Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΗΣ ΑΥΓΗΣ -ΝΙΨΟΝ ΑΝΟΜΗΜΑΤΑ ΜΗ ΜΟΝΑΝ ΟΨΙΝ


Διάβασε ένα άρθρο της Vancouver Sun, στην The Vancouver Sun στις 3 Μαρτίου, 2011 και βγάλε τα δικά σου συμπεράσματα, αν δεν το χεις κάψει από τα χημικά που τρως ή σε ψεκάζουν.

Ιων Μάγγος στο www.miastala.com. Λιβύη, το μοναδικό μουσουλμανικό κράτος που οι γυναίκες απολαμβάνουν ελευθερίες φυσιολογικές, που απαγορεύεται ο γάμος πριν τα 20 χρόνια και οι κλειτοριδεκτομές. Γιατί μανιασμένα θέλουν να τα ανατρέψουν όλα αυτά? Διάβασε πίσω από τις λέξεις αυτά που δεν θα ακούσεις ποτέ από τα «έγκυρα» μέσα μετάδοσης ειδήσεων. Ποιός είναι ο Gaddafi και γιατί “ξαφνικά” αποφάσισαν να τον εξουδετερώσουν? Τι τους ενόχλησε ? Όχι φυσικά ο λαός του, ξέρουμε πως για τους λαούς δεν νοιάζονται καθόλου, ούτε τα υποτιθέμενα πολλά χρήματα του ή τα πετρέλαια της χώρας του. Δεν ενδιαφέρονται γι αυτά. Τότε τι?

Η Λιβύη – Η Φατρία Δυο – Η Μοναρχία – Το Παιδοφιλικό Εμπόριο της Νέας Τάξεως Πραγμάτων – Αρχαία τεχνολογία.

Ο σύζυγος της Gunther Russbacher όταν ζούσε, πριν ουσιαστικά δολοφονηθεί έμμεσα από την κυβέρνηση, της είπε για τον Καντάφι. Δεν ήταν αυτό που τον έκαναν να φαίνεται στην Δύση. Είχε πει ότι δεν έπαιζε με το FED. (Ο Gunther χρησιμοποιούσε αυτόν τον όρο για το Federal Reserve … τους ιδιοκτήτες του … και την Παγκόσμια συνωμοσία για το σκλάβωμα της ανθρωπότητας. Το Federal Reserve δεν είναι μέρος της κυβερνήσεως … αλλά μέρος μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας, που βιάζει και λεηλατεί τα κυρίαρχα κράτη … σκοτώνοντας τους ηγέτες τους και κλέβοντας ότι έχει αξία.

Ξαναγυρίζοντας στον συνταγματάρχη Khaddafy (σύμφωνα με τον Gunther αυτός είναι ο σωστός τρόπος προφοράς.) Επίσης της είπε υπάρχουν επτά πυραμίδες κάτω από την άμμο στην Λιβύη. Επίσης ότι ο Khaddafy τοποθετήθηκε εκεί από την Φατρία Δύο … για να φυλάει τις πυραμίδες και να κρατά μακριά τους ανθρώπους του Federal Reserve από την τεχνολογία και τους θησαυρούς που βρίσκονται μέσα. Τα οποία είναι πέρα από την κατανόηση μας

Οι Άγνωστες Πηγές Νερού της Λιβύης

Η 1η Σεπτεμβρίου 2010 σημείωσε την επέτειο του ανοίγματος της τελικής φάσης του Λιβυκού Great Man-Made River Project. Είναι κάτι ουσιαστικά άγνωστο στην Δύση και ξεπερνά τα μεγαλύτερα αναπτυξιακά έργα. Η Δύση αρνείται να αναγνωρίσει ότι μια μικρή χώρα με πληθυσμό περίπου τέσσερα εκατομμύρια, μπορεί να κατασκευάσει κάτι τόσο μεγάλο χωρίς να δανεισθεί ούτε σεντς από τους διεθνείς τραπεζίτες. Στην Λιβύη υπάρχουν τέσσερες υπόγειες λεκάνες νερού στις Kufra , Sirt, Morzuk και την Hamada. Συνολικού όγκου 35.000 κυβικών χιλιομέτρων. Αυτές οι αποθήκες νερού παρέχουν απεριόριστα ποσά νερού στους Λίβυους.

Το σύστημα αποτελείται από ένα δίκτυο σωλήνων που είναι θαμμένο βαθειά υπόγεια στην έρημο, για να εξουδετερώσει την εξάτμιση. Όλα τα υλικά κατασκευάστηκαν και σχεδιάστηκαν τοπικά. Το υπόγειο νερό αντλείται από 270 πηγάδια βάθους εκατοντάδων μέτρων μέσα στα ρεζερβουάρ. Το κόστος ενός κυβικού μέτρου νερού είναι 35 σεντς του δολαρίου έναντι 3,75 του αφαλατομένου νερού. Οι επιστήμονες υπολογίζουν ότι το νερό ισούται με την ροή 200 ετών του πoταμού Νείλου

Ο σκοπός του σχεδίου αυτού είναι να κάνει την Λιβύη έναν αγροτικό παράδεισο παραγωγής τροφής , με τρόφιμα και νερό αρκετά ώστε να τα μοιραστεί με τις γειτονικές χώρες.
Αυτάρκεια ??? Απαγορεύεται Απολύτως από τους τραπεζίτες.
Ο αγωγός της Λιβύης, θεωρείται το όγδοο θαύμα.. !!
ΠΗΓΗ-http://theodosialife.blogspot.com/2011/03/gaddafi.html

ΛΙΓΑ ΑΚΟΜΗ...
Ο Khaddafy καθώς και ο Gunther ήταν μέλη μιας ομάδος που ονομάζονταν Pedophile Eradication Team. (PET), το οποίο δεν υπάρχει πλέον. Ο Gunther είχε άδεια να σκοτώνει “License to Kill” για όλους τους παιδόφιλους. Ο συνταγματάρχης βοηθούσε το πρόγραμμα ΡΕΤ με κάθε τρόπο που μπορούσε, γιατί επίσης μισεί τους παιδόφιλους. Ακόμη και σαν ηγέτης της επαναστάσεως επί πολλά χρόνια έπαιρνε μέρος στις επιχειρήσεις. Ίσως αυτός είναι ο λόγος που όταν μιλά μοιάζει με τρελός, από τα πολλά τραύματα που υπέστη, κατά την διάρκεια των επιχειρήσεων.

Ο Khaddafy και οι στρατιωτικοί ανέτρεψαν τον βασιλιά Idris, γιατί ο βασιλιάς περιτριγυρίζονταν από πολλά νεαρά αγόρια και ακόμη επέτρεπε στους Ευρωπαίους φίλους του να παίρνουν μερικά από αυτά μαζί τους. Οι φίλοι του ήταν μερικοί από τους πιο κακούς ανθρώπους στον κόσμο.

Επίσης ο Khaddafy έθεσε ως όριο ενηλικιώσεως στις γυναίκες τα 20 χρόνια… το οποίο σήμαινε ότι οι γυναίκες δεν μπορούσαν να παντρευτούν πριν τα είκοσι. Έτσι αποκλείονται οι γάμοι κοριτσιών 8 ετών με εξηντάρηδες η εβδομηντάρηδες.

Οι πράκτορες του στέμματος της Αγγλίας δουλεύουν υπερωρίες για να μην γίνει η οικονομική /πολιτική αλλαγή που ετοίμαζε η Φατρία Δυο για τον Απρίλιο Μάρτιο 2011, και πιστεύουν ότι τα μυστικά των αντικειμένων στις θαμμένες πυραμίδες θα τους βοηθήσουν να κερδίσουν την ομάδα που τους καταστρέφει.

Στην Λιβύη οι γυναίκες έχουν τα καλύτερα και από τους δύο κόσμους» είπε ο Καντάφι. Μπορούν να διατηρούν την θυληκοτητά τους, επιπλέον μπορούν να διαλέξουν ΜΟΝΕΣ τους, όποια καριέρα θέλουν. Κάθε Λίβυα μπορεί να μάθει να πετάει, ένα μαχητικό MiG, να γίνει αξιωματικός η χειρούργος εγκεφάλου.

Μετά την συνέντευξη είχα την ευκαιρία να μιλήσω στην Fatia, μια ψηλή, όμορφη γυναίκα 27 ετών, με δραματικό make-up ματιών. Την ρώτησα γιατί δεν ήθελε να γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, αλλά σωματοφύλακας. «Χωρίς τον ηγέτη μας, οι γυναίκες στην Λιβύη δεν θα ήταν τίποτα» απάντησε. «Μας έδωσε ζωή. Είμαι έτοιμη να πεθάνω για αυτόν. Είναι πατέρας, αδελφός και φίλος τον οποίο μπορείς να εμπιστευτείς.»


Ο Benjamin Fulford- ΑΝΑΦΕΡΕΙ
Μια κινεζική μυστική κοινωνία με μέλη των 6 εκατ. ευρώ (διανοούμενοι όπως καθηγητές σε διάφορους τομείς, επιστήμονες, πολιτικοί, κλπ.), αυτό περιλαμβάνει 1,8 εκατομμύρια γκάνγκστερ, και 100.000 επαγγελματίες δολοφόνους έχει εκδώσει τελεσίγραφο προς την Illuminati , προειδοποιώντας τους ότι αν επιμείνει με το σχέδιό τους για να μειώσουν τον πληθυσμό της γης, θα πρέπει να θανατωθούν. Η κοινωνία έχει δημιουργήσει μια συμμαχία που ενώνει την Κίνα, τη Ρωσία , την Ινδία , τη Νότια Αμερική , ASEAN , την ελεύθερη μουσουλμανικών εθνών και της Αφρικής που είναι ενωμένη στην προσπάθεια να σταματήσει το Illuminati



12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

περίεργα μας τα λένε φίλε μου...
ποια να είναι άραγε η αλήθεια;

εμείς πάντως Αυτή τη Αλήθεια που αγαπήσαμε πιστεύουμε και σ΄αυτήν ελπίζουμε...

καλή δύναμη σε όλους μας αυτές τις περίεργες μέρες...

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ...

ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΡΩΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ...ΜΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΦΥΛΑΞΕΙΣ...

ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ...

ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΡΑΦΕΡΑΝ ΚΑΛΑ...

ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΔΡΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ...

ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

πετερ
Πραγματικα εντυπωσιακες αυτες οι πληροφοριες και ειδηκα αυτες που λενε για την ελευθερια που εχουν οι γυναικες.
Σχετικα με το 3:08 ειναι αληθεια πως με οτι και εαν μπλεξεις μετα τα βλεπεις σαν δεδομενα η εξηκειωνεσε πολυ,ειτε ειναι αναβολικα,συμμοριες,κακοτοπιες σατανισμος βιαιο αθλημα κτλ. 7:41-8:34 αυτο ειναι μια πολυ πολυ μεγαλη αληθεια που λιγος κοσμος την κατανοει επισης και το οτι βλαστημανε.Θυμαμαι οταν ημουν στους καταδρομεις ολο βλαστημαγανε ξανα και ξανα και μετα καναμε προσευχη,πραγμα που παντα με εκνευριζε τρελα και ελεγα αμα ειναι να κανουνε ετσι γιατι να πηγαινουμε καλα?Πιστευω πως θα εχουνε καταλαβει το λαθος τους η τουλαχιστον οτι θα το καταλαβουν.

zkcome είπε...

"Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ - ΚΑΙ ΕΝ ΑΥΤΗ ΕΥΡΕΘΗ ΑΙΜΑ ΠΡΟΦΗΤΩΝ ΚΑΙ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΩΝ ΤΩΝ ΕΣΦΑΓΜΕΝΩΝ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ".

ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΟΝ ΚΑΙ ΙΔΟΥ ΙΠΠΟΣ ΛΕΥΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΗΜΕΝΟΣ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΕΚΑΛΕΙΤΟ ΠΙΣΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΕΙ ΕΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
ΟΙ ΔΕ ΟΦΘΑΛΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΗΣΑΝ ΩΣ ΦΛΟΞ ΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΑΥΤΟΥ ΔΙΑΔΗΜΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕΝ ΟΝΟΜΑ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΙΜΗ ΑΥΤΟΣ.
ΚΑΙ ΗΤΟ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΣ ΙΜΑΤΙΟΝ ΒΕΒΑΜΜΕΝΟΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΑ ΕΝ ΤΩ ΟΥΡΑΝΩ ΗΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΕΦ ΙΠΠΩΝ ΛΕΥΚΩΝ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΒΥΣΣΙΝΟΝ ΛΕΥΚΟΝ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΝ.
ΚΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΤΟΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΕΞΕΡΧΕΤΑΙ ΡΟΜΦΑΙΑ ΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΤΥΠΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΑ ΕΘΝΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΘΕΛΕΙ ΠΟΙΜΑΝΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝ ΡΑΒΔΩ ΣΙΔΗΡΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΤΕΙ ΤΟΝ ΛΗΝΟΝ ΤΟΥ ΟΙΝΟΥ ΤΟΥ ΘΥΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΟΣ.
ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟ ΙΜΑΤΙΟΝ ΚΑΙ ΕΠΙ ΤΟΝ ΜΗΡΟΝ ΑΥΤΟΥ ΕΧΕΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΒΑΣΙΛΕΥΣ ΒΑΣΙΛΕΩΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΣ ΚΥΡΙΩΝ.


ΚΑΙ ΕΙΔΟΝ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΑΥΤΩΝ ΣΥΝΗΓΜΕΝΑ ΔΙΑ ΝΑ ΚΑΜΩΣΙ ΠΟΛΕΜΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΗΜΕΝΟΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΙΠΠΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΑΥΤΟΥ.
ΚΑΙ ΕΠΙΑΣΘΗ ΤΟ ΘΗΡΙΟΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΤΟΥ Ο ΨΕΥΔΟΠΡΟΦΗΤΗΣ ΟΣΤΙΣ ΕΚΑΜΕ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΠΛΑΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΛΑΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΑΥΤΟΥ ΖΩΝΤΕΣ ΕΡΡΙΦΘΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣ ΤΗΝ ΛΙΜΝΗΝ ΤΟΥ ΠΥΡΟΣ ΤΗΝ ΚΑΙΟΜΕΝΗΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟΝ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

και έσται ο μισθός υμών πολύς, και έσεσθε υιοί υψίστου, ότι αυτός χρηστός έστιν επί τους αχαρίστους και πονηρούς. Γίνεσθε ουν οικτίρμονες, καθώς και ο πατήρ υμών οικτίρμων εστι».

Πολλές οι παγίδες....πραγματικό πνευματικό, ναρκοπέδιο!!!

Το νου μας γιατί ο νόμος του θεού είναι γραμμένος στις καρδιές μας και είναι παντρεμένος με την συνείδηση. Keep

PISTOS788 είπε...

πετερ

ΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΕΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΛΑΣΦΗΜΙΕΣ,ΔΥΣΤΥΧΩΣ
ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ...ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ...Ο ΘΕΟΣ ΑΣ ΤΟΥΣ ΦΩΤΙΣΕΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ,Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

Η ΟΔΥΣΣΕΙΑ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ

ΕΓΡΑΨΕΣ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΟ ΝΑΡΚΟΠΕΔΙΟ,ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ....
Η ΑΥΓΗ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ,ΤΟ ΣΚΟΤΟΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΕΡΑ,ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΝΕΣΙΣ ΚΕΦ.ΚΑ'

ΕΚΛΗΘΗΜΕΝ ΑΠΑΝΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΩΜΕ ΚΤΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.
ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΩΜΕ ΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΟ ΜΕΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΘΑ ΣΤΕΓΑΣΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΤΟΥΣ ΛΕΛΥΤΡΩΜΕΝΟΥΣ,ΟΜΩΣ ΝΑ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΙΣΤΑ ΟΙΚΟΔΟΜΙΚΑ ΥΛΙΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ
ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ.Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Σ

ΓΙΑ ΝΑ ΚΥΡΙΕΥΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΑΔΟΥ ΝΑ ΦΟΝΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΕΡΒΕΡΟΝ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΙΣΧΥΡΟΙ ΕΝ ΠΟΛΕΜΩ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ
Ο ΚΥΡΙΟΣ ΙΗΣΟΥΣ ΧΡΙΣΤΟΣ ΜΑΣ.
Ε Λ Α Χ Ι Σ Τ Ο Σ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΕ ΜΟΥ ΦΙΛΕ!ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ
Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΝΑ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΑ!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ!ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ!ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ!

ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ!
ΕΞΟΡΙΣΤΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΝ!ΜΑ Ο ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ ΝΕΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ --- ΕΛΑΧΙΣΤΟΣ--ΘΑ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ!

ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΝΟΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ!ΑΦΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΦΗΤΕΨΕ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ!

ΕΠΙΠΟΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΛΟ ΜΟΥ ΤΕΛΙΝΙ...

Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

ΒΑΣΙΛΗΣ είπε...

Διάβασα αυτό:
ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΕΡΗΜΟ
Ορισμένοι εκπρόσωποι διεθνών ομίλων θα πραγματοποιήσουν στο προσεχές έτος του 2011, μια
προσομοίωση στην έρημο, με σκοπό τη δημιουργία μιας πρώτης πόλης της ερήμου στην οποία οι νέες
αρμοδιότητες της συνείδησης να μπορούν να αναπτυχθούν οργανικά. Σχέδια για αυτό είναι σε εξέλιξη εδώ
και 20 χρόνια. Υπάρχουν νέες διαδικασίες για την άντληση του νερού, των τροφίμων και της ενέργειας στις
περιοχές της ερήμου στη γη.
Στα είκοσι και τριάντα χρόνια του 21. αιώνα θα μπορούσαν να προκύψουν πόλεις στην έρημο 3000-5000
κατοίκων, με τις οποίες δείχνεται, ότι μία πλήρης βιολογική ποιοτική αποκατάσταση και αποίκιση της γης,
χωρίς μια μεγάλη τεχνολογία και χωρίς την καταστροφή της φύσης, είναι δυνατή. Πρόκειται για νέες μορφές
συνεργασίας με την κοσμική ενέργεια, τις δυνάμεις της φύσης και όλα τα πλάσματα. Η βάση είναι μια
αλληλέγγυη επικοινωνία μεταξύ όλων των μερών, καθαρμένη από υπολείμματα του παλαιού φόβου και της
βίας. Η μετατροπή της συχνότητας, η οποία θα έχει εξαπλωθεί από το 2012 πάνω στη Γη, προκαλεί μια
εξαιρετικά ταχεία διάδοση των νέων αυτών μοντέλων ζωής.

Σίγουρα αυτοί που κάνουν τους πολέμους έχουν και αυτά τα σχέδια υπόψη τους...
Το σίγουρο είναι πάντως το 2011 θα έχουμε πολλές αλλαγές.

PISTOS788 είπε...

ΒΑΣΙΛΗΣ

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΟΛΥ ΥΠΕΡ-ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΜΜΕΝΗ....ΓΙΑ ΜΕΤΑ....

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες