώγῳ• μ ὴ φ ο β ο ῦ, μ ό ν ο ν π ί σ τ ε υ ε.
Μάρκ. 5:37 καὶ οὐκ ἀφῆκεν αὐτῷ οὐδένα συνακολουθῆσαι εἰ μὴ Πέτρον καὶ Ἰάκωβον καὶ Ἰωάννην τὸν ἀδελφὸν Ἰακώβου.
Μάρκ. 5:38 καὶ ἔρχεται εἰς τὸν οἶκον τοῦ ἀρχισυναγώγου, καὶ θεωρεῖ θόρυβον, καὶ κλαίοντας καὶ ἀλαλάζοντας πολλά,
Μάρκ. 5:39 καὶ εἰσελθὼν λέγει αὐτοῖς• τί θορυβεῖσθε καὶ κλαίετε; τὸ παιδίον οὐκ ἀπέθανεν, ἀλλὰ καθεύδει. καὶ κατεγέλων αὐτοῦ.
Μάρκ. 5:40 ὁ δὲ ἐκβαλὼν πάντας παραλαμβάνει τὸν πατέρα τοῦ παιδίου καὶ τὴν μητέρα καὶ τοὺς μετ' αὐτοῦ, καὶ εἰσπορεύεται ὅπου ἦν τὸ παιδίον ἀνακείμενον.
Μάρκ. 5:41 καὶ κρατήσας τῆς χειρὸς τοῦ παιδίου λέγει αὐτῇ• ταλιθά, κοῦμι• ὅ ἐστι μεθερμηνευόμενον, τὸ κοράσιον, σοὶ λέγω, ἔγειρε.
Μάρκ. 5:42 καὶ εὐθέως ἀ ν έ σ τ η τα ὸ κ ο ρ ά σ ι ο ν καὶ περιεπάτει• ἦν γὰρ ἐτῶν δώδεκα. καὶ ἐξέστησαν ἐκστάσει μεγάλῃ.

Εβραίους 11
1 Ἔστι δὲ πίστις ἐλπιζομένων ὑπόστασις, πραγμάτων ἔλεγχος οὐ βλεπομένων.

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΜΕΓΑΤΥΤΕΡΗ ΕΞΟΥΘΣΙΑ ΠΟΥ ΟΘΕΟΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ.

Να την χρησιμοποιήσουμε και μάλιστα κινούμενη με ΑΓΑΠΗ.

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

peter

ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ....ΟΠΟΙΟΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ...
ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΟΠΛΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΣΤΗ....
ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ....
Ετσι οπως προσελκυουμε το καλο ετσι προσελκυουμε και την βασηλεια του Θεου,αυτη ειναι η συνταγη για την αποδραση απο το matrix
ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΠΕΤΕΡ.....ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ἔστι δὲ πίστις ἐλπιζομένων ὑπόστασις, πραγμάτων ἔλεγχος οὐ βλεπομένων.
ΠΙΣΤΗ+ΑΓΑΠΗ....ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες