Τετάρτη 18 Μαΐου 2011

ΕΠΙΘΕΣΗ UFO; Ή ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΩΝ ΣΤΟ ΤΕΞΑΣ

Σε μια άκρως απίστευτη αναφορα προχωρησαν οι ρωσικές υπηρεσίες (FKA/RKA) προς τον πρωθυπουργο Πούτιν αυτην εβδομάδα, υποστηρίζοντας οτι η τεράστια αμερικανική βάση του Φόρτ Γουόρθ, πού μέρος της οποίας χρησιμοποιειται από την ΝΑΣΑ, για την εξέλιξη πτητικών μέσων και… ακρως απόρρητων τεχνολογιών, δέχθηκε εξωγήινη επιθεση στην 11/5/2011 η οποία κράτησε πάνω από μισή ωρα , που προφανως είχε σαν σκοπό την καταστροφή της τεχνολογίας Vimana , δηλαδή ενος εξωγήινου σκάφους πού εντόπισαν και μετέφεραν οι Αμερικανικές δυνάμεις από το Αφγανιστάν.

Η επίθεση εχει βιντεοσκοπηθεί, και αναρτηθηκε στο youtube, ομως η αμερικανικες υπηρεσίες εσπευσαν αμεσως να διαψεύσουν το γεγονός, λέγοντας βιαστικά οτι ο καταιγισμός απο τις τεράστιες λάμψεις που καταγράφονται στην περιοχη της βάσης, οφειλόνταν σε εκρήξεις μετασχηματιστων. Η ανάρτηση αρχικα μπλοκαρίστηκε, τελικά όμως αναρτηθηκε και πάλι εχοντας πολύ μικρότερη διάρκεια. Απο την καταγραφή όμως φένεται καθαρα οτι δεν ακούγεται ο παραμικρός ήχος εκρηξης, οπως θα ήταν απαραίτητο, ενω καμμία διακοπή ρεύματος δεν σημειωθηκε πουθενα. σε ολόκληρη την περιοχή, οπως θα ήταν φυσικό.Οι λάμψεις εκτείνονται σε ακτίνα χιλιομέτρων, ενω επισημένονται στον ουρανό και κάποια ιπτάμενα αντικείμενα..Η αναφορά υποστηρίζει οτι η επίθεση ειχε σαν απότελεσμα την απώλεια εκατοντάδων στρατιωτικών και τεχνικού προσωπικου που εργάζεται στα επιστημονικα προγράμματα της βάσης.

Η αναφορα, επιμένει οτι αρμάδα εξωγήινων σκαφων πλησιάζει ολο και περισσότερο στη γη, ενω καυτηριάζεται η εμμονή των Αμερικανων για “παρε – δωσε” πού προσπαθεί να έχει με εξωγήινα όντα, και επισημαίνει και τους παγκόσμιους κινδύνους που απορρέουν απο αυτη την εμμονή. Πολλοί εσπευσαν να συμπεράνουν μάλιστα, ότι οι απανωτές αναβολές της εκτοξευσης του διαστημικου λεωφορείου Endeavour την περασμένη εβδομάδα, συνδέονται με τις επιφυλάξεις που υπαρχουν για την ασφάλεια αυτης της πτήσης.

«Η ΗΠΑ προειδοποιεί την Ρωσία για την έλευση εξωγήινων το 2012″ αναφέρει ότι κύκλοι του Κρεμλίνου διαρρέουν ότι σε συνάντηση του Πρωθυπουργού Β. Πούτιν και του αντιπροέδρου τον ΗΠΑ Τζο Μπαΐντεν, ο Αμερικάνος αντιπρόεδρος ζήτησε την συγκατάθεση της Ρωσίας για την δημιουργία ενός πλέγματος άμυνας για όλο τον πλανήτη μετά από τον εντοπισμό από αμερικάνικους δορυφόρους μιας «Μαζικής εισβολής αρμάδας εξωγήινων σκαφών» η άφιξη των όποιον αναμένεται προς τα τέλη του 2012.

Στο ίδιο δημοσίευμα αναφέρεται μάλιστα ότι η αμερικανική υπηρεσία εθνικής ασφάλειας έχει αποκωδικοποιήσει με το συστημα «key to the extraterrestrial messages» επικοινωνίες των εισβολέων, και μάλιστα υποστηρίζει ότι τα είδη των εξωγήινων που είναι καθ οδόν, είναι δύο διαφορετικά.

Ο αντιπρόεδρος Μπαΐντεν πληροφόρησε τον Πούτιν οτι η κυβερνησή του εχει σχεδόν διακόψει κάθε χρηματοδότηση προς την ΝΑΣΑ σε ότι αφορά την κατασκευή νέων διαστημοπλοίων, και έχει ρίξει το βάρος της σε κατασκευή επανδρομένων και μη, μικρών διστημοπλοίων, με οπλισμό ακτίνων λέιζερ. (το αμερικανικό ναυτικό μόλις την προηγούμενη εβδομάδα ανακοίνωσε μια επιτυχή δοκιμή όπλου με ακτίνες λέιζερ).

πηγη-http://www.tromaktiko.net/2011/05/14/%ce%bc%ce%b1%ce%b6%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%ce%b9%cf%83%ce%b2%ce%bf%ce%bb%ce%ae-ufo-%ce%b1%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%ad%ce%bd%ce%b5%cf%84%ce%b1%ce%b9-%cf%80%cf%81%ce%bf%cf%82-%cf%84%ce%b1-%cf%84%ce%ad/

ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ....

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ!
ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΙΣΤΕ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!
ΧΑΙΡΕΤΩ!

zkcome είπε...

ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΩΣ Η ΑΣΤΡΑΠΗ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΑΝΑΤΟΛΩΝ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΩΣ ΔΥΣΜΩΝ ΟΥΤΩ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ.
ΕΥΘΥΣ ΔΕ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΛΙΨΙΝ ΤΩΝ ΗΜΕΡΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ Ο ΗΛΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΚΟΤΙΣΘΗ ΚΑΙ Η ΣΕΛΗΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΟΣ ΑΥΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΣΤΕΡΕΣ ΘΕΛΟΥΣΙ ΠΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΘΕΛΟΥΣΙ ΣΑΛΕΥΘΗ.
ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΦΑΝΗ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟΝ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΕΛΟΥΣΙ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΠΑΣΑΙ ΑΙ ΦΥΛΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙΝ ΙΔΕΙ ΤΟΝ ΥΙΟΝ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΕΡΧΟΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΩΝ ΝΕΦΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΜΕΤΑ ΔΥΝΑΜΕΩΣ ΚΑΙ ΔΟΞΗΣ ΠΟΛΛΗΣ.
ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕΤΑ ΣΑΛΠΙΓΓΟΣ ΦΩΝΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΣΙ ΣΥΝΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΑΥΤΟΥ ΕΚ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΑΝΕΜΩΝ ΑΠ ΑΚΡΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ ΕΩΣ ΑΚΡΩΝ ΑΥΤΩΝ.

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΘΑ ΤΑΞΙΔΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΜΠΑΝ....

ΘΑ ΑΝΟΙΧΤΟΥΝ ΟΙ ΟΥΡΑΝΟΙ....

ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ+ΑΔΕΡΦΗ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΦΟΥΤΖΙ....

ΠΛΗΣΙΟΝ.....ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ.....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ-ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ....

ΔΗΛΩΝΕΙ
Η ΑΚΡΙΒΗΣ δήλωση-ερωτηση στο "ΒΗΜΑ" έχει ως εξης:


"...θα μπορούσαμε να συλλάβουμε όλους τους λαθρομετανάστες από το κέντρο της Αθήνας και να καθαρίσουμε την περιοχή από έξι ώρες μέχρι τρεις ημέρες. Όμως το μεγάλο ζητούμενο είναι πού θα τους πάμε".

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....

PISTOS788 είπε...

Γιατί καθυστερεί η απόφαση του ΣτΕ για την συνταγματικότητα του Μνημονίου;

Όταν μια ολόκληρη χώρα ταλανίζεται αν θα πάρει την 5η δόση του δανείου δεν είναι περίεργο να μην έχει εκδοθεί ακόμα η απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για την συνταγματικότητα η όχι του Μνημονίου; Όταν μάλιστα έχουν προσφύγει για την αντισυνταγματικότητα του μνημονίου όλοι σχεδόν οι επιστημονικοί σύλλογοι της...
Χώρας;

Τι συμβαίνει και καθυστερεί; Γιατί δεν αντιδρά κανείς;

Σύμφωνα πάντως με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες χθες βράδυ επρόκειτο να διεξαχθεί η τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου της Επικρατείας για να αποφασίσει επί του κρισίμου αυτού θέματος.

Όμως, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνεδρίαση αναβλήθηκε επ΄ αόριστον.

Για ποιό λόγο δεν μάθαμε.

Αντιλαμβάνεστε φυσικά ότι στην περίπτωση που το Συμβούλιο της Επικρατείας εξέδιδε απόφαση – καταπέλτη , η κυβέρνηση και ο Γιώργος Παπανδρέου θα βρίσκονταν σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση…

Όχι εκλογές θα ζήταγαν, αλλά δεν θα έβγαιναν ούτε από το Μαξίμου…!

Μήπως λοιπόν η καθυστέρηση αυτή υποδηλώνει σύντομα, εξελίξεις;

Εάν η είδηση αληθεύει, τότε θα πρέπει η Νέα Δημοκρατία ζητήσει εξηγήσεις επισήμως.

Antiκοινοβουλευτικός

Υ.Γ Ήδη έχουμε γράψει ότι κάποιοι υπουργοί – πολύ κοντά στον Παπανδρέου – ετοιμάζουν τους εκλογικούς τους μηχανισμούς…

http://www.antinews.gr/

PISTOS788 είπε...

Στόχος εμπόρων οργάνων η Κρήτη!
>
> Σοκαριστικό συμβάν έλαβε χώρα την
Τριτη 5 Απριλίου το απόγευμα, στην
> εθνική οδό Ρεθύμνου - Ηρακλείου
στο ύψος του Φόδελε, που θυμίζει
> σενάριο από ταινία τρόμου ευτυχώς
για την πρωταγωνίστρια είχε αίσιο
> τέλος. Εικοσιεξάχρονη καθώς διέσχιζε
με το αυτοκίνητο της το δρόμο του
> Φόδελε, ερχόμενη για Ηράκλειο,
συνάντησε στο δρόμο μια γριούλα η οποία
> έκανε ωτοστόπ.
>
> Δίχως να το σκεφτεί η κοπέλα
σταμάτησε και πήρε την γριούλα μαζί
της.
> Καθώς η κοπέλα οδηγούσε
συνειδητοποιεί ότι το άτομο που έχει
δίπλα της
> μόνο γριούλα που δεν ήταν! (είχε πολύ
γυμνασμένες γάμπες για γριούλα)
> Κοιτάζοντας τον καθρέπτη
καταλαβαίνει ότι ένα τζίπ την
ακολουθεί εξ
> αρχής. Χωρίς να χάσει την ψυχραιμία
της πατάει απότομα το γκάζι και
> χτυπάει το μπροστινό αυτοκίνητο.
> Κατεβαίνει και ζητάει συγνώμη από
τον οδηγό του οχήματος και ζητάει να
> καλέσουν την αστυνομία να καταγράψει
το συμβάν.
>
> Στο άκουσμα της λέξης 'αστυνομία' η
γιαγιά μπήκε στο τζιπ και
> εξαφανίστηκε. Όταν ήρθε η αστυνομία η
κοπέλα τους είπε όλα όσα έγιναν
> και οι αστυνομικοί άρχισαν τις
έρευνες.
>
> Το αυτοκίνητο βρέθηκε λίγα
χιλιόμετρα πιο πέρα εγκαταλελειμμένο.
Όταν
> οι αστυνομικοί άρχισαν να το ψάχνουν
και άνοιξαν το πορτ-παγκάζ
> έμειναν άφωνοι..
>
> 3 ψυγειάκια γεμάτα πάγο, νυστέρια και
αναισθητικά που μαρτυρούσαν το
> σκοτεινό σκοπό των εμπόρων.
>
> Τα καλά νέα είναι ότι η κοπέλα σώθηκε,
τα κακά νέα είναι ότι οι
> δράστες είναι ελεύθεροι, γι αυτό
συνιστάμε προσοχή.

Ανώνυμος είπε...

peter

Oυτε μια σωστη δικαιολογια δεν μπορουνε να πουνε!Ειναι δυνατον να ειναι εκρηξης απο μετασχηματιστες?καλα και οι σπινθηρες που ειναι? Που κανονικα οχι σπινθηρες κεραυνους επρεπε να εβγαζε τουλαχιστον στην πηγη.Στο βιντεο γινονται αναφορες για λαμψεις που σημαινουν εκρηξεις,η ηχοι που ειναι?απο οτι ειδα στο βιντεο ειδα φωτακια αρα κατοικησημη περιοχη.Eμενα προσωπικα μου κανουνε ποιο πολυ για στατικους προβολεις κατι τετοιυς βαζουνε και σε συναυλιες μεγαλες.Αυτο θα εκανα εγω εαν διοικουσα την κακια πλευρα.Μπορουμε να πεισουμε τον κοσμο χωρις να καταστρεψουμε. Eχουν κοπιασει πολυ εδω και 10ετιες να μεγαλωσουνε τις γενιες των ανθρωπων με ταινιες εξωγιηνων κτλ αλλα ετσι οπως θα τους συμφερε.Oi 2 νεες τους ταινιες http://www.youtube.com/watch?v=CWPkJD0YHeM και http://www.youtube.com/watch?v=4KEueJnsu80 Εμενα αυτο που με ξαφνιαζει και με τρομαζει καποιες φορες ειναι ποσα μα ποσα πραγματα μας κρυβουν και αλλα ποσα δεν ξερουμε.

PISTOS788 είπε...

peter

ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ,ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΚΑΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΕΟΝ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ,ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΡΥΒΕΤΑΙ....

ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΕΧΩΣ....

ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕΣ....
ΝΑ ΑΙΤΕΙΣ ΣΟΦΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΚΑΙ ΘΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ ΕΚΕΙΝΟΣ....


ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΥΠΕΡΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΤΑΙ Ο ΜΥΘΟΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΨΗΦΙΣΕΩΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ Η ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ;

Παναγιώτης Αποστόλου – Οικονομολόγος
Πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009 ο Γεώργιος Παπανδρέου με στόχο την κατάληψη της εξουσίας είχε πολλές φορές προεκλογικό παραλήρημα και έταζε στον Ελληνικό λαό «λαγούς και πετραχήλια».

Με σημαία το σύνθημα «λεπτά υπάρχουν» δεσμεύθηκε πως οι συντάξεις και οι μισθοί των εργαζομένων δεν θα μειωθούν αλλά θα γίνουν αυξήσεις που θα ακολουθούν τους δείκτες του πληθωρισμού.
Επίσης εγγυήθηκε πως θα δημιουργήσει ένα κοινωνικό κράτος ευνομίας, δικαίου και ισοπολιτείας .
Δήλωνε πως «θα ματώσει» αλλά θα πατάξει την διαφθορά σε όλα τα επίπεδα.
Όταν όμως ανέλαβε την πρωθυπουργία όχι μόνο δεν έκανε πράξη όσα υποσχέθηκε στον Ελληνικό λαό, αλλά συνειδητά επεδίωξε και κατόρθωσε (γιατί περί κατορθώματος πρόκειται) να οδηγήσει την οικονομία της χώρας σε σκόπιμη και επιδιωκόμενη χρεοκοπία προκειμένου ο ίδιος και η Κυβέρνησή του να συνάψει συμφωνία (μνημόνιο) με την Τρόικα και να βυθίσει την χώρα στην Εθνική, κοινωνική, οικονομική εξαθλίωση και τον Ελληνικό λαό στην ανέχεια, την φτώχεια και την απελπισία.
Όλοι γνωρίζαμε πως η χώρα ήταν σε άθλια οικονομική κατάσταση και απαιτείτο το νοικοκύρεμα της οικονομίας με δραστικά και άμεσα μέτρα αλλά όμως δεν είχε κανένα πρόβλημα δανεισμού. Μπορούσε παρά το μεγάλο χρέος να δανείζεται από τις διεθνείς αγορές άνετα και με πολύ λογικό επιτόκιο.

PISTOS788 είπε...

Τα spreads, τα οποία προσδιορίζουν το ύψος του επιτοκίου ενός δανείου, ήταν τότε στις 134 μονάδες.
Ο πρωθυπουργός όμως που γνώριζε – είχε ενημερωθεί επακριβώς από τον διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος – την πραγματικά άθλια οικονομική κατάσταση της χώρας και από την στιγμή που τα spreads ήταν χαμηλά αφού παρέμειναν στα ίδια επίπεδα μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου 2010, θα έπρεπε να προχωρήσει άμεσα σε δανεισμό από τις αγορές προς κάλυψη των τρεχουσών αναγκών της χώρας.
Όμως αυτός έχασε πολύτιμο χρόνο σε μια προσπάθειά του να πείσει τον λαό πως η προηγούμενη Κυβέρνηση και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος τον κορόιδεψαν δίδοντάς του προεκλογικά, ψεύτικά στοιχεία για την κατάσταση της οικονομίας και έτσι δεν μπορούσε να υλοποιήσει άμεσα τις προεκλογικές εξαγγελίες.
Το επιχείρημα αυτό είναι τουλάχιστον απαράδεκτο και παιδαριώδες όταν το επικαλείται πρώην αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης που διετέλεσε παλαιότερα πολλές φορές υπουργός και εξελέγη βουλευτής, πολλές τετραετίες, δηλαδή να μην γνωρίζει την οικονομική κατάσταση της χώρας.
Ακολούθως, ξεκίνησε η δυσφήμηση της χώρας με συνεχείς περιοδείες του Έλληνα Πρωθυπουργού που εξομολογείτο στους Ευρωπαίους ηγέτες πως «κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα» και του κ. Παπακωνσταντίνου που διατυμπάνιζε δεξιά και αριστερά πως η οικονομία μας θυμίζει «τιτανικό».
Με όλες τις παραπάνω ενέργειες η Ευρωπαϊκή επιτροπή υποστήριξε μετά από έρευνά της, πως η συνεχής αυτή δυσφήμηση οδήγησε τους διεθνείς κερδοσκόπους και τοκογλύφους σε εκτίναξη των spreads, στο απίθανο ύψος των 850 μονάδων ώστε κατέστη απαγορευτικός ο δανεισμός της χώρας από τις διεθνείς αγορές. Διευκολύνθηκε δε το διαβρωτικό τους έργο με θύμα την Ελληνική οικονομία.

PISTOS788 είπε...

Έτσι ο κ. Παπανδρέου αντί να έχει ως πλεονέκτημα την τοποθέτηση του πιστολιού στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, αυτός το παρέδωσε αμαχητί στους δανειστές μας και εκείνοι το τοποθέτησαν στον κρόταφο του Ελληνικού λαού.
Για να γίνει αντιληπτό και κατανοητό το πόσο κακό έκαναν ο πρωθυπουργός και ο υπουργός οικονομικών στη χώρα και στον Ελληνικό λαό με αυτές τις ενέργειες τους, θα αναφέρω ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα.
Σκεφτείτε ότι ένας τραπεζίτης, ο οποίος κατέχει μία πολύ αξιόπιστη και εύρωστη οικονομικά τράπεζα, χάνει τα λογικά του και δηλώνει δημοσίως ότι η τράπεζά του είναι χρεοκοπημένη και ότι οι υπάλληλοί της την κλέβουν.
Να είστε όλοι βέβαιοι ότι αυτή η τράπεζα μέσα σε μία μόνο εβδομάδα θα έχει χρεοκοπήσει, αφού όλοι μα όλοι οι καταθέτες της θα έχουν αποσύρει τις καταθέσεις τους και η τράπεζα θα μείνει «πανί με πανί».
Δυστυχώς αυτό ακριβώς έπραξε ο πρωθυπουργός μας και τελικά η χώρα βρέθηκε σε δεινή θέση μη μπορώντας να δανειοδοτηθεί από τις αγορές γιατί τα speads είχαν ήδη εκτιναχτεί και κατέφυγε στη σύναψη της δανειακής συμφωνίας με την τρόικα.
Έτσι για άλλη μια φορά η Κυβέρνηση και ο κ. Παπανδρέου είπαν ψέματα στον Ελληνικό λαό, πως ψήφισαν την τερατώδη και μονομερή αυτή σύμβαση προκειμένου να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις των πολιτών, ενώ απλά με τα 110 δις. € που πήραν δάνειο, ούτε ένα ευρώ δεν πήγε για την πληρωμή μισθών και συντάξεων ή για την παραγωγική ανάπτυξη της χώρας, αλλά πληρώθηκαν οι τόκοι και τα τοκοχρεολύσια προϋπαρχόντων δανείων και ομολόγων.
Δηλαδή εξασφαλίσαμε τα χρήματα για να πληρωθούν τα πανωτόκια των οι διεθνών νταβατζήδων μας.

PISTOS788 είπε...

Την τρανή απόδειξη αυτών την έδωσε η επιτροπή της Eurostat, η οποία αναφέρει ότι το έλλειμμα του ΑΕΠ για τη χρήση 2009 της Ελλάδος είναι 15,6 με τους τόκους και το πρωτογενές, χωρίς τους τόκους, έλλειμμα μόνο 3,9 δηλαδή καλύτερο και από το έλλειμμα της Γερμανίας.
Μετά όλα τα παραπάνω, αποδεικνύεται πως η Κυβέρνηση εάν είχε στραφεί αμέσως μετά την εκλογή της προς τις διεθνείς αγορές δεν θα είχε κανένα πρόβλημα πληρωμής μισθών και συντάξεων παρ’ όλη τη σπατάλη στη διαχείριση του δημοσίου χρήματος, την αδυναμία πάταξης της φοροκλοπής, της φοροδιαφυγής του παραεμπορίου και του ελέγχου της μαύρης αδήλωτης εργασίας που η πάταξή τους ήταν προεκλογικές δεσμεύσεις της Κυβερνήσεως.
Η Κυβέρνηση του επαχθούς μνημονίου, της νέας τάξεως πραγμάτων και της παγκοσμιοποίησης είναι μία ανίκανη κυβέρνηση που καθημερινά βυθίζεται στον οχετό των ψεμάτων και των άθλιων ανεφάρμοστων εξαγγελιών της.
Είναι η Κυβέρνηση που έχει επιφέρει την οικονομική και κοινωνική καταστροφή της κοινωνίας μας που μετά ενός χρόνου επιβολής του μνημονίου η Ελληνική οικονομία βρίσκεται σε πιο δεινή θέση από αυτή που ήταν πριν την υπαγωγή της.

PISTOS788 είπε...

Το ερώτημα πλέον που τίθεται καθημερινώς, όλο και πιο έντονα στον Ελληνικό λαό, είναι: “ η επιλογή της Κυβέρνησης, να υπογράψει η χώρα τους επαχθείς και δυσβάσταχτους οικονομικούς όρους της δανειακής σύμβασης χωρίς καν να διαπραγματευθεί αυτούς τους όρους, αλλά ταυτόχρονα να υποθηκεύσει τα Εθνικά κυριαρχικά δικαιώματα και να παραιτηθεί ολοσχερώς οποιασδήποτε ασυλίας πηγάζει από νόμους ή συνθήκες, δηλαδή παραιτούμενη από οποιοδήποτε στοιχείο συνιστά Εθνική κυριαρχία, ήταν μονόδρομος; ”
Μετά όμως τις αποκαλύψεις περί επανειλημμένων συναντήσεων του πρωθυπουργού της χώρας με τον Ντομινίκ Στρος Καν αρκετό χρονικό διάστημα πριν την υπαγωγή μας στο Δ.Ν.Τ., καταρρίπτονται όλες οι άλλες δικαιολογίες και ένα πλέον είναι το σίγουρο.
Ο πρωθυπουργός συνειδητά υπέγραψε το «μνημόνιο» το οποίο προετοίμαζε πριν από την ψήφισή του και ουσιαστικά κατήργησε πραξικοπηματικά την κοινοβουλευτική δημοκρατία, αφού ένα χρόνο
μετά δεν το έχει φέρει στην Βουλή των Ελλήνων για επικύρωση (άξιο απορροίας βέβαια είναι γιατί να υπόλοιπα κοινοβουλευτικά κόμματα δεν αντιδρούν ) και επιπλέον προέβη σε βίαια Συνταγματική εκτροπή (άποψη κορυφαίων επιστημόνων της χώρας).

PISTOS788 είπε...

Σύμφωνα με τον ποινικό κώδικα στο δεύτερο βιβλίο, ειδικό μέρος, πρώτο κεφάλαιο, προσβολές του πολιτεύματος, άρθρο 134, Εσχάτη προδοσία, άρθρο 2 αναφέρεται:
Α)τιμωρείται με ισόβια ή πρόσκαιρη κάθειρξη όποιος επιχειρεί με βία ή απειλή βίας ή με σφετερισμό της ιδιότητάς του ως οργάνου του Κράτους να καταλύσει ή να αλλοιώσει ή να καταστήσει ανενεργό, διαρκώς ή προσκαίρως, το δημοκρατικό πολίτευμα που στηρίζεται στη λαϊκή κυριαρχία ή θεμελιώδεις αρχές ή θεσμούς του πολιτεύματος αυτού.
Β)επιχειρεί με τα μέσα που αναφέρονται στο προηγούμενο εδάφιο και με τρόπο πρόσφορο να διαπράξει την ομαλή λειτουργία του πολιτεύματος, να αποστερήσει ή να παρακωλύσει τη Βουλή, την Κυβέρνηση ή τον Πρωθυπουργό από την ενάσκηση της εξουσίας που τους παρέχει το Σύνταγμα ή να τους εξαναγκάσει να εκτελέσουν ή να παραλείψουν πράξεις που απορρέουν από την εξουσία αυτή.
Το σίγουρο λοιπόν είναι πως το μνημόνιο δεν ήταν μονόδρομος και αυτό που πρέπει να αναζητηθεί πλέον είναι εάν ο Πρωθυπουργός της χώρας έχει υποπέσει στο αδίκημα της Εσχάτης προδοσίας!!! ΠΗΓΗ:gdailynews

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Υπάρχει κάτι που υπερβαίνει των όσων γνωρίζαμε για την σχέση μας με την συνείδησή μας.
Η στάση και η έκφραση ενός πρωθυπουργού που η χώρα του βυθίζεται και αυτός έχει μια έκφραση "χαλαρή", ενώ παράλληλα φοβίζει τον κόσμο με την "στάση πληρωμών", δημιουργεί μια "σταθερά" στους έχοντες την κουτάλα και επιμηκύνει τον χρόνο υπέρ τους, ώστε να μην απομείνει τίποτα που να είναι αναστρέψιμο.
Είναι ο δρόμος προς την παγκόσμια κυβέρνηση που θέλει τον άνθρωπο UFO δηλαδή ξένο προς την πραγματική του φύση και ύπαρξη, με αγνώστου κατεύθυνσης προορισμό....ή μάλλον καλύτερα, ...με προορισμό την χαμηλότερη δυνατή συνείδηση...δηλαδή την κόλαση.
Όλο αυτό το κολαστήριο της παγκόσμιας κουλτούρας περί οικονομίας και οικολογίας δεν είναι τίποτα περισσότερο από μια υπονόμευσης των ίδιων των δημιουργών αυτής και της δικής μας συναίνεσης μέσο των φόβων μας μας.
Αν δεν μας ξυπνήσει ο συναισθηματικός πόνος της υποδούλωσης, του φόβου και του αδιέξοδου που νιώθουμε είδη στην ψυχή μας, τότε ποιον παράδεισο διεκδικούμε, ποιο αυτεξούσιο και ποιο δικαίωμα για Ζωή?
Α Ρε Στρως!!!!!!

Καλό Βράδυ Αδερφέ μου

PISTOS788 είπε...

BornGR

Η στάση και η έκφραση ενός πρωθυπουργού που η χώρα του βυθίζεται και αυτός έχει μια έκφραση "χαλαρή",
ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟ Η ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΑΡΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ.

ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ....ΓΙΑΤΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ.....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

http://ellinonea.blogspot.com/2011/05/blog-post_16.html#more


ΠΡΑΓΜΑΤΙ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΕΙΧΕ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΦΥΛΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ?

ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΣΤΗΝΕΙΣ ΠΑΓΙΔΕΣ ΜΕ ΣΚΟΠΟ!ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ!

ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΝ ΓΙΑΤΙ
ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΛΕΥΚΗΣ ΣΑΡΚΟΣ Η ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ?

ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΕΞΑΓΟΡΑΖΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΕΔΩ?

ΥΠΟΠΤΟ!ΠΟΛΥ ΥΠΟΠΤΟ!

ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΕΠΟΜΕΝΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!

Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΑΤΙΑ?

ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΟΝΗΡΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!

ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΟΛΑ!
ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΕΙΤΕ ΜΟΝΟ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?

ΟΧΙ!ΕΣΥ ΟΤΑΝ ΔΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΟΛΛΑ!
ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΟΛΑ!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.promitheasblog.com/2011/05/blog-post_18.html

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΚΕΥΩΡΙΑ Η ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ....
ΕΝΑΣ ΣΕΝΑΡΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΙΛΗΣΕ....ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ...ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες