Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ


ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ



-ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΕΠΥΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΝ ΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΝΑ «ΑΓΓΙΞΟΥΝ» ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ

-ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

-ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΣΚΑΝΔΑΛΑ «ΒΟΥΤΗΞΑΝ» ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ

-ΥΠΑΡΧΟΥΝ «ΚΑΥΤΑ» ΟΝΟΜΑΤΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕΙ…

Πρέπει να μπει το τέλος στην υπόθεση των μεγαλύτερων φοροφυγάδων, που συνέβαλαν στην οικονομική κατρακύλα της χώρας ενώ πρώτα φρόντισαν να εξασφαλίσουν την περιουσία τους, βγάζοντας την ουρά τους απ’ έξω… Όπως φαίνεται τα ψέματα τελείωσαν καθώς όσοι κράτησαν χαμηλό προφίλ την περίοδο που η Ελλάδα ήξερε να πίνει καφέ μόνο στο Da Capo, είναι εξαγριωμένοι περισσότερο από ποτέ και πανέτοιμοι επιτέλους να μιλήσουν και να πουν όσα ξέρουν! Μόνο που το Υπουργείο Οικονομικών αντί να πρωτοστατεί σε αυτή την κραυγή απόγνωσης, κρατά σιγή ιχθύος…

Το Κέντρο Πληροφορικής του Υπουργείου Οικονομικών (ΚΕΠΥΟ), είναι μια υπηρεσία η οποία κατέχει στην διάθεσή της τα φορολογικά στοιχεία των Ελλήνων. Οι εργαζόμενοι σε αυτό, διαμαρτυρόμενοι για το δεινό οικονομικό καθεστώς στο οποίο έχουν περιέλθει έπειτα από τις μειώσεις των μισθών και τις περικοπές των επιδομάτων τους, κάνουν λόγο για στοιχεία «ΦΩΤΙΑ»

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ κ. Νίκος Ρουμελιώτης άναψε φωτιά με τις δηλώσεις του, καθώς όπως υποστηρίζει υπάρχουν στοιχεία που υποδεικνύουν τους μεγαλύτερους φοροφυγάδες της χώρας, στοιχεία τα οποία εάν δουν το φως της δημοσιότητας θα προκαλέσουν κοινωνικό «σεισμό». Ο κ. Ρουμελιώτης πηγαίνοντας ένα βήμα παρακάτω επισημαίνει πως δεν θα χρειαζόταν να κοπούν μισθοί και συντάξεις εάν το αρμόδιο υπουργείο είχε την βούληση να δημοσιοποιήσει τα ονόματα όλων εκείνων που έχουν κατακλέψει το δημόσιο και «έβγαλαν» τα χρήματά τους στο εξωτερικό.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΕΠΥΟ μιλώντας στο Newsday ρίχνει για ακόμα μια φορά τα βέλη του στο υπουργείο Οικονομικών, το οποίο κατηγορεί εμμέσως πλην σαφώς για συγκάλυψη προφανώς ηχηρών ονομάτων του πολιτικού κόσμου και όχι μόνο, δηλώνοντας πως εκείνοι είναι έτοιμοι να δημοσιοποιήσουν το πόθεν έσχες 1300 υπουργών, βουλευτών, διοικητών οργανισμών, μεγαλοδημοσιογράφων, μεγαλοδικηγόρων και μεγαλογιατρών.

«Από την στιγμή που έχουμε όλα τα στοιχεία στη διάθεσή μας αλλά και τα ανάλογα συστήματα για τον εντοπισμό τους, γιατί δεν μας δίνουν το πράσινο φως για να τους πιάσουμε»;

ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ;

ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΝΟΙΧΤΑ



Την έχει η ψυχή μου τη φωτιά
τους φόβους όλους καίει μοναδικά
τα βήματά μου κάνω ως το Θεό
κι αν πέσω εγώ ξανά θα σηκωθώ

10 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Συγκεκριμένο σχέδιο ταραχών σε ολόκληρη την χώρα με αφορμή θάνατο ή θανάτους λαθρομεταναστών απεργών πείνας της οδού Υπατίας, έχει περιέλθει σε γνώση των αρχών ασφαλείας. Ταραχές οι οποίες θα επικεντρωθούν στο κέντρο της Αθήνας, αλλά θα επεκταθούν και σε άλλες πόλεις. Χθες λαθρομετανάστες και μέλη "επιτροπών υποστήριξης" κατέλαβαν τα πολιτικά γραφεία του υπουργού Εθνικής Άμυνας Ε.Βενιζέλου και του υπουργού Δικαιοσύνης Χ.Καστανίδη στην Θεσσαλονίκη.

Το σχέδιο έχει τεθεί υπ'όψιν της πολιτικής ηγεσίας και εξ αυτού ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ευάγγελος Βενιζέλος πριν λίγο προέβη στην εξής δήλωση στην Βουλή: «Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να οδηγηθούμε στο τραγικό σημείο της απώλειας μιας ανθρώπινης ζωής. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να σηματοδοτήσει εξελίξεις, οι οποίες δεν βοηθούν σε τίποτε τη χώρα, την οικονομία και τη λειτουργία του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

«Εάν έχουμε έστω και ένα θάνατο πολύ φοβούμαι ότι θα έχουμε σπίθα μεγάλης αναστάτωσης στη χώρα ή θα εκληφθεί ως λαβίδα για να δημιουργηθούν θέματα», είπε απευθυνόμενος στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ.Κατατζαφέρης.

«Η θέση όλων μας είναι να βοηθήσουμε, δεν μπορεί όμως να εκβιάζεται μια χώρα», ανέφερε σε σημερινές του δηλώσεις ο υπουργός Δικαιοσύνης Χάρης Καστανίδης. Επιπλέον, ο υπουργός Εσωτερικών Γ.Ραγκούσης δέχθηκε καταγγελίες ότι κλιμάκια του ΚΕΕΛΠΝΟ δεν κατάφεραν να μπουν στο μέγαρο Υπατία για να εξετάσουν τους απεργούς πείνας της οδού Υπατίας, καθώς, όχι μόνο δεν τους επετράπη η είσοδος στο χώρο, αλλά και απωθήθηκαν βιαίως.

Οι καταγγελίες του κ. Ραγκούση, αλλά και δημοσιεύματα στον Τύπο προκάλεσαν την παρέμβαση της εισαγγελίας Πρωτοδικών. Η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Ελένη Ράικου διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης που θα αναλάβει εισαγγελέας Πρωτοδικών, ώστε να εξακριβωθεί η βασιμότητα των καταγγελιών και να εντοπιστεί αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις.

Οι υπηρεσίες ασφαλείας είναι σε κατάσταση συναγερμού και προσπαθούν να συγκεντρώσουν τις περισσότερες δυνατές πληροφορίες για το εν εξελίξει σχέδιο ταραχών.

PISTOS788 είπε...

ΚΟΥΦΑΛΑ=ΤΡΥΠΑ ΣΕ ΚΟΡΜΟ ΔΕΝΔΡΟΥ.


ΚΡΕΜΑΛΑ=ΞΥΛΙΝΗ ΣΥΝΗΘΩΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΡΕΜΟΤΑΝ ΣΚΟΙΝΙ ΜΕ ΘΗΛΕΙΑ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Ευρισκόμενος στα πρόθυρα του θανάτου, ο Μέγας Αλέξανδρος συγκάλεσε τους στρατηγούς του και τους κοινοποίησε τις τρεις τελευταίες επιθυμίες του:

1] Να μεταφερθεί το φέρετρό του στους ώμους από τους καλύτερους γιατρούς της εποχής.

2] Τους θησαυρούς που είχε αποκτήσει (ασήμι, χρυσάφι, πολύτιμους λίθους) να τους σκορπίσουν σε όλη τη διαδρομή μέχρι τον τάφο του.

3] Τα χέρια του να μείνουν να λικνίζονται στον αέρα, έξω από το φέρετρο, σε θέα όλων.

Ένας από τους στρατηγούς, έκπληκτος από τις ασυνήθιστες επιθυμίες, ρώτησε τον Αλέξανδρο ποιοι ήταν οι λόγοι.

Ο Αλέξανδρος του εξήγησε:

1] Θέλω οι πιο διαπρεπείς γιατροί να σηκώσουν το φέρετρό μου, για να μπορούν να δείξουν με αυτό τον τρόπο ότι ούτε εκείνοι δεν έχουν, μπροστά στο θάνατο, τη δύναμη να θεραπεύουν!

2] Θέλω το έδαφος να καλυφθεί από τους θησαυρούς μου, για να μπορούν όλοι να βλέπουν ότι τα αγαθά που αποκτούμε εδώ, εδώ παραμένουν!

3] Θέλω τα χέρια μου να αιωρούνται στον αέρα, για να μπορούν οι άνθρωποι να βλέπουν ότι ερχόμαστε με τα χέρια άδεια και με τα χέρια άδεια φεύγουμε, όταν τελειώσει για εμάς ο πιο πολύτιμος θησαυρός που είναι ο χρόνος!


Όσο ο χρόνος παραμένει σύμμαχος "το κεφάλι ψηλά και τα χέρια ανοιχτά"
......ο Κύριος Γνωρίζει...έχει σχέδιο!
Καλή δύναμη Αδερφέ μου!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΕΙ...

ΕΚΕΙΝΟΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ...

ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ...

George Mantjoros είπε...

ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΤΑ ΖΕΙΣ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ. ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΡΗΞΗΣ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΟΥΝ.ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. ΟΜΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑΝΙΩΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΕΣ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΟΥ.
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΟΜΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

PISTOS788 είπε...

sagini

ΚΑΙ ΑΝ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΓΕΙΟ ΝΟΜΟ...

ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑδυ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

Ανώνυμος είπε...

Ναι . Καλό είναι να γνωρίσουμε ποιοί τα έφαγαν.
Πόσο όμως είμαστε έτοιμοι να δεχτούμε την δική μας ευθύνη; Είναι αναμφισβήτητα πολύ μικρή ή και ανύπαρκτη η ευθύνη του καθενός μας.
Μου έκανε όμως πολύ μεγάλη εντύπωση, σε προηγούμενη καταχώρηση , η αντιμετώπιση του Πατρός Παϊσίου στο φαινόμενο των διαζυγίων στο σύγχρονο κόσμο. Έλεγε λοιπόν:
« Δεν έκανα πολύ προσευχή προς την κατεύθυνση να μην οδηγούνται τα σημερινά ζευγάρια στα διαζύγια. Γι’ αυτό φέρω ευθύνη ».
Με την ίδια συλλογιστική και εμείς φέρουμε μερίδιο ευθύνης. Το μέγεθος δεν μπορώ να το προσδιορίσω, αλλά υπάρχει.
Λύση στο φαινόμενο της δυσπραγίας που έρχεται, λόγω της κατασπατάλησης των πόρων της Πατρίδας μας ; Εκ πρώτης όψεως δύσκολη ή και ανύπαρκτη. Υπάρχει όμως, έστω και καθυστερημένα.
Με γοερή φωνή και συντριβή της καρδιάς μας ας απευθυνθούμε στον Θεό μας. Είναι ο Ών. Μας ακούει. Έχει στραμμένη την προσοχή του στα γνήσια τέκνα του για να τα προστατεύει. Να τα νουθετεί. Να τους λύνει τα προβλήματα. Να επικοινωνεί μαζί τους, γιατί έτσι απλά, πολύ απλά, μας ΑΓΑΠΑ.
Πόσο μας αγαπά; Τόσο, ώστε έδωσε τον μονογενή αυτού Υιό να σταυρωθεί για μας.
Είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσουμε την ευθύνη μας, έστω και μικρή, και να του ζητήσουμε το έλεός Του. Να ζητήσουμε την επέμβασή Του. Να « απαιτήσουμε, τρόπον τινά *** » τη λύση του προβλήματός μας. Πιστεύω ακράδαντα ότι θα εισακουστούμε. Έχουμε πολλά παραδείγματα από την Αγία Γραφή στα οποία φαίνεται η επέμβασή Του την τελευταία στιγμή. Αρκεί η δική μας ειλικρινής μετάνοια και η διαρκής ΠΡΟΣΕΥΧΗ.
*** [Η προσευχή, έλεγε ο Ελάχιστος, είναι μία αγαθή απαίτηση ]

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΟΡΑΜΑΤΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΗ ΤΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΜΕΤΑΝΟΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ,

ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΖΗΤΑΜΕ ΤΑΠΕΙΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ,ΚΑΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ...

ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,
Με γοερή φωνή και συντριβή της καρδιάς μας ας απευθυνθούμε στον Θεό μας. Είναι ο Ών. Μας ακούει. Έχει στραμμένη την προσοχή του στα γνήσια τέκνα του για να τα προστατεύει. Να τα νουθετεί. Να τους λύνει τα προβλήματα. Να επικοινωνεί μαζί τους, γιατί έτσι απλά, πολύ απλά, μας ΑΓΑΠΑ.
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΩΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ,ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

zkcome είπε...

ΠΑΝΤΟΤΕ ΧΑΙΡΕΤΕ
ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ
ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΔΙΟΤΙ ΤΟΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ.
ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΗ ΣΒΥΝΕΤΕ
ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΜΗ ΕΞΟΥΘΕΝΕΙΤΕ
ΠΑΝΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΕΤΕ ΤΟ ΚΑΛΟΝ ΚΑΤΕΧΕΤΕ
ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΟΥ ΑΠΕΧΕΣΘΕ.
ΑΥΤΟΣ ΔΕ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΑΣ ΑΓΙΑΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗ ΟΛΟΚΛΗΡΟΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΤΟ ΣΩΜΑ ΑΜΕΜΠΤΩΣ ΕΝ ΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΗΜΩΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ.
ΠΙΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΟΣΤΙΣ ΣΑΣ ΚΑΛΕΙ ΟΣΤΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΤΕ ΠΑΝΤΑ...

ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣΘΕ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ,

ΔΙΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΘΕ ΠΑΝΤΟΤΕ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες