Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

I'll Stand By You -ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Οι αλυσίδες δεν στεριώνουν το γάμο. Αυτό που δένει δυο ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου είναι νήματα, εκατοντάδες μικρά νήματα.



Να θυμάσαι ότι ένας πετυχημένος γάμος εξαρτάται από δύο πράγματα: 1) Να βρεις τον σωστό άνθρωπο. 2) Να είσαι ο σωστός άνθρωπος.



Η αγάπη είναι ένα σπάνιο λουλούδι. Συμβαίνει μόνο μερικές φορές. Εκατομμύρια εκατομμυρίων ανθρώπων ζουν με την αυταπάτη ότι αγαπιουνται, νομίζουν ότι αγαπούν. Είναι σπάνιο, επειδή μπορεί να συμβεί μόνο όταν δεν υπάρχει φόβος. Ποτέ πριν. Αυτό σημαίνει ότι η αγάπη μπορεί να συμβεί μόνο σ' ένα βαθειά πνευματικό άτομο. Το σεξ γίνεται με όλους. Οι γνωριμίες γίνονται με όλους. Όχι όμως και η αγάπη.

8 σχόλια:

zkcome είπε...

Να υποτάσσεστε ο ένας στον άλλο με φόβο Χριστού. Οι γυναίκες να υποτάσσεστε στους δικούς σας άντρες όπως στον Κύριο, γιατί ο άντρας είναι κεφαλή της γυναίκας όπως ο Χριστός είναι κεφαλή της εκκλησίας. Αυτός είναι σωτήρας του σώματος. Αλλά όπως η εκκλησία υποτάσσεται στο Χριστό, έτσι και οι γυναίκες να υποτάσσονται στους άντρες τους σε καθετί. Οι άντρες, αγαπάτε τις γυναίκες σας καθώς και ο Χριστός αγάπησε την εκκλησία και παράδωσε τον εαυτό του υπέρ αυτής, για να την αγιάσει, αφού την καθάρισε στο λουτρό του νερού με το λόγο, για να παρουσιάσει αυτός την εκκλησία ένδοξη στον εαυτό του, χωρίς να έχει κηλίδα ή ρυτίδα ή κάτι τέτοιο, αλλά να είναι άγια και άμωμη. Έτσι οφείλουν και οι άντρες να αγαπούν τις δικές τους γυναίκες σαν τα δικά τους σώματα. Όποιος αγαπά τη δική του γυναίκα αγαπά τον εαυτό του. Γιατί κανείς ποτέ δε μίσησε τη δική του σάρκα, αλλά την τρέφει και την περιθάλπει καθώς και ο Χριστός την εκκλησία, γιατί είμαστε μέλη του σώματός του. Γι' αυτό θα εγκαταλείψει ο άνθρωπος τον πατέρα του και τη μητέρα του και θα προσκολληθεί στη γυναίκα του, και θα είναι οι δύο μία σάρκα. Το μυστήριο τούτο είναι μεγάλο. εγώ λοιπόν το λέω για το Χριστό και για την εκκλησία. Αλλά όμως κι εσείς, ο καθένας σας ξεχωριστά, τη δική του γυναίκα έτσι ας την αγαπά, σαν τον εαυτό του. και η γυναίκα να σέβεται τον άντρα της.

zkcome είπε...

Όμοια οι γυναίκες να υποτάσσεστε στους δικούς σας άντρες, ώστε, και αν μερικοί απειθούν στο λόγο του Θεού, να κερδηθούν χωρίς λόγια με τη συμπεριφορά των γυναικών τους, όταν παρατηρήσουν την αγνή συμπεριφορά σας με φόβο Θεού. Ας είναι ο στολισμός σας όχι εξωτερικός, το πλέξιμο των μαλλιών και το να βάζετε χρυσαφικά γύρω από τα μέλη σας ή το να ντύνεστε φορέματα, αλλά ο κρυφός άνθρωπος της καρδιάς με τον άφθαρτο στολισμό τού πράου και ήσυχου πνεύματος, που είναι μπροστά στο Θεό πολυτελές. Γιατί έτσι κάποτε κοσμούσαν τους εαυτούς τους και οι άγιες γυναίκες που έλπιζαν στο Θεό, καθώς υποτάσσονταν στους δικούς τους άντρες, όπως η Σάρρα υπάκουσε στον Αβραάμ και τον καλούσε «κύριο» - της οποίας γίνατε τέκνα αν αγαθοποιείτε και δε φοβάστε κανένα τρόμαγμα.
Οι άντρες, όμοια, να κατοικείτε μαζί τους με κατανόηση, γιατί το γυναικείο σκεύος είναι ασθενέστερο, απονέμοντας τιμή στις γυναίκες σας, επειδή είναι μαζί σας και συγκληρονόμοι στη ζωή της χάρης, ώστε να μην εμποδίζονται οι προσευχές σας.

zkcome είπε...

Η αγάπη είναι ένα σπάνιο λουλούδι. Συμβαίνει μόνο μερικές φορές. Εκατομμύρια εκατομμυρίων ανθρώπων ζουν με την αυταπάτη ότι αγαπιουνται, νομίζουν ότι αγαπούν. Είναι σπάνιο, επειδή μπορεί να συμβεί μόνο όταν δεν υπάρχει φόβος. Ποτέ πριν. Αυτό σημαίνει ότι η αγάπη μπορεί να συμβεί μόνο σ' ένα βαθειά πνευματικό άτομο. Το σεξ γίνεται με όλους. Οι γνωριμίες γίνονται με όλους. Όχι όμως και η αγάπη.

(((Ζ.Κ + Ε)))

Ανώνυμος είπε...

Οι αλυσίδες δεν στεριώνουν το γάμο. Αυτό που δένει δυο ανθρώπους με το πέρασμα του χρόνου είναι νήματα, εκατοντάδες μικρά νήματα.
Σιμόν Σινιορέ

πολύ καλό....


¨Αγάπη είναι να ανοίγει το φθηνό κρασί γιατί το καλό το θέλει για αύριο, που θα πιεις εσύ...¨

ταξιδιώτισσα

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΑ ΤΑ ΕΔΑΦΙΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ!
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ!
ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΥΣΙΑ!

ΤΩΡΑ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑΕΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΤΩΣΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ!

Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΟΒΕΡΗ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΕΓΩ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ!

ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΖΥΓΟΣ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΩ ΚΑΙ ΕΓΩ!

Ο ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΝΟ!ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ!

ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ!ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ ΤΑ ΘΗΡΙΑ!

ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΛΕΚΕ!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ ΠΑΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΜΑΣ!

ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΚΔΗΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΕΡΓΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΩΡΟ ΜΕ ΕΜΑΣ!
ΤΑ ΕΡΓΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΣΥΝΕΧΗ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΣΗ!
ΕΙΝΑΙ Ο ΓΛΥΚΟΣ ΛΟΓΟΣ!Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ!Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ!Η ΑΝΟΧΗ!Η ΥΠΟΜΟΝΗ!Η ΑΓΚΑΛΙΑ!ΤΟ ΦΙΛΙ!Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ!ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ!Η ΤΑΠΕΙΝΩΣΗ!

ΠΑΛΕΥΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΚΤΗΣΩ!
Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΜΕ ΝΙΚΑ!ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΕ ΝΙΚΑ
ΨΑΧΝΩ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΜΟΥ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ!
ΟΧΙ!ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ!ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΟ ΛΟΓΟ!

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ!
ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ!
ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ!

ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΕΙ ΤΟΝ Η ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ--ΤΗΣ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟ ΑΝΘΡΩΠΟ!

ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ,ΑΛΛΑ
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΧΤΥΠΑΩ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΕΦΑΛΙ!

ΝΑ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΥΣΙΑ!

Α Ν Α Ι Μ Α Κ Τ Η Θ Υ Σ Ι Α ΕΙΝΑΙ
Ο ΓΑΜΟΣ!ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ!

ΕΥΧΟΜΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΔΥΣΚΟΛΟ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ ΑΓΩΝΑ ΠΟΥ ΔΙΕΞΑΓΟΥΜΕ!ΟΧΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΣΑΡΚΑ ΚΑΙ ΑΙΜΑ ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!

ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ!ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΤΑΝΙΟ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΤΟΙΚΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ!

ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟ ΑΓΙΟ ΑΝΗΚΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟ ΝΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΕΠΑΝΩ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΤΟΥ!

ΕΚΕΙΝΟ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΙΜΑΚΤΗ ΘΥΣΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΧΑΡΑ!ΑΜΗΝ!ΑΜΗΝ!ΓΕΝΟΙΤΟ!ΑΜΗΝ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΜΟΥ ΦΙΛΟΙ!



ΜΗΝ ΓΙΝΕΣΘΕ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΙ ΔΙΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΠΑΝΤΕΣ!
ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΘΑ,ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΤΟ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

ΛΕΕΙ ΓΝΩΣΤΟΣ ΤΡΑΓΟΥΔΟΠΟΙΟΣ...
-ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...-

ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΖΚΕ...

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΑΓΑΠΗ ΕΙΝΑΙ ,ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ...ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

ΣΤΗΝ ΒΑΣΙΛΕΙΑ ΘΑ ΠΙΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ...ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ....

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ,ΟΔΗΓΕΙ,ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...

ΟΙ ΔΥΟ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΜΕΓΑ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΤΟΥΤΟ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ ,ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες