Κυριακή 22 Μαΐου 2011

ΜΝΗΜΟΝΙΟ 2-ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ


Τα κόμματα πρέπει να δώσουν τον λόγο στο λαό - Δημοψήφισμα τώρα
“Τα κόμματα δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν…”

Η χθεσινή ωμή παρέμβαση στα εσωτερικά της Ελλάδας αποτελεί την ταφόπλακα στην μεταπολιτευτική δημοκρατία μας που εδώ και καιρό βρισκόταν σε κώμα…
Περιθώρια αμφισβήτησης πλέον δεν υπάρχουν ακόμη και για τους ....
εγκάθετους παπαγάλους που προσπαθούν να μας παρουσιάσουν το μαύρο για άσπρο. Ο Γιούνκερ αποφάσισε πως τα κόμματα στην Ελλάδα δεν έχουν δικαίωμα δια να ομιλούν! Δεν μπορεί να υπάρξει άλλη άποψη άλλη λύση, δίνοντας μια νέα διάσταση στην ευρωπαϊκή έννοια της δημοκρατίας και στα αδιέξοδα και επικίνδυνα διλήμματα του ΓΑΠ που έλεγε ή Μνημόνιο ή χρεοκοπία.

Το τσίρκουλο που έχουμε για κυβέρνηση φυσικά και δεν σχολίασε, άλλωστε ποιο γιουσουφάκι σχολιάζει την απόφαση του σουλτάνου του; Εκτελεί εντολές εδώ και ενάμιση χρόνο, έχει εκχωρήσει την εθνική κυριαρχία προ πολλού και δεν μπορεί να ενδιαφέρεται τώρα για γελοιότητες όπως η ελευθερία της γνώμης των άλλων.
http://anti-ntp.blogspot.com/2011/05/blog-post_8326.html
ΠΡΟΣΕΞΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ....ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΟΨΕΙΣ....

8 σχόλια:

zkcome είπε...

Να ενδυναμώνεστε με τον Κύριο και με την ισχυρή δύναμή του. Ντυθείτε την πανοπλία του Θεού, για να δύναστε να σταθείτε ενάντια στα τεχνάσματα του διαβόλου. Γιατί δεν είναι η πάλη μας με αίμα και σάρκα, αλλά με τις αρχές, με τις εξουσίες, με τους κοσμοκράτορες του σκότους τούτου, με τα πνευματικά κακά όντα στα επουράνια. Γι' αυτό, λάβετε πάνω σας την πανοπλία του Θεού, για να δυνηθείτε να αντισταθείτε κατά την ημέρα την κακή και, αφού τα εκτελέσετε όλα, να μείνετε σταθεροί. Σταθείτε, λοιπόν, αφού ζωστείτε γύρω από τη μέση σας με την αλήθεια και αφού ντυθείτε το θώρακα της δικαιοσύνης. Και να φορέσετε σαν υποδήματα στα πόδια την ετοιμασία για το ευαγγέλιο της ειρήνης. Πάνω απ' όλα λάβετε μαζί σας την ασπίδα της πίστης, με την οποία θα δυνηθείτε να σβήσετε όλα τα βέλη του Πονηρού τα φλογισμένα. Και δεχτείτε την περικεφαλαία της σωτηρίας και τη μάχαιρα του Πνεύματος, που είναι ο λόγος του Θεού. Με κάθε προσευχή και δέηση να προσεύχεστε σε κάθε καιρό μέσω του Πνεύματος. Και σ' αυτό να αγρυπνείτε με κάθε επιμονή καρτερικά και με κάθε δέηση.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρός σοφού......το τρεις ουκ ανδρός?

άβατον - εξ αδοκήτω

"Ουκ εθέλω πλουτείν ουκ εθέλω πλουτείν,ουκ εύχομαι
αλλά μοι αλλά μοι είη αλλά μοι αλλά μοι είη ζην
εκ των ολίγων μηδέν εκ των ολίγων μηδέν έχοντα κακόν"

"Να γίνω πλούσιος, δεν το επιθυμώ, ούτε το εύχομαι
μα να μπορούσα να ζω με λίγα
χωρίς στις συμφορές του βίου να μετέχω."

http://www.youtube.com/watch?v=G2ktUNSkHUc
Καλημέρα Αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

«Όταν όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο αγαπήσουν ο ένας τον άλλο,

οι δυνατοί δε θα καταδυναστεύουν του αδύναμους,

οι πολλοί δε θα καταπιέζουν τους λίγους,

οι πλούσιοι δε θα περιγελούν τους φτωχούς,

οι αξιοσέβαστοι δε θα περιφρονούν τους ταπεινούς

και οι πανούργοι δε θα εξαπατούν τους άδολους»


Μο Τζου – Κινέζος Φιλόσοφος

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

zkcome

Στην αρχή του δρόμου για να νικήσεις το θυμό , σωπαίνουν τα χείλη σου ενώ η καρδιά σου είναι ταραγμένη.
Στα μισά του δρόμου , σωπαίνουν οι σκέψεις σου , ενώ η ψυχή σου ‘εχει ελαφριά ταραχή.
Και στο τέρμα έχεις ακύμαντη γαλήνη, ενώ φυσούν ακάθαρτοι άνεμοι.

Ισαάκ ο Σύρος


ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

"Να γίνω πλούσιος, δεν το επιθυμώ, ούτε το εύχομαι
μα να μπορούσα να ζω με λίγα
χωρίς στις συμφορές του βίου να μετέχω."

ΤΙ ΟΜΟΡΦΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ.....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ.

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

Το τριμελές πλημμελειοδικείο Βόλου άφησε ελεύθερο τον δολοφόνο του Μανώλη. 4 Απριλίου 2011 άρχισε η αντίστροφη μέτρηση.

Τα υπάνθρωπα ορκς που δολοφόνησαν ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΗ τον 44 Μανώλη Καντάρη “αφού φώναζε”, έφεραν στο φως τους αυτουργούς του εγκλήματος.

Με ανακοινωση μάλιστα του ίδιου του υπουργείου για να προστατευθεί ο υπουργός από την λαϊκή οργή έδωσαν στεγνά αυτούς που αποφάσισαν και αποφυλάκισαν αυτό το κτήνος που χαίρεται να σφάζει Ελληνάκια.


Και μη νομίζετε ότι υπερβάλλουμε, θα σας θυμίσουμε το 7χρονο κοριτσάκι στην Καλλιθέα που πυροβολήθηκε με καλάσνικοφ (μήπως φώναζε και αυτό;), την έγκυο εργαζόμενη στο κατάστημα κινητής τηλεφωνίας στον Βύρωνα που δολοφονήθηκε στυγνά, την νεαρή υπάλληλο στην Πειραιώς που δολοφονήθηκε μέσα στο αυτοκίνητο της, μία λίστα φρικτή και ατελειωτη.

Οπότε ας αφήσουν τις αηδίες τα παπαγαλάκια των ΜΜ”Ε” για τα “120 Ευρώ”. Δηλαδή ρε υπάνθρωποι εάν η κάμερα έπιανε 1200 Ευρώ θα είχαν ελαφρυντικά; Ε καθάρματα;

Και για να σοβαρευτούμε τώρα, δεν υπάρχει περίπτωση κανένα τριμελές, συγκεκριμένα του Βόλου, σύμφωνα με την υπ’ αρίθμ. 1377/4.4.2011 απόφαση να αναστείλει την εκτέλεση της απόφασης με περιοριστικούς όρους, με “αίσθημα δικαίου”.

Δεν υπάρχει περίπτωση να βρέθηκαν δικαστές που να θεώρησαν ότι αυτό το μίασμα θα σεβόταν τους “περιοριστικούς όρους” και θα τον αμολούσανελεύθερο πάλι στην κοινωνία.

Ένας έμπορος ναρκωτικών απελευθερώνεται για άλλους λόγους, που τους ξέρουμε όσοι ασχολούμαστε με το θέμα.

Επειδή όπως είπαμε, το αίμα του Μανώλη ΔΕΝ θα στεγνώσει, κάποια στιγμή σε μια πατρίδα ελεύθερη, αυτοί θα λογοδοτήσουν. Γιατί χειρότερος από τον σφαγέα τσέτη, είναι ο “πατριώτης” που ανοίγει την Κερκόπορτα.

Το οφείλουμε στα παιδάκια του Μανώλη. Καταλάβατε;
http://olympia.gr/

PISTOS788 είπε...

ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ,
Share ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ή ΝΕΚΡΟΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ”:ΑΝΤΑΡΤΙΚΟ ΚΑΜΜΕΝΟΥ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΝ ΦΙΜΩΝΕΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΗΝΑ!

“Σας ευχαριστώ όλους .
Τα στοιχεία πού έχω ενοχλούν πολλούς πολιτικά αλλά βασικά οικονομικά ΌΛΑ είναι Απόλυτα καί μή αμφισβητίσημα.
ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΙΣΩ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Ή ΝΕΚΡΟΣ
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ
Δέν δέχομαι κίτρινες κάρτες από νενέκους καί ενεργούμενα τους. Έχω ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ” .



Τα παραπάνω έγραψε ο Πάνος Καμμένος στο ιστολόγιο “Ολυμπία”,ξεσηκώνοντας θύελλα συμπαράστασης υπέρ του από πολίτες (διαβάστε τα σχετικά σχόλια εδώ).Ταυτόχρονα,σύμφωνα με πληροφορίες η Ν.Δ τον φιμώνει για ένα μήνα,με την απειλή της διαγραφής αν μιλήσει σε κάποιο Μμε!
Όπως γράψαμε εξαρχής,θέλει…μεγάλη προσπάθεια για να κάνεις εσωτερική αντιπολίτευση στον μοναδικό Βουλευτή σου που κάνει αντιπολίτευση!
Τα στοιχεία του Καμμένου δεν έχουν προκαλέσει πανικό μόνο στους άμεσα θιγόμενους Τζέφρυ και σία,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΒΡΩΜΕΡΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ!!!

Η Νέα Δημοκρατία λοιπόν,έκανε την επιλογή της και άδειασε μεγαλοπρεπέστατα τον Καμμένο!
Εκείνος τι θα κάνει;Θα…συμμορφωθεί ή θα συνεχίσει να μιλάει;

Ελπίζουμε το δεύτερο!
http://cretanpatriot.wordpress.com

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες