Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Titanic - I'll be your hero

ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΕΑΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΧΟΝΗ,΄Η ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΣΤΗ ΜΑΧΗ.
ΦΘΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ
ΜΠΡΙΑΝ


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

καπηλεία και ιδανικών...

καλησπέρα

ταξιδιώτισσα

zkcome είπε...

ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΕΝΔΥΘΗ ΑΦΘΑΡΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΝΑ ΕΝΔΥΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΝ.
ΟΤΑΝ ΔΕ ΤΟ ΦΘΑΡΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΝΔΥΘΗ ΑΦΘΑΡΣΙΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΘΝΗΤΟΝ ΤΟΥΤΟ ΕΝΔΥΘΗ ΑΘΑΝΑΣΙΑΝ ΤΟΤΕ ΘΕΛΕΙ ΓΕΙΝΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ Ο ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΚΑΤΕΠΟΘΗ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΕΝ ΝΙΚΗ.
ΠΟΥ ΘΑΝΑΤΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟΝ ΣΟΥ ΠΟΥ ΑΔΗ Η ΝΙΚΗ ΣΟΥ;
ΤΟ ΔΕ ΚΕΝΤΡΟΝ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΑΡΤΙΑ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΙΣ ΤΗΣ ΑΜΑΡΤΙΑΣ Ο ΝΟΜΟΣ.
ΑΛΛΑ ΧΑΡΙΣ ΕΙΣ ΤΟΝ ΘΕΟΝ ΟΣΤΙΣ ΔΙΔΕΙ ΕΙΣ ΗΜΑΣ ΤΗΝ ΝΙΚΗΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΩΣΤΕ ΑΔΕΛΦΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΓΙΝΕΣΘΕ ΣΤΕΡΕΟΙ ΑΜΕΤΑΚΙΝΗΤΟΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΟΝΤΕΣ ΠΑΝΤΟΤΕ ΕΙΣ ΤΟ ΕΡΓΟΝ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΓΙΝΩΣΚΟΝΤΕΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΤΑΙΟΣ ΕΝ ΚΥΡΙΩ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Τίτλος μύθου: "Η Ελλάδα σε παγίδα"
...μια φορά κι έναν καιρό,
ένα ποντικάκι παρατήρησε εκεί που ζούσε πως ο νοικοκύρης, ένας αγρότης και η γυναίκα του τοποθέτησαν στο σπίτι μια ποντικοπαγίδα! Τρέχει τότε τρομαγμένο στον αχυρώνα για να ανακοινώσει το φοβερό νέο:
-Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι! Μια ποντικοπαγίδα μέσα στο σπίτι, φώναζε δυνατά.
-Πρόβλημά σου, του απάντησε πρώτη η κότα. Τι με νοιάζει εμένα, αν υπάρχει ποντικοπαγίδα στο σπίτι;.....
-Δικός σου λογαριασμός, γρύλισε βαριεστημένο και το γουρούνι....
-Σιγά τον μεγάλο κίνδυνο, του πέταξε αδιάφορα το βόδι. Τι μπορεί να μου κάνει εμένα μια ποντικοπαγίδα!
ο ποντικός έφυγε περίλυπος, αβοήθητος, φοβισμένος και πολύ απογοητευμένος.
Σκοτείνιασε και στο σπίτι έπεσαν όλοι να κοιμηθούν. Ξαφνικά μέσα στην ησυχία της νύχτας ακούστηκε ο θόρυβος που κάνει η ποντικοπαγίδα όταν κλείνει. Η γυναίκα του αγρότη άκουσε το θόρυβο και περίεργη πατάχθηκε αμέσως να δει τι συνέβη. Πλησίασε την παγίδα περιμένοντας να δει πιασμένο το ποντίκι. Στην παγίδα όμως είχε πιαστεί απο την ουρά ένα φίδι, που φοβήθηκε μόλις την αντιλήφθηκε να πλησιάζει και τη δάγκωσε...
Ο άντρας της σηκώθηκε τρομαγμένος απο τις φωνές της και αμέσως την πήρε και την πήγε στο νοσοκομείο. Εκεί της έγινε η κατάλληλη θεραπεία και την άφησαν να φύγει... Αλλά όταν επέστρεψαν στο σπίτι, η γυναίκα ανέβασε υψηλό πυρετό. Αναγκάστηκε τότε ο αγρότης να σφάξει την κότα, για να της κάνει μια δυναμωτική κοτόσουπα, όπως τον συμβούλεψε ο γιατρός. Η γυναίκα όμως χειροτέρεψε. Συγγενείς και φίλοι έφθαναν συνεχώς στο σπίτι. Για να τους ταΐσει όλους αυτούς ο αγρότης αναγκάστηκε να σφάξει και το γουρούνι. Τελικά η γυναίκα πέθανε!
Στην κηδεία της ήρθαν πάρα πολλοί και για να τους φιλοξενήσει ο αγρότης στενοχωρημένος πολύ κατέληξε να σφάξει και το βόδι.

Άφρονες και ανυποψίαστοι μπροστά στον γκρεμό απλώνουν το πόδι τους επιπόλαια στο κενό για να καταποντιστούν στο βάραθρο του παγκοσμιοποιημένου νέου ναζισμού.
Σωτήρ Έτος 52ο - 15 Μαΐου 2011 - τεύχος 2023
Εμείς έχουμε κυβερνήτη που μας οδηγεί στην Ανάσταση!
Φρόνιμοι και υποψιασμένοι Αδερφέ μου
Καλό βράδυ
υ.γ ΠΣΚ θα περάσω απο τα νερά σου για πάτμο

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ.
ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΘΛΙΟ ΓΙΝΕΤΑΙ,ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΤΩΜΕΝ ΚΑΛΩΣ,ΣΤΩΜΕΝ ΜΕΤΑ ΦΟΒΟΥ.....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΙΛΕ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΔΙΔΑΚΤΙΚΟΤΑΤΟΝ....Η ΠΑΓΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΗ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ....
ΜΟΝΗ ΔΙΕΞΟΔΟΣ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ....

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ,ΕΧΩ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΑΤΜΟ....ΑΝ ΦΘΑΣΕΙΣ ΒΡΑΔΥ,ΣΕ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΕΝΑΣ ΟΜΟΡΦΟΣ ΦΩΤΕΙΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ ΣΤΟ ΒΟΥΝΟ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΞΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ.

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ,ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ!!!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=-OitqfNliLA

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=hiNJeOtiAI0

ΝΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΦΑΝΕΙ!

ΧΑΙΡΕΤΩ!

Mysteri planet είπε...

Χαίρετε φίλε ο Θεός έχει το σχέδιό του και δεν θα αφήσει την Ορθόδοξη Ελλάδα μας.


Mysteri planet

kiriakid είπε...

Ευτυχισμένη χώρα ειναι αυτή, που τα σκαλοπάτια στους ναούς, είναι φαγωμένα, ενώ τα σκαλοπάτια στα δικαστήρια είναι χορταριασμένα.

Καλημέρα σε όλους.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

www.google.com πατήστε επάνω αριστερά την μετάφραση (ελληνικά - αγγλικά) και γράψτε .. υπάρχουν χρήματα .....η μετάφραση τα λέει όλα!!!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ,ΆΛΛΑΑ

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ....ΚΑΛΟ ΑΘΛΗΤΗ....ΚΑΚΟ ΠΟΔΗΛΑΤΗ....ΚΑΛΟ ΚΑΝΟ....
ΑΛΛΑ ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ,ΟΧΙ ΚΑΛΟ....
ΝΤΕΝ ΞΕΡΕΙ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΗΜΕΝΟ....Ο ΘΕΟΣ ΦΩΤΙΣΕΙ....ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΟ....
ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΚΛΥΤΩΣΕΙ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΗΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΚΟ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΜΑΘΕΙ....

PISTOS788 είπε...

Mysteri planet

ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΔΕΡΦΟΣ....ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ Ο ΘΕΟΣ,ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.....

ΟΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ....ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ....ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ ΤΟΥΣ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΟΛΒΙΟΣ ΟΣ ΘΕΙΩΝ ΠΡΑΠΙΔΩΝ ΕΚΤΗΣΑΤΟ ΠΛΟΥΤΟΝ=
ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΠΛΟΥΤΟ ΑΠΟ ΘΕΙΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ....

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΝΟ ΛΕΦΤΑ....

ΤΟΝ ΠΑΡΞΗΓΗΣΑΜΕ ΚΑΗΜΕΝΟ ΓΙΩΡΓΚΟ....

ΓΙΩΡΓΚΟ ΟΧΙ ΠΟΛΥ ΠΙΝΟΚΙΟ....ΛΙΓΟ....

PISTOS788 είπε...

Σοφία Σακοράφα: Ο Γιώργος Παπανδρέου υπηρετεί συγκεκριμένο σχέδιο...

Η προσφυγή στο ΔΝΤ με μαθηματική ακρίβεια θα μας έφτανε εδώ που φτάσαμε, όπως και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο. Για τον λόγο αυτό δεν κατηγορώ απλώς την κυβέρνηση για λάθος πρόβλεψη, για ατυχή επιλογή, αλλά για σχεδιασμένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής σημειώνει η ανεξάρτητη εδώ και καιρό βουλευτής Σοφία Σακοράφα.


Εκτιμά μάλιστα το ιστορικό, κοινωνικό, πολιτικό πλαίσιο που γέννησε το ΕΑΜ είναι αυτό που ζούμε τώρα. Απώλεια ανεξαρτησίας. Οικονομική κατοχή. Πολιτική εκτροπή.

Εθνικό λοιπόν, απελευθερωτικό λοιπόν και ισχυρό, δηλαδή μέτωπο.

* Όταν πήρες την απόφαση να καταψηφίσεις το Μνημόνιο, είχες φανταστεί αυτό που θα ακολουθούσε ή τα γεγονότα ξεπέρασαν και τη δική σου φαντασία;

Η προσέγγισή μου στα αποτελέσματα που θα παρήγαγε το Μνημόνιο δεν κινήθηκε στο πεδίο της πρόβλεψης, αλλά της γνώσης. Η προσφυγή στο ΔΝΤ με μαθηματική ακρίβεια θα μας έφτανε εδώ που φτάσαμε, όπως και πολλές άλλες χώρες στον κόσμο. Για τον λόγο αυτό δεν κατηγορώ απλώς την κυβέρνηση για λάθος πρόβλεψη, για ατυχή επιλογή, αλλά για σχεδιασμένη επιλογή με γνωστές τις συνέπειες και τα αποτελέσματα αυτής της επιλογής.

Σήμερα πλέον πωλείται η πατρίδα μας, το παρόν και το μέλλον των παιδιών μας, με μεσάζοντα την κυβέρνηση και με συμβούλους πωλήσεων τους αγοραστές.

PISTOS788 είπε...

Αυτή η κατάντια δεν αντιστοιχεί στον λαό μας και στην ιστορία μας.

* Γνωρίζεις καλύτερα την κοινοβουλευτική ομάδα του ΠΑΣΟΚ. Ειλικρινά αναρωτιέμαι πώς αντέχουν μια πολιτική που αποτυγχάνει συνεχώς, που βυθίζει σε κρίση οικονομία και κοινωνία, που εκποιεί τη δημόσια περιουσία χωρίς κανένα αποτέλεσμα;

Μια συγκεκριμένη ομάδα έχει κάνει τις επιλογές της και είναι στρατηγικού τύπου. Η κρίση δημιουργεί και συνθήκες αναδιάταξης, ακριβώς αυτή την αναδιάταξη υπηρετεί η συγκεκριμένη ομάδα με όρους ενίσχυσης του χρηματοπιστωτικού κεφαλαίου, ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας και εξόντωσης του λαού.

Το μεγάλο ερωτηματικό είναι αυτοί που έχουν μια άλλη αντίληψη. Όταν όμως ο φόβος, η υποταγή ή η επένδυση σε μια επόμενη ημέρα θολή ξεπερνά την πολιτική αντίληψη, τότε παύει η πολιτική και ξεκινά η προσωπική επιβίωση. Και ποτέ η προσωπική επιβίωση δεν υπήρξε ορθός οδηγός πολιτικής δράσης, αντίθετα καλλιεργούσε πάντα την ανοχή. Η ανοχή όμως σήμερα είναι συνενοχή.

Η ΠΑΣΚΕ ΟΤΑ και ΟΤΕ ήδη αρνήθηκαν αυτή τη συνενοχή, είναι μια αρχή.

* Είχες δηλώσει πως αν ο σημερινός πρωθυπουργός δεν λεγόταν Παπανδρέου αυτή η πολιτική δεν θα άντεχε ούτε δύο μήνες. Και όμως αντέχει. Και καταστρέφει. Ποια είναι τα όρια τελικά; Πόσο μπορεί να γίνει ανεκτή μια τόσο καταστροφική πολιτική; Είναι τούτη την ώρα μοναδική πολιτική λύση οι εκλογές;

Το επίθετο από μόνο του είναι ισχυρό, καθώς απευθύνεται στα πολιτικά ένστικτα της βάσης του ΠΑΣΟΚ. Είναι σαφές όμως ότι αυτό δεν φτάνει, αυτό υπήρξε ένα πρώτο επίπεδο σχεδιασμού, απαντά δηλαδή στο ποιος. Το πώς είναι μια άλλη ιστορία. Ξέρουμε όλοι καλά ότι σε περιόδους όξυνσης της κρίσης, οξύνονται και άλλοι δύο μηχανισμοί, ο μηχανισμός της προπαγάνδας αλλά και της καταστολής.

Και οι δύο μηχανισμοί έχουν τα εξής ζητούμενα: αφενός την καλλιέργεια φόβου και συνενοχής στον ελληνικό λαό, αφετέρου τη δημιουργία ενός κλίματος εμφυλίου της μιας κοινωνικής ομάδας έναντι της άλλης. Το έχουν καταφέρει σε μέγιστο βαθμό.

PISTOS788 είπε...

Ακόμη όμως και αυτά τα δύο στοιχεία, η καταλληλότητα δηλαδή του προσώπου που θα μας έφτανε εδώ και οι τρόποι που τέθηκαν σε εφαρμογή ώστε να φτάσουμε έως εδώ χωρίς να ανοίξει μύτη, δεν είναι από μόνα τους ικανά. Είναι προφανές ότι και όλοι εμείς, ως ο άλλος πόλος, ο αντιμνημονιακός, ο αριστερός, σταθήκαμε και στεκόμαστε λίγοι απέναντι στα κατακλυσμιαία γεγονότα και στις προσδοκίες του ελληνικού λαού.

Οι εκλογές λοιπόν από μόνες τους μπορεί να μεταφέρουν για λίγο αργότερα αυτό που πάει να συντελεσθεί. Αυτό που χρειάζεται είναι άλλη πολιτική πρόταση με δυναμική εξουσίας. ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, εξωκοινοβουλευτική αριστερά, η βάση του ΠΑΣΟΚ, σε κοινή δράση με μίνιμουμ προγραμματική σύγκλιση.

Δεν είμαι αφελής. Αφέλεια είναι να σε κατασπαράζουν και να λες θα έρθουν καλύτερες μέρες.
Δεν είμαι ρομαντική. Ρομαντισμός είναι να φαντασιώνεσαι επαναστάσεις την ίδια στιγμή που η κοινωνία σιωπά στην πλέον βάρβαρη επίθεση.

Δεν μου λείπει η δυνατότητα της διάκρισης και για αυτό μπορώ να διακρίνω ότι εχθρός μου δεν είναι ο τροτσικτής ή ο μαοϊκός ή η τάδε τάση ή συνιστώσα. Ο εχθρός είναι εδώ, είναι μπροστά είναι παντοδύναμος.

Είναι τούτη η ώρα και όταν λέω τούτη κυριολεκτώ, αύριο θα είναι αργά, είναι τούτη η ώρα της ευθύνης για το νέο ΕΑΜ.

* Νέο ΕΑΜ;

Το ιστορικό, κοινωνικό, πολιτικό πλαίσιο που γέννησε το ΕΑΜ είναι αυτό που ζούμε τώρα.
Απώλεια ανεξαρτησίας. Οικονομική κατοχή. Πολιτική εκτροπή.

Εθνικό λοιπόν, απελευθερωτικό λοιπόν και ισχυρό, δηλαδή μέτωπο.

ΠΗΓΗ-http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_6724.html

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες