Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

Μόνο η καρδιά σου αντέχει κι απ' αυτή κρατιέσαι Και μια ανάσταση ελπίζεις και ζητάς .

Σαν σταυρωμένος και τριγύρω σου Ρωμαίοι Χασκογελάνε και μιλούν για μοιρασιά εσύ διψάς όπως διψούν μιλιούνια νέοι Κι αυτοί να παίζουν τη ζωή σου στα χαρτιά Σαν σταυρωμένος σε μια πίστα να κρεμιέσαι Με καρφωμένα χέρια αέρηδες χτυπάς Μόνο η καρδιά σου αντέχει κι απ' αυτή κρατιέσαι Και μια ανάσταση ελπίζεις και ζητάς Το Ροκ το Ελληνικό είναι ζεϊμπέκικο που το χορεύεις σταυρωμένος στο κενό Το Ροκ το Ελληνικό είναι ζεϊμπέκικο δική μας σκάλα για δικό μας ουρανό

Σαν σταυρωμένος σε σταυρό που δεν τον βλέπουν Παραπατάς, τρεκλίζεις κι όλα με ρυθμό Κι έχεις φρουρούς κι αφεντικά να επιβλέπουν Πως αν διψάσεις ξύδι θα 'χεις για νερό


Το Ροκ το Ελληνικό είναι ζεϊμπέκικο που το χορεύεις σταυρωμένος στο κενό Το Ροκ το Ελληνικό είναι ζεϊμπέκικο κι εμένα η μοίρα μου να σου το τραγουδώ

13 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καθώς ωστόσο ο 21ος αιώνας έχει ήδη διανύσει τα πρώτα του βήματα, οι ιστορικές αυτές καταβολές παραμερίζονται, και μια νέα κατηγορία, ένας νέος άνθρωπος, διαμορφώνεται: ο μετέωρος άνθρωπος. Γνωρίζει πια -ο μετέωρος άνθρωπος- ότι είναι έποικος σε έναν πλανήτη ιδιόμορφο, που αποτελεί απλώς μια κουκκίδα απειροελάχιστη σε ένα ασύλληπτο Σύμπαν. Ούτε έχει πια την αυταπάτη -ο μετέωρος άνθρωπος- ότι μια δίκαιη κοινωνία αποτελεί ιστορική αναγκαιότητα· αντίθετα, βλέπει την ιστορία να κινείται ερήμην του, αισθάνεται ότι ο ίδιος είναι το θύμα της ή ένας μάρτυς σιωπηλός. Ο μετέωρος άνθρωπος, έχοντας καθυποτάξει τον πλανήτη για τις δικές του αποκλειστικά ανάγκες, διαπιστώνει τώρα τις συνέπειες. Ο μετέωρος άνθρωπος -ο εξόριστος από τον Θεό και το κέντρο του Σύμπαντος- ψάχνει λοιπόν με αγωνία κάποια στηρίγματα, αναζητά ένα καινούριο πρόσωπο και τη χαμένη του προοπτική.

Εδώ όμως αναδύεται ένα σημείο με αδιάψευστη βαρύτητα. Ο μετέωρος άνθρωπος υποπτεύεται ήδη ότι μόνον ένας κόσμος που ξεκινά από αυτόν και καταλήγει στον Αλλο -τους άλλους μετέωρους ανθρώπους- έχει κάποια λογική υπάρξεως ή δυνατότητα να επιβιώσει. Αυτή είναι η προσωπική ευθύνη, αλλά και η ελπίδα του: τον μετέωρο άνθρωπο θα ισορροπήσει μόνον το άπλωμα του χεριού στους άλλους κατοίκους του πλανήτη, και στην φύση ή στις θάλασσες που αιώνες τώρα αγκάλιαζαν την ύπαρξή του.

Του Γιώργου Γραμματικάκη, Καθηγητή του Πανεπιστημίου Κρήτης και συγγραφέα, στην Ελευθεροτυπία της 3/4/2011


ταξιδιώτισσα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Μένει να καταλάβει ο "άνθρωπος" με ποιον τρόπο θα τελειώσει Αυτό το σχέδιο.........έχει τίμημα, όπως και ο τοκετός έχει οδύνες.
Πονά η καρδιά μου στην σκέψη και στον καθημερινό αγώνα για κοινωνία ανθρώπων.
Μέγας είσαι Κύριε και θαυμαστά τα έργα σου «Ο ποιών τους Αγγέλους αυτού Πνεύματα, και τους λειτουργούς αυτού πυρός φλόγα».
Είναι διπλή και τρίδιπλη η χαρά μου, και από τον τρόπο που παρουσιάζονται τα θέματα, αλλά και από τα σχόλια των αδερφών που πάντα έχουν κάτι ουσιαστικό να παρουσιάσουν.
Ευλογία η συνάντηση
Καλημέρα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ....

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ,

ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΗ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ.

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΩΔΥΝΟΣ ΤΟΚΕΤΟΣ....

ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΟΙ ΠΟΝΟΙ ΤΗΣ ΓΕΝΝΑΣ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΜΠΡΑΔΕΡ,ΑΛΛΟΣ....ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ....

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

πετερ

ΟYKαδες ειναι οι ελληνες οικογενειαρχες και οχι μονο! που σηκωνουν μεγαλα ψυχοφθορα φορτια.Οποιος δεν στηρηζεται πλεον στον Θεο θα υποφερει μεχρι να σκασει και αυτο δεν ειναι τιμωρια ειναι μια αληθεια χωρις οξυγονο σκαμε.Οταν ακουω οτι χρωσταμε φταιμε δεν φταιμε μου ερχετε να βγω στα καναλια και να τα πω ολα και οποιος με εμποδισει να του δαγκωσω την καροτιδα. Πιστευω πως ο ελληνας για να μην αντιδρα οπως οι αργεντινοι θα εχει καποια αλλα οπλα δεν εχουμε χασει. Μου φαινετε ο κοσμος και η κατασταση σαν μια αλητη εξισωση.Η μονη λυση ειναι μια κολα που ενωνει τα παντα και ειναι υπευθυνη που δεν καταρεει τιποτα,αυτη η κολα ονομαζετε αγαπη και θελει επιδιωρθωση.

http://www.pitsounicity.gr/2010-12-30-06-52-43/3676-2011-04-04-10-10-42.html?sms_ss=facebook&at_xt=4d99993ffc0ee154%2C0



http://www.youtube.com/watch?v=YyMCCT4oaAM&feature=related

zkcome είπε...

Γιε μου, μην αδιαφορείς
για την παιδεία του Κυρίου,
μήτε να αποθαρρύνεσαι όταν ελέγχεσαι από αυτόν.
Γιατί αυτόν που αγαπά ο Κύριος παιδεύει
και μαστιγώνει κάθε γιο που παραδέχεται.
Για την παιδεία σας υπομένετε. Ο Θεός φέρεται προς εσάς όπως σε γιους. Γιατί ποιος είναι ο γιος που δεν τον παιδεύει ο πατέρας του; Αν όμως είστε χωρίς παιδεία, στην οποία όλοι έχουν γίνει μέτοχοι, τότε είστε νόθοι και όχι γιοι. Έπειτα, αφενός τους σαρκικούς μας πατέρες είχαμε εκπαιδευτές και τους ντρεπόμασταν, αφετέρου δε θα υποταχτούμε πολύ περισσότερο στον Πατέρα των πνευμάτων και έτσι να ζήσουμε; Γιατί αυτοί μας εκπαίδευαν για λίγες ημέρες σύμφωνα με αυτό που θεωρούσαν σωστό, εκείνος όμως για το συμφέρον μας, για να λάβουμε μέρος στην αγιότητά του. Και κάθε παιδεία προς το παρόν, βέβαια, δε φαίνεται να προξενεί χαρά αλλά λύπη, ύστερα όμως αποδίδει καρπό ειρηνικό δικαιοσύνης σ' εκείνους που έχουν γυμναστεί με αυτήν.
Γι' αυτό ανορθώστε τα πεσμένα χέρια και τα παραλυμένα γόνατα, και κάνετε ίσιους δρόμους στα πόδια σας, για να μην εκτραπεί το χωλό, αλλά μάλλον να γιατρευτεί.

PISTOS788 είπε...

πετερ

Μια μέρα θα πετάξω στ' αστέρια
Πίσω μου φωτιές και κραυγές
Θα λυθούνε τα χέρια
Θα ελευρωθώ,θα 'χω λόγο να ζω

ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΓΩ,ΚΑΙ ΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΟΥΜΕ...ΗΔΗ ΣΠΑΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ...

Έχω καιρό, να δω πρόσωπα στο δρόμο
Βλέπω μονάχα μάσκες που γελούν, κρύβουν τον πόνο έτσι
Κι έτσι, κάπως περνούν τα χρόνια τους
Κι έτσι, κανείς δεν άκουσε τα λόγια τους,
ποτέ μα δεν βρέθηκε κανείς να πει, φτάνει τέρμα
Οι ίδιοι κι οι ίδιοι, πίνουν κι άλλο κι άλλο αίμα
Οι ίδιοι κι οι ίδιοι, φτύνουν κι άλλο κι άλλο ψέμα
Οι ίδιοι κι οι ίδιοι με πνίγουν κάθε μέρα,
Οι ίδοι κι οι ίδιοι...
Γαμώτο είμαστε πολλοί, πιο πολλοί
Αυτοί είναι λίγοι
Κι αυτοί οι λίγοι, αυτοί είναι η πληγή
Ποτέ δε κλείνει , ποτέ δε κλείνει
Νομίζουν πως δε ξέρουμε κι όμως ξέρουμε
Νομίζουν πως δε θα 'ρθει κι όμως, θα το φέρουμε
Κι αν έρθει, πίστεψέ με θα πονέσετε
Καθήσατε καιρό ψηλά, καιρός να πέσετε

ΤΕΡΜΑ-Νομίζουν πως δε θα 'ρθει κι όμως, θα το φέρουμε

ΕΡΧΕΤΑΙ....ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΕΤΕΡ,ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ....

PISTOS788 είπε...

zkcome

Γι' αυτό ανορθώστε τα πεσμένα χέρια και τα παραλυμένα γόνατα,

ΦΟΥΤΖΙ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.....

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

kiriakid είπε...

Ειμαστε τυχερή γενιά.
Τουλαχιστον ζήσαμε 40 - 50 χρόνια χωρίς ανασφάλεια
Οι γέροντες τι φταίνε να περάσουν μια δεύτερη κατοχή. Τουλάχιστον είναι κοντά μας για να μας διδάξουν πως ζούσαν οι άνθρωποι πιο παλιά και πως όλα ξεπερνιούνται μέσα στην απλότητα. Δοξάζω τον Θεό που δεν χάθηκε αυτός ο συνδετικός κρίκος.
Η νέα γενιά πάλι, ξεκινάει με γκόλ από τα αποδυτήρια.
Γ'αυτούς θα είναι λίγο βαρύ το "ανάγκασον".

Αδελφια "βάστα με να σε βαστώ ν'ανεβούμε το βουνό"

Ανώνυμος είπε...

http://kalyterotera.blogspot.com/search/label/%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5%CE%AF%CE%B5%CF%82


ΠΕΙΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΝΕΡΟ ΚΟΝΤΑ
ΣΑΣ!ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ!ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ!
ΠΟΦΗΤΕΙΑ Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Υ.
ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ!
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΑΘΕΛΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΘΕΟΥ!

ΣΑΣ ΧΑΙΡΕΤΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΑΓΑΠΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ!

Ανώνυμος είπε...

http://pantastaisia.blogspot.com/2011/01/blog-post_783.html

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΥΧΕΡΗ ΓΕΝΙΑ ,ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΟΛΑ...ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ....

Νομίζουν πως δε ξέρουμε κι όμως ξέρουμε
Νομίζουν πως δε θα 'ρθει κι όμως, θα το φέρουμε
Κι αν έρθει, πίστεψέ με θα πονέσετε
Καθήσατε καιρό ψηλά, καιρός να πέσετε

ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ....

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΝΕΡΟ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΚΟΝΤΑ....ΣΩΣΤΗ...

ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΣΕ ΧΩΡΙΟ,ΑΣ ΜΗΝ ΤΟ ΑΜΕΛΕΙ....ΘΑ ΤΟΥ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ....

ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ,ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΦΝΙΑΣΕΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες