Δευτέρα 9 Μαΐου 2011

ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ ΑΚΟΥ,ΠΡΟΣΕΞΕ ΚΑΛΑ....ΑΠΟΓΡΑΦΗ.


Γράφει το:
«αλλενάκι»

Κάτι δεν αρέσει στους Έλληνες με την ξαφνική απογραφή Ελλήνων και λάθρο μαζί, σπιτιών, αυθαίρετων κτισμάτων, Ι.Χ., λεβήτων, θέσεων στάθμευσης σε πυλωτές, εξωτερικών WC, στάβλων, και με φόρμα “Δωρητή Οργάνων” – που φυσικά θα σκίζεται επί τόπου, αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα!
Συλλογή στοιχείων για την Κάρτα του Πολίτη, το Πράσινο Χαράτσι,
η Ενσωμάτωση των Λάθρο και η επιτήδεια απόσπαση
Δήλωσης Συναίνεσης Σε Δωρεά Οργάνων από αφελείς
είναι το διακύβευμα της Απογραφής!
Γι αυτό έχουν φαγωθεί να συγκεντρώσουν
“φρέσκα” στοιχεία “real time real life”!!!!!


Τέτοιες περίεργες, αλλά πολύ περίεργες, λεπτομερείς και αιφνιδιαστικές απογραφές, εφαρμόστηκαν ιστορικά για συστηματική εξόντωση ανεπιθύμητων λαών!
Τις μέρες της απογραφής μπορεί να έχουμε πάει ταξίδι… …
Επιτρέπεται? Ή μήπως ζούμε ήδη σε φυλακή?…
Δεν Θα πάψουμε δα να είμαστε Έλληνες πολίτες και φυσικές παρουσίες… στη χώρα, εάν τύχει να μην απογραφούμε…
Για όσους νομίζουν ότι η συγκεκριμένη απογραφή είναι αθώα, παραθέτω την ανάρτηση της Dimi από το Antinews-κλικ και κλικ

Διαβάζοντάς τη θα συνειδητοποιήσετε ότι πρόκειται για μια πολύ παράδοξη διαδικασία, για την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να “απογραφούμε”, δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ…
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.
Όλα τα στοιχεία των Ελλήνων Πολιτών είναι στη διάθεση της Στατιστικής Υπηρεσίας από Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, Εφορία, ΙΚΑ, ΤΕΒΕ.
σ.σ. Α.: Να αποτανθούν λοιπόν από εκεί.

Γράφει η Dimi στο Antinews: 07/05/2011 στις 10:35 pm 10-24 Mαϊου 2011:
Hμέρες «Γενικής Απογραφής Πληθυσμού και Κατοικιών» του σύγχρονου Ηρώδη, ο οποίος κόπτεται γιά «ένα καλύτερο μέλλον», λέει…

ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011: «ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΡΗΣΩ»… μας λέει το καθεστώς του ΔΝΤ – σ.σ. Α.: Οι Στάλιν και Χίτλερ καταμετρούσαν σα μανιακοί Ουκρανούς, Εβραίους, Πολωνούς…
Αυθαίρετα κτίσματα, καλύβες, στάβλοι, ΙΧ, εξωτερικές τουαλέτες!!! ακόμη και γιοτ θα απογραφούν για πρώτη φορά στο πλαίσιο της Γενικής Απογραφής Πληθυσμού – Κατοικιών που θα γίνει από 10 ως τις 24 Μαΐου.

«Τα στοιχεία είναι απαραίτητα για τη λήψη αποφάσεων και τον σχεδιασμό της οικονομικής και κοινωνικής πολιτικής» δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής κ. Ανδρέας Γεωργίου παρουσιάζοντας το απογραφικό δελτίο που θα κληθούν να συμπληρώσουν όλοι οι κάτοικοι της χώρας.

σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα… ότι σου είναι απαραίτητο να μάθεις αν έχω και τι αυτοκίνητο, ή πως ζεσταίνομαι στο σπίτι μου… Με εννοείς θαρρώ… .
Στη γενική απογραφή του 2001 ο πληθυσμός της χώρας είχε καταμετρηθεί σε 10.964.020 άτομα αλλά σύμφωνα με τους υπολογισμούς της Στατιστικής από το 2009 έχει ξεπεράσει τα 11.282.571 άτομα. Ομως ο πραγματικός αριθμός σήμερα διαμορφώνεται από το ισοζύγιο των μεταναστών που έρχονται στην Ελλάδα, αλλά και αυτών που φεύγουν λόγω της οικονομικής κρίσης. Οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου της Αττικής το 2001 είχαν μετρηθεί σε 3.552.980 άτομα εκ των οποίων 1.704.519 άνδρες. Οι γυναίκες ήταν περισσότερες και ανερχόταν σε 1.848.441 άτομα. Τα αποτελέσματα της απογραφής πρέπει να δημοσιοποιηθούν ως τις 31 Μαρτίου του 2014, ωστόσο τα βασικά στοιχεία του πληθυσμού ανά κοινότητα και ανά φύλλο θα ανακοινωθούν τον Ιούνιο του 2011.
σ.σ. Α.: Τόσό γρήγορα σε ένα κράτος όπου δεν λειτουργεί τίποτα τελευταία; Γιατι άραγε; Θέλουν μήπως να ξέρουν σε πόσους λάθρους ψηφοφόρους να υπολογίζουν;
Λένε… ότι οι πληροφορίες των ατόμων και των νοικοκυριών είναι απολύτως εμπιστευτικές, προστατεύονται από απόρρητο, θα ενταχθούν στο σύστημα ανώνυμα και δεν θα χρησιμοποιηθούν για κανένα άλλο σκοπό.
σ.σ. Α.:Έτσι λένε.. εμείς όμως ειδικά αυτούς τους πράσινους τύπους, δεν τους εμπιστευόμαστε.
“ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ” έλεγε πριν από τις εκλογές.
“Δεν μίλησα με το Στρος Καν” έλεγε μετά το ΔΝΤ!
“Δεν φεύγουμε από το ευρώ” είπε μόλις χτες!”
σ.σ. Α.: ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ SPIEGEL δίνει επώνυμα συνέντευξη σήμερα στο Πρώτο Θέμα και λέει ότι ήταν η Ελληνική Κυβέρνηση που ζήτησε από το Schaueble σύνταξη έκθεσης με θέμα τις επιπτώσεις από την έξοδο από το Ευρώ!!
Και συνεχίζει η Dimi: Για την απογραφή θα εργαστούν συνολικά 68.000 άνθρωποι!!! Κάθε απογραφέας θα αναλάβει 150 νοικοκυριά. Η συνέντευξη θα διαρκεί 25 λεπτά.
σ.σ. Α.: Δε νομίζω Τζέφρις. 5 min το πολύ στη διάθεση του απογραφέα. Και έφυγε!!! Θα στέκει προ του Ιδιωτικού Χώρου άλλωστε…
ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ:
Οι πολίτες θα ανοίγουν την πόρτα στους απογραφείς που θα χτυπούν το κουδούνι τους.
σ.σ. Α.: στην πόρτα… και γρήγορα …
Δεν θα χρειαστεί η επίδειξη κανενός εγγράφου, όπως ταυτότητας, διαβατηρίου ΑΦΜ κλπ.
σ.σ. Α.: αφού δεν θα χρειαστεί ούτε ΑΔΤ, γιατί γίνεται η απογραφή; Για το Πράσινο Χαράτσι στα κτίρια, τους λέβητες, τα αυτοκίνητα και για να συγκεντρωθούν στοιχεία για την Κάρτα του Πολίτη και για Όργανα?.. Δεν μας τα λέτε καθόλου καλά… Αν θέλετε απλώς διαπιστώσετε πόσοι είναι οι Έλληνες, μετρήστε από τα ληξιαρχεία και τους δήμους – γεννήσεις μείον θάνατοι.
Ο πληθυσμός θα απογραφεί στον τόπο μόνιμης κατοικίας του. Δεν απαιτείται μετακίνηση στον τόπο διατήρησης οικογενειακής μερίδας ή εκλογικών δικαιωμάτων. Η απογραφή θα γίνει σε διάστημα 15 ημερών. Σε περίπτωση απουσίας ο απογραφέας θα αφήνει στην πόρτα σημείωμα με τον αριθμό του τηλεφώνου του. Αρκεί ένα μέλος της οικογένειας για να δώσει τις πληροφορίες για κάθε σπίτι. Δεν θα ζητηθούν από κανέναν χαρτιά μόνιμης παραμονής.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ
σ.σ. Α.: οποίοι δεν είναι υποχρεωμένοι να δώσουν κανένα χαρτί πότε ήρθαν, από που ήρθαν, πόσο καιρό είναι στην Ελλάδα, αν είναι νόμιμοι. Όλοι αντιλαμβανόμαστε τι σημαίνει αυτό. Σκοπεύουν να τους ενσωματώσουν ΥΠΟΥΛΑ στο γενικό πληθυσμό της Ελλάδας, με την απογραφή.
Οι μετανάστες θα απογραφούν όπως όλοι…σ.σ. Α.: μπα, και λαθραίοι, και ληστές και φονιάδες, και προαγωγοί, και ντίλερ και βιαστές, και κυκλοφορούν ασύλληπτοι και ίσα κι όμοια, όπως όλοι? και με τη βοήθεια διερμηνέων χωρίς να επιδεικνύουν χαρτιά νόμιμης παραμονής. Συνοδοί και διερμηνείς θα προσεγγίσουν μαζί με τους απογραφέα και χώρους όπου διαμένουν μαζικά μετανάστες.

Τα ενημερωτικά φυλλάδια για τους μετανάστες έχουν μεταφραστεί στα Αγγλικά, τα Γαλλικά, τα Αλβανικά, τα Ρωσικά, τα Αραβικά, τα Κινεζικά, τα Πακιστανικά και τα Αφγανικά. Θα απογραφούν χωρίς κανένα έλεγχο νομιμότητας με βάση τις δηλώσεις όσων κατοικούν σε αυτά χωρίς νομικές κυρώσεις ούτε οποιοδήποτε έλεγχο από άλλες υπηρεσίες του Δημοσίου.
Οι άστεγοι θα προσεγγιστούν στα κέντρα σίτισης.

ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ, ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ ΚΑΙ ΘΕΣΕΩΝ ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!

«Θα ζητηθούν στοιχεία όπως ο τύπος και το εμβαδόν της κατοικίας, η χρονιά κατασκευής, η ύδρευση και τη θέρμανση της κατοικίας (τύπος λέβητα) αλλά και ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας – , τον αριθμό των αυτοκινήτων του κάθε νοικοκυριού ακόμη και τις θέσεις στάθμευσης» ανέφερε η προϊσταμένη δ/νσης στατιστικών πληθυσμού και αγοράς εργασίας κυρία Κατερίνα Μουταφίδου. «Θα ζητηθούν επίσης πληροφορίες για το επάγγελμα, και τη θέση στο επάγγελμα του κάθε πολίτη» πρόσθεσε. (Πηγή: mySatelite.wordpress.com «catch the whisper» – 6 Μαΐου, 2011)
σ.σ. Α.: Δε Νομίζω Τίνα ότι θα πάρεις αυτές τις πληροφορίες από εμάς… τι σε νοιάζει εσένα αν ο κόσμος έχει αυτοκίνητο, τα στοιχεία είναι στην εφορία, στην πολεοδομία και στον ΟΑΕΔ. Τα θες φρέσκα έτσι;…

♠ Σ’ε αυτούς τους πονηρούς καιρούς λοιπόν, «είναι σημαντικό να πούμε την αλήθεια, χωρίς καμία ανησυχία», αναφέρει το σχετικό έντυπο Απογραφής 2011 (apografi2011.gr)
σ.σ. Α.: την αλήθεια… χμμ… κάτι σαν το “ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!”

Συνεχίζει η Dimi: Εμείς, 40 οικογένειες, επειδή τον Ηρώδη ΔΕΝ εμπιστεύομαστε και σφόδρα ανησυχούμε, έχουμε προ μηνός βγάλει τα ονόματα από τα κουδούνια των σπιτιών μας και γιά πρώτη φορά σ’αυτή τη Γενική Απογραφή, ΔΕΝ πρόκειται να εμπλακούμε.

Ούτε τα σημειώματά τους γιά να ορίσουμε νέα συνάντηση μαζί τους, πρόκειται ν’αγγίξουμε.
Οσο το δυνατόν περισσότερους Ελληνες ενημερώνουμε.
Το ενδιαφέρον «Απογραφής» του λέβητα αλλά και τα ερωτήματα που αφορούν την εξοικονόμηση ενέργειας – τη μόνωση της κατοικίας, είναι πράσινες παγίδες. Εάν το κτίσμα είναι παλαιό με μόνωση παλαιά ή, λέβητα παλαιό, οι ιδιοκτήτες θα υποχρεωθούν ν’αγοράσουν νέο, ο οποίος θα πληροί τις προδιαγραφές της «GREEN TEAM».
Ετσι, γιά άλλη μιά φορά, πρώην ξυπόλητοι, εν μία νυκτί, θα γίνουν συμβαλλόμενοι «Αντιπρόσωποι» πολυεκατομμυριούχοι.
Οπως ακριβώς συνέβη και με τις Ταμειακές Μηχανές.
Οι οποίες ΚΑΙ ΠΑΛΙ, υποχρεωτικά θ’αντικατασταθούν.
Γιά τη πάταξη της φοροδιαφυγής, λέει. Στη δε περίπτωση που οι ιδιοκτήτες αρνηθούν, ή λόγω σημερινής οικονομικής δυσπραγίας ν’αγοράσουν δεν θα μπορούν, θα πέφτουν Πρόστιμα! Καταλάβατε.

♠ Crème de la Crème με το Κερασάκι (με ένα σμπάρο δυό τρυγόνια) !!!

Εντυπο για Δωρεά Οργάνων θα λαμβάνουν οι πολίτες κατά την «Aπογραφή”.
σ.σ. Α.: Ρε δεν πάτε καλά Αλτρουϊστές με ξένα όργανα!
Δωρητές Οργάνων θα έχουν τη δυνατότητα να δηλώσουν, κατά την Απογραφή Πληθυσμού – Κατοικιών, οι πολίτες μέσω του ενημερωτικού εντύπου του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων που θα διανέμεται σε κάθε νοικοκυριό. Η πρώτη φορά που έγινε αυτό μέσω της Απογραφής Πληθυσμού ήταν κατά την απογραφή πληθυσμού το 2001, συμβάλλοντας σημαντικά στην προώθηση της ιδέας της δωρεάς οργάνων στο ευρύτερο κοινό.
σ.σ. Α.: Τίποτα δεν από αυτά δεν έγινε όπως οι ίδιοι ομολογούν παρακάτω, ο Ελληνικός Λαός δεν τρώει κουτόχορτο. Αν η μεταμόσχευση είχε καθιερωθεί ευρέως στη συνείδηση των ανθρώπων ως μια ηθικά άμεμπτη και αστιγμάτιστη, νομικά άρτια εδραιωμένη, ιατρικώς απολύτως διασφαλισμένη και από το έγκλημα θωρακισμένη ιατρική πρακτική, δεν θα είχαν βάλει στο μάτι απροκάλυπτα τα όργανά μας και τα όργανα των νέων παιδιών.
Των παιδιών -σε τροχαία κυρίως- είναι που τους ενδιαφέρουν περισσότερο.
Τα όργανα των ενηλίκων, σαραντάρηδων, πενηντάρηδων, εξηντάρηδων να τα κάνουν τι;
Το έντυπο του οργανισμού μεταμοσχεύσεων, που θα διανέμουν οι απογραφείς της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, η οποία διενεργεί την απογραφή, έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, ενώ περιλαμβάνει και τη φόρμα δήλωσης δωρητή οργάνων.
σ.σ. Α.: αφού έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, η Φόρμα Δήλωσης Δωρητή Οργάνων Σώματος τι χρειάζεται μαζί με την απογραφή, Αλτρουϊστές με Ξένα Όργανα, Σοσιαλιστές με Ξένα Λεφτά?
Ψάχνετε για τπτ αφελείς που θα ξεγελαστούν να υπογράψουν επιτόπου για “να ξεμπερδέψουν με τη γραφειοκρατία”, και αν “τύχει” μετά και υποκλαπούν τα στοιχεία σε αυτή τη διεφθαρμένη -σύμφωνα με τα δικά σας λεγόμενα- χώρα και συμβεί σε κανένα παιδί ατύχημα στο δρομο, τι βολικό… …

σ.σ. Α.: Η Φόρμα Δήλωσης θα σκίζεται μπροστά στον απογραφέα.
Να το ξέρουν αυτό και οι απογραφείς
και αυτοί που το παίζουν αλτρουϊστές με τα ξένα όργανα.
Όποιος επιθυμεί να είναι δωρητής -
για να είναι καλυμμένος νομικά και όχι μόνο-
-και επειδή το εμπόριο οργάνων δεν αστειεύεται-
οφείλει απέναντι στον εαυτό του και στην οικογένειά του
να παρουσιάζεται αυτοπροσώπως στον οργανισμό μεταμοσχεύσεων
και αφού έχει συμβουλευθεί πρώτα το δικηγόρο του.

Συνεχίζει το ενημερωτικό φυλλάδιο της “Απογραφής”: Ο ενδιαφερόμενος συμπληρώνει τη Φόρμα και την αποστέλλει ο ίδιος στον ΕΟΜ, μέσω ΕΛΤΑ, χωρίς γραμματόσημο.
σ.σ. Α.: όχι ταχυδρομικά πλέον τέτοιες δηλώσεις εμπιστευτικών δεδομένων. Οι καιροί είναι πονηροί. Μόνο αυτοπροσώπως.
Οι πολίτες, μετά την αποστολή της δήλωσής τους, θα λάβουν ταχυδρομικά από τον Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων τη σχετική Κάρτα Δωρητή Οργάνων. Με τη δήλωση αυτή αποτυπώνεται η θετική διάθεση των πολιτών και η υποστήριξή τους στο θεσμό της Δωρεάς Οργάνων, αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΜ και προστίθεται ότι όσοι δηλώσουν δωρητές οργάνων είναι καλό να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους. Ο Εθνικός Οργανισμός Μεταμοσχεύσεων «ευελπιστεί ότι παρά τις αντίξοες συνθήκες…
[σ.σ. Α.: όπως έγραψα παραπάνω, οι άνθρωποι είναι πονηροί και λαμβάνουν τα μέτρα τους με τη φράση "καλό είναι να έχουν συζητήσει πρώτα με την οικογένειά τους" και ομολογούν και οι ίδιοι ότι τόοοσα χρόνια δεν έχουμε πειστεί ότι είναι ηθικό να αποσυνδέουμε ζωντανούς και να σκυλεύουμε νεκρούς, ούτε και ασφαλές!]
…ο Έλληνας πολίτης θα στηρίξει την ιδέα της δωρεάς οργάνων προς όφελος ασθενών συνανθρώπων μας…


♠ Συμπερασματικά:

1- Η Στατιστική Υπηρεσία (ΕΛΣΤΑΤ), μπορεί να έχει έγκυρη και πρόσφατη πληροφόρηση από: Δημαρχεία, Ληξιαρχεία, Κοιμητήρια, Κτηματολόγια, Υπουργείο Εργασίας, Υπηρεσίες Εκδοσης Αδειας Παραμονής Αλλοδαπών, ΕΛ.ΑΣ, ΟΑΕΔ, κλπ. Εμείς, Δώσαμε. Δώσαμε!

2- Οι «Σοφοί Αδιάφθοροι…» της Υποχρεωτικής “Δωρεάς” Οργάνων, Πρώτοι αυτοί, να δώσουν στους Πολίτες το καλό παράδειγμα και να κάνουν Δωρεά τα δικά τους Οργανα και τα Οργανα των δικών τους παιδιών και συγγενών.
Το Lead by Example, that is.

3- Τα υπερφίαλα «Δοχεία Σκέψης» να μη ξεχάσουν να θυμηθούν, ότι:
Το ποτήρι ξεχειλίζει πάντα από τη τελευταία σταγόνα.
Από αυτή τη μία και μοναδική σταγόνα.

♠ «Είναι άλλο πράγμα οι μεταμοσχεύσεις να στηρίζονται σε αισθήματα δωρεάς και σεβασμού, και άλλο σε μικρονοϊκά νομοθετικά τεχνάσματα αρπακτικής λογικής. Αν οι γιατροί τολμήσουν να εικάσουν τη συναίνεση του νεκρού, τότε θα διαπιστώσουν την έντονη αντίδραση των συγγενών. Καμία εικαζόμενη συναίνεση δεν μπορεί να καταργήσει την υπεύθυνη συγγενική συγκατάθεση. Η εικαζόμενη συναίνεση δεν έχει ηθική βάση, δεν έχει λογικό έρεισμα, δεν έχει πρακτικό αποτέλεσμα. Εχει όμως, τη δυνατότητα να οδηγήσει τις μεταμοσχεύσεις σε βέβαιη κοινωνική απαξίωση και σε παντελή αποτυχία».

~Τα παραπάνω δήλωσε ο Μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάος
(Διευθυντής του Κέντρου Βιο-Ιατρικής Ηθικής και Δεοντολογίας (h–p://bioethics.org.gr) και Πρόεδρος της Συνοδικής Επιτροπής Βιο-Ηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος. Διδάκτωρ στα Πανεπιστήμια Harvard και M.I.T. των ΗΠΑ, στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Κρήτης και στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. Ερευνητής και Επιστημονικός Συνεργάτης στο Αγγειολογικό Εργαστήριο του New England Deaconess Hospital των ΗΠΑ. Επιστημονικός Συνεργάτης της Διαστημικής Εταιρείας των HΠΑ (NASA) και της εταιρείας Arthur D. Little, διετής συνεργασία με τη NASA.)

http://anti-antiprosopeusi.blogspot.com/2011/05/blog-post_08.html

Διαβάστε περισσότερα http://news.kozaninet.gr/?p=19989#ixzz1LtAYSlVK

16 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

για την οποία όμως, εάν και εφόσον θα είμαστε σπίτι για να “απογραφούμε”, δεν έχουμε ως Έλληνες πολίτες καμία υποχρέωση εκ του νόμου να παράσχουμε οικειοθελώς όλα αυτά τα απίστευτα στοιχεία που ζητούν, πλην των στοιχείων της Αστυνομικής Ταυτότητας ότι είμαστε Έλληνες την καταγωγή και κατοικούμε μόνιμα στην Ελλάδα με την οικογένειά μας.
Αυτό μόνο αρκεί για να μας μετρήσουν, αφού έχουν φαγωθεί να ξέρουν πόσοι είμαστε… χμμ…
Πόσο μάλλον, όταν από τους λαθρομετανάστες δεν θα ζητήσουν κανένα απολύτως στοιχείο!!! (διαβάστε παρακάτω)
Δεν μπορούν να μας υποχρεώσουν νομικά να παράσχουμε αυτά τα ιδιωτικά στοιχεία.
Αν το επιχειρήσουν, σημαίνει ότι έχει λάκους η φάβα τους.

PISTOS788 είπε...

Ο Γιώργος Παπανδρέου συναντάει αύριο τον Παπούλια
Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο πολιτικό σκηνικό
Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, ο πρωθυπουργός θα μεταβεί αύριο, Τρίτη στις 13:30 στο Μέγαρο Μαξίμου προκειμένου να επισκεφθεί τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια.
Σήμερα ο πρόεδρος της....
Δημοκρατίας είδε τον πρόεδρο της ΤτΕ Γιώργο Προβόπουλο, από τον οποίο ζήτησε πανεθνική ενότητα για έξοδο της χώρας από την κρίση.

Ωστόσο, οι ραγδαίες εξελίξεις δεν σταματούν εδώ.
Αποκλειστικές πληροφορίες του olympia αναφέρουν ότι η Γερμανία πιέζει αφόρητα την ελληνική κυβέρνηση να πάει σε εκλογές!
Αυτή η είδηση ενισχύεται από πολλούς παράγοντες: Δεν είναι τυχαίο που στις κυριακάτικες εφημερίδες είχαμε νέες δημοσκοπήσεις, ενώ αύριο συγκαλείται και έκτακτο Υπουργικό Συμβούλιο, μετά τη βόμβα Λοβέρδου, ο οποίος έθεσε εαυτόν στη διάθεση του πρωθυπουργού.
Μην ξεχνάμε επίσης, ότι η τρόϊκα έχει κλείσει ήδη ραντεβού με τον Αντώνη Σαμαρά για την ερχόμενη Παρασκευή, μια μέρα μετά την ανακοίνωση των οικονομικών θέσεων της παράταξης, το Ζάππειο ΙΙ.
http://kostasxan.blogspot.com/2011/05/blog-post_9114.html

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Σημαντικές οι πληροφορίες για την σωστή τοποθέτηση και επιλογή του κάθε συνειδητού πολίτη.

Σταμάτησα να βλέπω τηλεόραση την εποχή που ξέσπασε το σκάνδαλο Κορκολή και της αρχής προστασίας προσωπικών δεδομένων με τον Γνωστό Κύριο Δαφέρμο-Τριανταφυλλόπουλο .
Προβληματίστηκα με όσα έβλεπα γιατί έθιγαν την όποια λογική διέθετα και την αξιοπρέπειά μου ως πρόσωπο, αφού γινόταν δίκες μονόπλευρες σε Μη εξουσιοδοτημένους χώρους που προσπερνούσαν την όποια νομιμότητα και ηθική.
Το κόκκινο κουμπί βέβαια το πάτησα οριστικά όταν τις επόμενες μέρες κατηγορήθηκε και ο τότε διευθυντής του μεγάρου μουσικής βορείου ελλάδος για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και ο Κύριος Χατζηνικολάου "δημοσιογράφος MEGA", προσπερνώντας της δημοσιογραφική του ιδιότητα, δήλωσε ευθαρσώς την αθωότητα του Διευθυντή.
Ήταν ξεκάθαρο ότι η Χώρα ήταν έξω πλέον από τους θεσμούς-νόμους και την διοικούσαν "απρόσωπα πρόσωπα".
Χαίρομαι τώρα γιατί έχω την επιλογή μέσα απο το διαδίκτυο να παίρνω όσες πληροφορίες χρειάζομαι και να έχω τον χρόνο να μπορώ να αποφασίσω εγώ για μένα, χωρίς κάποιος να μου καθορίζει, πριν προλάβω να σκεφτώ, την επιλογή μου.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που διαθέτουν τον χρόνο τους για να ενημερώσουν.
Δεν ξεχνώ ότι αυτός που ανακάλυψε το διαδίκτυο, έδωσε την πατέντα δωρεάν στον κόσμο.
http://www.digitaldivide.gr/node/49

Πανεθνική ενότητα υπάρχει και ζητά να απομακρυνθούν οι προδότες ή να μετανοήσουν για όσα έχουν πράξει. Λεφτά υπάρχουν και θα ήταν καλό να κάνουν πρώτα απογραφή στις τσέπες τους.
Καλό βράδυ Αδερφέ Μου

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ήθελα να ήξερα τι συζήτησε ο Άγιος Αθηνών και πάσης Ελλάδος με τον Γαπ και σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος έσπασε το πόδι του........ περαστικά του Ανθρώπου.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΓΡΗΓΟΡΣΗ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΡΑΦΗ....ΑΣ ΡΩΤΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΖΗΤΑΝΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ....ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ....
ΚΑΠΟΙΟ ΔΟΚΑΝΟ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ....ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ....

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ....Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΦΩΤΙΖΕΙ....

ΕΙΣΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟ ΔΡΟΜΟ.....

PISTOS788 είπε...

Εἶναι δυνατόν 60 τελειόφοιτοι διπλωμάτες τῆς Τουρκίας νά περιοδεύουν στή Θράκη; Εἶναι δυνατόν νά ἁλωνίζουν τήν περιοχή μέ μοναδική τους συνοδεία τόν ...Τοῦρκο Πρόξενο Κομοτηνῆς
καί τούς ὑποπροξένους του (ἄντε καί κανένα αὐτοκίνητο τῆς Ἀσφάλειας); Εἶναι δυνατόν νά ἐπισκέπτονται ἐπισήμως τούς συλλόγους ἀκριβῶς (Τουρκική Ἕνωση Ξάνθης – Τουρκική Νεολαία Κομοτηνῆς) πού διέλυσε ἡ ἑλληνική Δικαιοσύνη μέ ἀμετάκλητες ἀποφάσεις της; Τί μήνυμα παίρνουν ὅλοι αὐτοί οἱ ἐκκολαπτόμενοι διπλωμάτες, τί εἴδους κράτος διαπιστώνουν πώς ὑφίσταται στά δυτικά τους σύνορα;


Εἶναι δυνατόν οἱ θρησκευτικές δῆθεν τελετές, ὅπως τά μεβλήτ, νά μετατρέπονται ἀνοικτά σέ ἐθνικιστικές γιορτές, παρουσίᾳ τοῦ ἴδιου τοῦ Τούρκου Προξένου; Εἶναι δυνατόν νά γίνεται σέ οἰκισμό Ρομά (Δροσερό Ξάνθης) ὁμαδικό σουνέτ μέ Τούρκους γιατρούς καί ἰμάμηδες; Εἶναι δυνατόν νά ἔχουν καθιερωθεῖ τά φασιστικά «ποιήματα» καί τά στρατιωτικά ἐμβατήρια στό ρεπερτόριο τῶν μικρῶν μαθητῶν; Εἶναι δυνατόν νά γιορτάζεται ἡ νίκη τῶν Τούρκων κατά τῆς Ἀντάντ στό Τσανάκαλε μέσα στήν Κομοτηνή ἀπό τήν «τουρκική μειονότητα τῆς Θράκης»; Εἶναι δυνατόν νά παρίστανται σέ τέτοια παράτα πάνω ἀπό 80 (!) μουφτῆδες καί ἰμάμηδες ἀπό τήν Ἀνατολική Θράκη;Τί διάκριση ἐθνικῆς συνείδησης καί θρησκείας θά ἔχουν μετά κατά νοῦ παιδιά κι ἐνήλικες;
Ἄλλο ἕνα χάτιµ (τελετή ἀποφοίτησης ἀπό µαθήµατα Κορανίου τῆς ψευτοµουφτείας), στό χωριό Λύκειο τῆς Ροδόπης, µέ 23 παιδιά καί ἑκατοντάδες γονεῖς παρόντες. Πάλι µασκάρεµα µέ τούρκικο κίτς, πάλι δίπλα στά θρησκευτικά ποιήµατα τά ἐθνικιστικά στιχουργήµατα, πάλι µαζί µέ τίς προσευχές τά ...στρατιωτικά ἐµβατήρια (mehter marsi). Τί νά πεῖς καί σέ ποιόν; Κανείς δέν βλέπει τί γενιές ἀνατρέφει τό κοπάδι τῶν προξενόσκυλων;
Εἶναι δυνατόν νά ἔχει πιά πλημμυρίσει ἀπό τουρκο-σύλλογους ἡ Θράκη, πού μέ πλήρη ἀδιαφάνεια νά μετέχουν σέ κάθε ἐκδήλωση τουρκισμοῦ;

PISTOS788 είπε...

Παράδειγμα ὁ «Μειονοτικός Μορφωτικός καί Πολιτιστικός Σύλλογος Χίλια» τοῦ Ἀλῆ Πεντζάλ, καί τό «Ἵδρυμα τοῦ Τεκκέ Σαϊντ Ἀλή Σουλτάν» τοῦ Ἀχμέτ Καραχουσεΐν, οἱ ὁποῖοι συνόδεψαν 49 ἀκόμη κατοίκους τῶν ἀλεβίτικων χωριῶν στό μαυσωλεῖο τοῦ Κεμάλ στήν Ἄγκυρα. Εἶναι δυνατόν νά τιμοῦν τόσο προκλητικά τόν σφαγέα τῶν προγόνων μας καί νά μήν μποροῦμε νά ποῦμε λέξη; Εἶναι δυνατόν νά βλέπουμε τό καπέλωμα τῶν ἐν Ἑλλάδι ἀλεβιτῶν ἀπό τά καθεστωτικά ἱδρύματα τῆς Τουρκίας (Γκιουβέντζ Ἀμπντάλ) καί οὐδείς νά μπορεῖ νά ἀλλάξει κάτι; Τί σκατά χώρα εἶναι αὐτή πού δέν μπορεῖ οὔτε νά παρακολουθήσει τίς ἐξελίξεις στό ἐσωτερικό της;
Εφημερίδα Αντιφωνητής

PISTOS788 είπε...

Πήγαινε την γυναίκα του στο μαιευτήριο και τον σκότωσαν ξένοι για να του κλέψουν την κάμερα!
10-05-2011 11:53:43
Απίστευτο φονικό στην ξενοκρατούμενη από λαθρομετανάστες και νομιμοποιηθέντες λαθρομετανάστες, περιοχή δυτικά της Ομόνοιας: Θύμα ένας 44χρονος Ελληνας που ετοιμαζόταν να πάει τη γυναίκα του στο μαιευτήριο για να φέρει στη ζωή το δεύτερο παιδί τους ο οποίος δολοφονήθηκε από λαθρομετανάστες με μαχαίρι προκειμένου να του κλέψουν την κάμερα, ενώ άνοιγε το αυτοκίνητό του να πάει στο μαιευτήριο να γεννήσει η γυναίκα του!

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, τρεις μελαψοί αλλοδαποί όπως αναφέρουν οι αυτόπτες μάρτυρες ο τραγικός οικογενειάρχης στις 5 τα ξημερώματα, κατέβηκε εσπευσμένα να ετοιμάσει το αυτοκίνητό του για να πάει την γυναίκα του στο μαιαυτήριο για την πιο ευτυχισμένη μερά της ζωής τους. Το σκηνικό μεταξύ Γ' Σεπτεμβρίου 57 όπου ήταν το σπίτι του και Ιουλιανού που είχε το αυτοκίνητό του, στο κέντρο της Αθήνας, εκεί όπου οι εναπομείναντες Έλληνες είναι μία μικρή μειοψηφία.

Ο 44χρονος βγήκε από το σπίτι του στην οδό Ηπείρου και πήγαινε σε πάρκινγκ στην οδού Ιουλιανού, που είχε το αυτοκίνητό του, όταν δέχθηκε επίθεση από τρία άτομα. Οι δράστες τον μαχαίρωσαν πισώπλατα τρεις φορές του άρπαξαν τη κάμερα και εξαφανίστηκαν.

Η γυναίκα του και η πεθερά του που τον περίμεναν στο διαμέρισμα, επειδή άργησε να εμφανιστεί, κατέβησαν να τον περιμένουν στον δρόμο και εκεί τον βρήκαν νεκρό.

Οι δύο γυναίκες έπαθαν ισχυρό σοκ, ενώ γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο που τον μετέφεραν στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Λίγο αργότερα η τραγική γυναίκα έφερε στο κόσμο ένα ορφανό Ελληνόπουλο...

ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΑ;;;

PISTOS788 είπε...

Μάιος 10, 2011.


Τεχεράνη (FNA).


Ο Ιρανός υπουργός Πληροφοριών Σάεεντ Ηεΐνταρ Μοσλέχι (φωτό), δήλωσε στην Τεχεράνη, ότι οι μυστικές υπηρεσίες της χώρας του, γνώριζαν για το θάνατο του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο οποίος προήλθε από μακροχρόνια ασθένεια, πολύ καιρό πριν από την υποτιθέμενη επίθεση των δυνάμεων των Ηνωμένων Πολιτειών στο Πακιστάν.



«Έχουμε ακριβείς πληροφορίες ότι ο Μπιν Λάντεν πέθανε από ασθένεια, πριν από λίγο καιρό», δήλωσε ο Μοσλέχι στους δημοσιογράφους στο περιθώριο του Υπουργικού Συμβουλίου την περασμένη Κυριακή.


Αμφισβήτησε τις δηλώσεις της Ουάσιγκτον, σύμφωνα με τις οποίες ο Μπιν Λάντεν, σκοτώθηκε από μυστικές στρατιωτικές υπηρεσίες των ΗΠΑ στο Πακιστάν, όπως ανακοινώθηκαν την 1η Μαΐου.


«Εάν οι αμερικανικές στρατιωτικές υπηρεσίες έχουν συλλάβει ή σκοτώσει τον Μπιν Λάντεν, γιατί δεν δείχνουν το νεκρό σώμα του και γιατί υποτίθεται το έρριψαν στη θάλασσα;», αναρωτήθηκε ο Μοσλέχι, σύμφωνα με τις δηλώσεις του προς την ιρανική τηλεόραση.


Υποστήριξε, μάλιστα, ότι ο Λευκός Οίκος προσπαθεί με τη διάδοση ψευδών ειδήσεων να επισκιάσει άλλα περιφερειακά προβλήματα.


Ο ιρανός υπουργός είπε ότι οι αμερικανοί αξιωματούχοι καταφεύγουν σε τέτοιους είδους εκστρατείες για να αποσπάσουν την προσοχή του λαού από τα εσωτερικά προβλήματα και από την ευαίσθητη ισορροπία στην οποία βρίσκεται η οικονομία της χώρας.


Επίσης, ένας μεγάλος αριθμός των πακιστανικών υπηρεσιών πληροφοριών και ασφάλειας, πρώην αξιωματικοί και στρατηγοί απέρριψαν τις αιτιάσεις των ΗΠΑ, ότι σκότωσαν τον Μπιν Λάντεν οι αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις κοντά στην πακιστανική πρωτεύουσα.


Ο πρώην διευθυντής της στρατιωτικής υπηρεσίας πληροφοριών του Πακιστάν, στρατηγός Χαμίντ Γκιουλ σε συνέντευξή του στην πακιστανική εφημερίδα ‘Ausaf’ στην γλώσσα Ουρντού, έθεσε το ερώτημα γιατί οι ΗΠΑ αποφεύγουν να δείξουν λεπτομέρειες από την υποτιθέμενη επιχείρηση κατά του Μπιν Λάντεν, με τις οποίες, τουλάχιστον, θα επιβεβαίωναν στον κόσμο ότι πράγματι ήταν νεκρός.


Απέρριψε, ακόμη, τους ισχυρισμούς του προέδρου Μπαράκ Ομπάμα ότι κανείς από τις αμερικανικές δυνάμεις στην επιχείρηση αυτή δεν έπαθε ζημιά και υπογράμμισε ότι οι χειριστές της Αλ Κάιντα είναι από τους πιο έμπειρους τρομοκράτες και γνωρίζουν πώς να χρησιμοποιούν τα όπλα εναντίον των εχθρών.


Ακόμη, κι άλλοι, πρώην αξιωματικοί ασφαλείας, απέρριψαν τις πληροφορίες ότι ο Μπιν Λάντεν είχε ζήσει για μια πενταετία κοντά σε μια στρατιωτική ακαδημία, στο Ισλαμαμπάντ, χωρίς να γίνει η παρουσία του γνωστή στις μυστικές υπηρεσίες του Πακιστάν ή στον πακιστανικό στρατό.


Πηγή: Fars News AgencyΒαλκανικό Περισκόπιο - Ἂρθρα & Σκέψεις- Γιῶργος Ἐχέδωρος

PISTOS788 είπε...

Γράφει ο Νίκος Χιδίρογλου
Μια εκκλησία να καίγεται! Το θέαμα αποτρόπαιο...!
ΝΤΡΟΠΗ για όλους μας, τους χριστιανούς της Δύσης. Το συμβάν σημειώθηκε στο Κάιρο, όπου φανατικοί μουσουλμάνοι, ενθαρρυμένοι από το όσα συνέβησαν πρόσφατα εκεί, ξεκίνησαν ένα νέο γύρο επιθέσεων κατά των Κοπτών χριστιανών της Αιγύπτου, με γελοίες προφάσεις.
Φαίνεται ότι το αίμα των δεκάδων θυμάτων της επίθεσης στη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, δεν τους έφτασε. Και προσπαθούν να σύρουν τη χριστιανική μειονότητα σε μια γενική σύγκρουση μαζί τους… Οι χριστιανοί αμύνθηκαν.
Και πολλοί εξ αυτών, θα συρθούν στα δικαστήρια, στην πολιτικά και θεσμικά (βάσει βέβαια των δικών μας κριτηρίων) υπανάπτυκτη Αίγυπτο.
Που είναι οι Ευρωπαίοι αρχιερείς;
Οι Ευρωπαίοι πολιτικοί, τα «επιφανή» αυτά στελέχη της εκκοσμικευμένης και εκφυλισμένης ελίτ που κυβερνά τη Γηραιά Ήπειρο, κάποια στιγμή θα αντιδράσουν, ως συνήθως με καθυστέρηση.
Κατόπιν πιέσεων αλλά και του φόβου ότι θα ξεφτιλιστούν ακόμα περισσότερο. Ούτε για φτύσιμο δεν είναι άλλωστε οι περισσότεροι εξ αυτών. Όμως, ο χριστιανικός κόσμος της Ευρώπης απορεί: που είναι ο Οικουμενικός Πατριάρχης και οι υπόλοιποι Πατριάρχες;
Γιατί σιωπούν; Που είναι ο Πάπας; Που είναι ο Αρχιεπίσκοπος του Canterbury; Τι φοβούνται; Γιατί δεν βγαίνουν μπροστά; Μήπως είναι και δειλοί; Γιατί κατώτεροι των περιστάσεων είναι σίγουρα. Όπως και ο ανεκδιήγητος και κρυφοκομμουνιστής Πρόεδρος των ΗΠΑ, που ασχολείται με το… πιστοποιητικό γέννησής του και δε μιλά για τα δεινά των χριστιανών οι οποίοι διαβιούν στη Δύση.

PISTOS788 είπε...

Συμβιβασμένοι…
Φοβούνται οι χριστιανοί αρχιερείς της Ευρώπης, όλων των δογμάτων. Για την ακρίβεια, τρέμουν. Τι; Τον «προοδευτικό» Τύπο και το καθεστώς πολιτικής ορθότητας που έχει επιβληθεί στη Δύση γενικότερα.
Φοβούνται ότι αν μιλήσουν, θα υπονομευτούν οι διάφορες «συναλλαγές» τους με τις κατά τόπους εξουσίες, θα κατηγορηθούν για μισαλλοδοξία και για «σκοταδισμό», θα δώσουν το έναυσμα και για άλλες επιθέσεις εναντίον τους από τους θιασώτες της παρακμής.
Που να μιλήσει ο Άγγλος Αρχιεπίσκοπος… Φανταστείτε σε αυτή την περίπτωση, τις αντιδράσεις της ημερήσιας «Guardian» των Εργατικών, των αριστεριστών και των κηρύκων της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Όλοι έχουν δικαίωμα να μιλούν στη Δύση, εκτός των αρχιερέων. Ο πλουραλισμός και η Δημοκρατία ισχύουν για όλους, αλλά δεν αφορούν στους ιερείς.
Ιερείς-γραφειοκράτες
Μη τρέφετε αυταπάτες: οι χριστιανοί αρχιερείς στη Δύση, έχουν και αυτοί εξελιχθεί σε γραφειοκράτες. Τηρούν τις «ισορροπίες», ενώ οι όποιες παρορμήσεις για «αντιδράσεις» στα απίστευτα τεκταινόμενα στην Αίγυπτο αλλά και αλλού, καταπνίγονται από μια λογική του «συνολικότερου» συμφέροντος του κατ’ οίκον ποιμνίου.
Το «οικόπεδο» μην πάθει τίποτα… Κάπως έτσι φτάσαμε να είμαστε όμηροι μιας ανίερης & ανήθικης συμμαχίας αριστεριστών & μηδενιστών και ισλαμιστών (φωταδιστές παρέα με σκοταδιστές), οι οποίοι μας «πολιορκούν» μέσα στις ίδιες μας τις πατρίδες, απαιτώντας ακόμα και την εφαρμογή της σαρίας, ή απειλώντας Ευρωπαίες στο Λονδίνο και ζητώντας τους να φορέσουν… μαντίλα! Πάλι καλά που στη Γαλλία η δεξιά κυβέρνηση πήρε κάποια μέτρα, «εξηγώντας» στους εκεί ισλαμιστές ότι δεν σηκώνει μαγκιές…
Προειδοποίηση
Τα πράγματα είναι απλά: το Κάιρο, αλλά και οι υπόλοιπες μουσουλμανικές πρωτεύουσες, πρέπει να προειδοποιηθούν αυστηρά από τη Δύση (ελπίζουν οι χριστιανοί στις παρεμβάσεις στο Κάιρο των Σαρκοζί και Μπερλουσκόνι, καθ’ ότι έχει αποδειχθεί ότι έχουν «καρύδια»), ότι η βία κατά των χριστιανών, πρέπει να σταματήσει.
Στην περίπτωση της Αιγύπτου, πρέπει να ληφθούν μέτρα κατά των σαλαφιστών. Τελεία και παύλα. Αλλιώς, πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις.
Είναι δύσκολο να ξεχαστούν οι πρόσφατες επιθέσεις στην Αλεξάνδρεια και στη Βαγδάτη (η τρομοκρατική ενέργεια εκεί τον περασμένο Οκτώβριο κατά της εκκλησίας της Παναγίας, άφησε πίσω της τουλάχιστον 70 νεκρούς και 75 τραυματίες…).
Ας είναι η Αγία Μίνα στη συνοικία Ιμπάμπα του Καΐρου, η τελευταία εκκλησία που δέχθηκε επίθεση στην Αίγυπτο αλλά και στον ισλαμικό κόσμο γενικότερα, από μισαλλόδοξους μουσουλμάνους.


Read more: http://ellinikiafipnisis.blogspot.com/2011/05/blog-post_1633.html#ixzz1LwzD4nsJ

PISTOS788 είπε...

ΤΟΥΣ ΔΙΕΣΥΡΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ - Εύγε Στάθη!

Σάλος έχει ξεσπάσει στη δημοσιογραφική πιάτσα για τον άγριο διασυρμό των ειδήσεων του MEGΑ, από τον αρθρογράφο Στάθη της Ελευθεροτυπίας, ο οποίος ξεσπάθωσε κατά Τρέμη και Πρετεντέρη και του δελτίου ειδήσεων του καναλιού, με τίτλο "Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης"...

Όλα ξεκίνησαν όταν σε φύλλο της Ελευθεροτυπίας ο σκιτσογράφος και δημοσιογράφος Στάθης κατακεραύνωνε με πολύ έντονους χαρακτηρισμούς το δελτίο ειδήσεων του MEGA. Φυσικά το συγκεκριμένο άρθρο ξεσήκωσε όχι μόνο την παρουσιάστρια Όλγα Τρέμη και τον σχολιαστή Γιάννη Πρετεντέρη, αλλά το σύνολο των δημοσιογράφων του MEGA, που συνέταξαν επιστολή και μάζευαν υπογραφές για να τη στείλουν στον ίδιο τον Στάθη και την Ελευθεροτυπία, απαντώντας σε όσα γράφει!

Αναλυτικά το άρθρο του Στάθη με τίτλο «Τα ντόπερμαν της ενημέρωσης»

Η «πόλις» έχει αρχίσει να κόβεται στα δύο. Μας μιλούν πλέον σαν να είμαστε δούλοι -θέλουν «συμβάσεις μιας ημέρας», «απολύσεις χωρίς αποζημιώσεις», θέλουν τις κόρες μας στο χαρέμι τους, τους γιους μας στη δούλεψή τους, γιουσουφάκια.

Αυτοί που λήστεψαν τη χώρα, αυτοί που έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό, θέλουν τώρα με εργαλείο την ακροδεξιά κατοχική κυβέρνηση Παπανδρέου να έχουν να διαθέτουν και να κατέχουν ανθρώπους των 500 ευρώ.

Μας μιλούν με φερέφωνα (όπως άλλοτε με τα κατοχικά μεγάφωνα) τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους.

Η «πόλις» κόβεται στα δύο, το παρακάτω κείμενο δεν είναι επί προσωπικού. Είναι περί του επερχόμενου εκφασισμού...

Τι Τρόμος είναι αυτός;!

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Μέγκα!

Τι οργουελικός εφιάλτης!

Σαν τα κοράκια παραμονεύουν οι δύο απ' τους παρουσιαστές, η κυρία Τρέμη και ο κ. Πρετεντέρης
να αρπάξουν απ' το στόμα του καλεσμένου τους, όταν δεν είναι φιλοκυβερνητικός, την κουβέντα του, να τη δαγκώσουν, να τη διαστρέψουν, να την ανασκολοπίσουν και να του τη δώσουν πίσω να τη φάει, να τού κάτσει στον λαιμό, να πνιγεί, να σκάσει - και αυτό το λένε διάλογο, ενημέρωση, ειδήσεις.

PISTOS788 είπε...

Τι οργουελικός τρόμος είναι αυτός! Αυτό το φρικτό δίδυμο δεν επιτίθεται με μένος Ταλιμπάν εναντίον των στόχων του μόνον με το (απύλωτο, ιταμό και υπερφίαλο) στόμα του, αλλά
με όλη τη γλώσσα του σώματός του να κορυβαντιά, να ωρύεται, να σκούζει, να προσβάλλει, να ειρωνεύεται - είναι αυτό ειδήσεις; έστω σχόλιο μέσα στις ειδήσεις; είναι άποψη;
Όχι, είναι τρομοκρατία! Είναι προπαγάνδα! Είναι κουστουμάτος ταλιμπανισμός, είναι φασισμός,
είναι, ακόμα χειρότερα, εθισμός των θεατών στον φασισμό.

Τίποτα απ' όσα γίνονται σε αυτό το δελτίο δεν έχει σχέση με τη δημοσιογραφική δεοντολογία, ρωτάνε και απαντάνε οι ίδιοι, διακόπτουν όποιον γουστάρουν και το στόμα τους στάζει μέλι μόνον μπροστά στους κυβερνητικούς και τους φίλους τους. Αλλά, το πιο θλιβερό είναι όταν για «ξεκάρφωμα» οι δύο αυτοί παρουσιαστές (των οποίων, τουλάχιστον η ταπεινότης μου δεν είναι συνάδελφος) κάνουν τάχα ζόρικες ερωτήσεις στους υπουργούς, ανάλογες με εκείνες που θα έκαναν δουλικά στους αφεντάδες τους σε άλλες εποχές.

Δεν ξέρω αν λέει αλήθεια η AGB ή η Πωστηλέν τώρα, για τη θεαματικότητα αυτού του δελτίου, ούτε με νοιάζει αν είναι πρώτο ή έσχατο. Με νοιάζει ότι είναι όνειδος για τη δημοσιογραφία, πληγή για τη δημοκρατία, ντροπή για την πολιτική.

Ούτε απορώ με τους πολιτικούς που πάνε και προσκυνάνε τα ξόανα της τηλεοπτικής τυραννίδας στην πιο απεχθή τους μορφή, αμφισβητώ όμως ότι οι πολίτες δεν αισθάνονται έστω κι απ' τον καναπέ τους τον κίνδυνο που πηγάζει απ' αυτήν την τηλεοπτική χούντα -αυτό το διαρκές εξουσιαστικό ξεσάλωμα του πρασινοφρουρισμού. Αυτής της ανωφελούς γλίτσας που σπαράζει τη χώρα παραπάνω από δυο δεκαετίες τώρα.

Αυτός ο συνδυασμός γκαιμπελισμού και σταλινισμού παντός καιρού, όστις υποστήριξε υπό τη δορά του εκσυγχρονισμού με τον πιο καθωσπρεπίστικο τρόπο ό,τι πιο αισχρό μάς έχει συμβεί τα τελευταία χρόνια, απ' το άγος του Χρηματιστηρίου έως την αποκοπή των μισθών και τις επιχειρησιακές ή ατομικές συμβάσεις, αυτός ο συνδυασμός, καλά οχυρωμένος από αφεντικά, χορηγούς, διαφημιστές, τραπεζίτες και συν-ένοχους δημοσιογράφους, έχει βλάψει τον λαό και το πολίτευμα περισσότερο απ' όσον έβλαψε η μαύρη πανώλη το Λονδίνο και τις τρεις φορές που το επισκέφθηκε.

Η ενημέρωση είναι δικαίωμα του λαού.

Το δελτίο του Μέγκα και τα άλλα δελτία όπως αυτό δεν ενημερώνουν τον λαό, τον στραβώνουν, τον αιχμαλωτίζουν, τον χειραγωγούν.

Βγαίνουν στον αέρα, που είναι περιουσία του λαού, μόνο και μόνο για να τον τρομοκρατήσουν, για να τον κάνουν να κάθεται σούζα, οι σταθμοί αυτοί είναι η μαύρη χειρ και η σιδερένια φτέρνα των διαπλεκόμενων - είναι εχθροί του λαού με περικεφαλαία.

Την περικεφαλαία της οίησης, του (ραγιάδικου) θράσους, του κυνισμού, του αμοραλισμού, της αναισχυντίας, της αγένειας - με έναν λόγο: μιλάνε στον λαό σαν να μιλούν σε κατσαρίδες...
Ντροπή!

ΠΗΓΗ-http://www.promitheasblog.com/2011/05/blog-post_10.html

PISTOS788 είπε...

Κανένα νέο μνημόνιο χωρίς δημοψήφισμα…

Οι άνθρωποι της τρόικας, αλλά και οι εδώ εντολοδόχοι τους είναι απίστευτοι. Νομίζουν ότι απευθύνονται σε κάφρους!!!
Εντάξει, μπορεί το πρώτο μνημόνιο να μας έπιασε στον ύπνο. Μπορεί να πέσαμε θύματα αισχρής προπαγάνδας, κυρίως από την πλευρά της κυβέρνησης, πάντα όμως και με την ένοχη σιωπή της αντιπολίτευσης. Αλλά ως εδώ.
Τώρα ξέρουμε.
Τώρα ξέρουμε ότι υπήρχαν και άλλες εναλλακτικές λύσεις οι οποίες αποσιωπήθηκαν για να περάσει το δίλημμα «μνημόνιο ή πτώχευση».
Τώρα ξέρουμε ότι ο πρωθυπουργός της χώρας δούλευε «υπογείως» με το ΔΝΤ, ενώ άλλα έλεγε σε μας.
Τώρα ξέρουμε ότι με το μνημόνιο και τον συναφή δανεισμό από την τρόϊκα, απλά μετατρέπονται τα χρέη μας προς τους τοκογλύφους σε χρέη προς τους άλλους φορολογούμενους λαούς και αυτό δεν το ανεχόμαστε. Ούτε θέλουμε να είμαστε υπόδουλοι σε… άλλους λαούς. Το θέλετε άραγε αυτό;;
Τώρα ξέρουμε ότι το μνημόνιο απέτυχε και οδηγεί στη μόνιμη εξάρτηση της Ελλάδας και στην εξαθλίωση του λαού.
Τώρα ξέρουμε ότι όλα γίνονται για να διασωθεί το απόλυτα υπεύθυνο σάπιο και διεφθαρμένο πολιτικοοικονομικό καθεστώς, προκειμένου να συνεχίζει να υπάρχει και να μας εκμεταλλεύεται.
Τώρα λοιπόν που τα ξέρουμε όλα αυτά, έρχονται και μας ζητάνε και από πάνω νέο μνημόνιο και μάλιστα με άμεση υποθήκευση της χώρας.
Τι λέτε; Θα καθίσουμε πάλι στον καναπέ;; Δεν θα πρέπει να αντιδράσουμε; Δεν θα πρέπει να ζητήσουμε να αποφασίσουμε εμείς με ένα δημοψήφισμα;;
Όχι απλά εκλογές.
Μέσα σ’ αυτό το κλειστό ελιτίστικο και αντιδημοκρατικό πολίτευμα όπου είμαστε εγκλωβισμένοι, οι εκλογές αφορούν μόνο την τακτοποίηση ισορροπιών και συμφερόντων μέσα στο καθεστώς και σε καμία περίπτωση δεν αφορούν το λαό, τον οποίο χρησιμοποιούν μόνο ως ντεκόρ ή εκλογική πελατεία..
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ λοιπόν τώρα, για να αποφασίσουμε εμείς.
Διαφορετικά η μεν προδοσία της πολιτικής ηγεσίας θα είναι μεγάλη, αλλά και η δική μας απάθεια και η ευθύνη μας απέναντι στους απογόνους μας και στην Ιστορία θανάσιμη.

Πηγή: http://hassapis-peter.blogspot.com/2011/05/blog-

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

.....o τρόπος και όχι το Τι λένε...γιατί αυτά που λένε είναι...
http://www.youtube.com/watch?v=P1proO4jZA0
Χανιά, Ηράκλειο και "κολοκύθια τούμπανα" που έλεγε η γιαγιά μου!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΣΕ ΤΙ ΡΥΘΜΟ ΤΟ ΛΕΜΕ ΧΑΝΙΑ ΗΡΑΚΛΕΙΟ....

ΔΙΑΒΑΖΕ....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΜΠΡΑΔΕΡ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες