Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

...ΕΠΙΓΝΟΥΣ ΕΝ ΕΑΥΤΩ ΤΗΝ ΕΞ ΑΥΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΝ ΕΞΕΛΘΟΥΣΑ...ΕΛΕΓΕ...ΤΙΣ ΜΟΥ ΗΨΑΤΟ ΤΩΝ ΙΜΑΤΙΩΝ...


ΒΛΕΠΩ ΔΕ ΕΤΕΡΟΝ ΝΟΜΟΝ ΕΝ ΤΟΙΣ ΜΕΛΕΣΙ ΜΟΥ ΑΝΤΙΣΡΑΤΕΥΟΜΕΝΟΝ ΤΩ ΝΟΜΩ ΤΟΥ ΝΟΟΣ ΜΟΥ...
ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ ΕΓΩ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!
ΤΙΣ ΜΕ ΡΥΣΕΤΑΙ ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥΤΟΥ;














13 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Δεν κάνουμε τον ευατό μας να Αγαπήσει,
Επιτρέπουμε την Αγάπη να μπει μέσα μας
έχεις ρέντα Αδερφέ μου,....πνευματικές βόμβες ρίχνεις!
Καλό βράδυ

Ανώνυμος είπε...

Η διαδικασία της αποκάλυψης της αληθινής μας φύσης είναι ένας δρόμος για ήρωες. Είναι ο δρόμος για τους πολεμιστές του φωτός, για τους επαναστάτες της αγάπης, γι’ αυτούς που δεν αντέχουν το ψέμα και την υποκρισία. Είναι ο δρόμος που βάδισε ο Χριστός. Γι’ αυτόν που πιστά θα τον ακολουθήσει, θα είναι πάντα ανοιχτός και στρωμένος με απίστευτη ομορφιά και αγάπη.

delta,από το μπλογκ Ξάνθη φιλοσοφείν

ταξιδιώτισσα

zkcome είπε...

ΕΑΝ ΔΕ ΚΑΤΟΙΚΗ ΕΝ ΥΜΙΝ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΟΥ ΑΝΑΣΤΗΣΑΝΤΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥΝ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ Ο ΑΝΑΣΤΗΣΑΣ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΝ ΕΚ ΝΕΚΡΩΝ ΘΕΛΕΙ ΖΩΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΘΝΗΤΑ ΣΩΜΑΤΑ ΥΜΩΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΟΣ ΕΝ ΥΜΙΝ.
ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΑΔΕΛΦΟΙ ΕΙΜΕΘΑ ΧΡΕΩΣΤΑΙ ΟΥΧΙ ΕΙΣ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΖΩΜΕΝ ΚΑΤΑ ΣΑΡΚΑ.
ΔΙΟΤΙ ΕΑΝ ΖΗΤΕ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΣΑΡΚΑ ΜΕΛΛΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΘΑΝΗΤΕ, ΑΛΛ ΕΑΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΘΑΝΑΤΟΝΗΤΕ ΤΑΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΘΕΛΕΤΕ ΖΗΣΕΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΟΣΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΙΟΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΘΕ ΠΑΛΙΝ ΑΛΛ ΕΛΑΒΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΡΑΖΟΜΕΝ ΑΒΒΑ Ο ΠΑΤΗΡ.

zkcome είπε...

ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΑΛΕΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΚΤΟΥΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΩΝ.
ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΕΙΣΘΑΙ Ο ΚΑΤΑΚΡΙΝΩΝ; ΧΡΙΣΤΟΣ Ο ΑΠΟΘΑΝΩΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΑΣ ΟΣΤΙΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΣΤΙΣ ΚΑΙ ΜΕΣΙΤΕΥΕΙ ΥΠΕΡ ΗΜΩΝ.
ΤΙΣ ΘΕΛΕΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΘΛΙΨΙΣ Η ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΑ Η ΔΙΩΓΜΟΣ Η ΠΕΙΝΑ Η ΓΥΜΝΟΤΗΣ Η ΚΙΝΔΥΝΟΣ Η ΜΑΧΑΙΡΑ;
ΚΑΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΝ ΟΤΙ ΕΝΕΚΑ ΣΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥΜΕΘΑ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑΝ ΕΛΟΓΙΣΘΗΜΕΝ ΩΣ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΦΑΓΗΣ.
ΑΛΛ ΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΤΑΥΤΑ ΥΠΕΡΝΙΚΩΜΕΝ ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΣΑΝΤΟΣ ΗΜΑΣ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΘΑΝΑΤΟΣ ΟΥΤΕ ΖΩΗ ΟΥΤΕ ΑΓΓΕΛΟΙ ΟΥΤΕ ΑΡΧΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΟΝΤΑ ΟΥΤΕ ΜΕΛΛΟΝΤΑ
ΟΥΤΕ ΥΨΩΜΑ ΟΥΤΕ ΒΑΘΟΣ ΟΥΤΕ ΑΛΛΗ ΤΙΣ ΚΤΙΣΙΣ ΘΕΛΕΙ ΔΥΝΗΘΗ ΝΑ ΧΩΡΙΣΗ ΗΜΑΣ ΑΠΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΗΣ ΕΝ ΧΡΙΣΤΩ ΙΗΣΟΥ ΤΩ ΚΥΡΙΩ ΗΜΩΝ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ...

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ...

ΑΡΓΟΤΕΡΑ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ,ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΜΕΤΕΦΕΡΕΣ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕΡΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΛΑΒΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΔΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΣΘΕ ΠΑΛΙΝ ΑΛΛ ΕΛΑΒΕΤΕ ΠΝΕΥΜΑ ΥΙΟΘΕΣΙΑΣ ΔΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΚΡΑΖΟΜΕΝ ΑΒΒΑ Ο ΠΑΤΗΡ.

ΠΟΛΥ ΦΟΥΤΖΙ...

ΣΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ...

PISTOS788 είπε...

ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΗΝ ΒΙΑ ,ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...

Η ΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΗΝ ΑΣΚΟΥΝ ,ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΟΧΗ...ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟΠΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ...

ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΑ ΤΕΚΝΑ ΤΟΥ ΦΩΤΟΣ...

ΤΑ ΣΥΛΛΗΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ,ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΔΙΚΟΧΑΜΕΝΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ,ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΑΓΑΠΗ,Η ΟΜΟΡΦΙΑ ΚΑΙ Η ΕΙΡΗΝΗ!

PISTOS788 είπε...

Είναι ξεκάθαρο, ότι από τότε που ο Καραμανλής υπέγραψε με τον Πούτιν και είπε όχι στους Αμερικάνους κατά τη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο θέμα των Σκοπίων, θα έπαιρνε πόδι. Το θέμα είναι ότι τότε αποφάσισε το παγκόσμιο διοικητικό κατεστημένο, ότι ήρθε η ώρα η "ελληνική όαση" να καταστραφεί.

Λέγοντας ελληνική όαση, εννοώ το ψεύτικο περιβάλλον, μέσα στο οποίο μας είχαν βάλει να ζούμε, τροφοδοτώντας την αγορά με τους πάνω από ένα εκατομμύριο, παράλογα υψηλούς σε σχέση με τις δυνατότητες της χώρας, μισθούς των παράλογα πολλών δημοσίων υπαλλήλων.

Σε μία χώρα χωρίς παραγωγή, χωρίς έσοδα από πωλήσεις στο εξωτερικό, όπου όλα εισάγονται, με δάνεια που μας έδιναν για 30 ολόκληρα χρόνια, από τότε που φέρανε τον Ανδρέα Παπανδρέου, μας έστρωσαν βελούδινο χαλί και άρχισε η διαδικασία υπερδανεισμού. Ζήσαμε για όλα αυτά τα χρόνια σε ένα περιβάλον ψεύτικο, στημένο, για να ξεχάσουμε πως είναι το να αγωνίζεσαι για κάτι.

Τώρα με τον υιό Παπανδρέου, μας τράβηξαν το χαλί κάτω από τα πόδια μας και μία ολόκληρη γενιά, διαπίστωσε ότι ξαφνικά αυτοί που μας δάνειζαν είχαν το σκοπό τους.

Και το σκοπό αυτό, άρχισαν να τον υλοποιούν το 1974, όταν ο Κίσσινγκερ είπε ότι οι Έλληνες είναι ο εχθρός στα σχέδια της νέας τάξης.

Μας έδωσαν λοιπόν "πλέρια δημοκρατία" και δήθεν λαϊκές ελευθερίες και βεβαίως δάνεια. Πολλά δάνεια και πολλά "δωράκια" σε αυτούς που τα έπαιρναν, για να συνεχίσουν να τα παίρνουν.

Τώρα μας έδωσαν τον τρόμο της μη δυνατότητας αποπληρωμής. Μας έκαναν να αισθανθούμε σαν παιδιά που τους παίρνουν τα παιχνίδια τους.

Στη χώρα όμως της υπερβολής, στη χώρα μας, τα πράγματα ξέφυγαν πέρα από κάθε λογική. Χρειάζεται να μπει ένα φρένο. Και το φρένο δεν υπάρχει κανείς να το βάλει. Τι κάνουμε λοιπόν; Τι κάνουμε τώρα που δεν έχουμε κανέναν κατά νου, ικανό να μας απαλλάξει από αυτή την κατάσταση;

Σας πληροφορώ λοιπόν, ότι το ίδιο σκέφτονται όλοι οι λαoί σε όλη τη Γη. Ότι δηλαδή κανένας πολιτικός δεν είναι ικανός να στρώσει τα πράγματα. Σκέφτονται ότι όλοι είναι λαμόγια και πάνω απ΄όλα ανίκανοι.

Τι θα κάνουμε λοιπόν; Ποιός θα μας βγάλει από το αδιέξοδο;

Στο σημείο αυτό έχει επιτευχθεί το πρώτο μέρος του σχεδίου της παγκόσμιας δικτατορίας. Μας έδωσαν ένα παγκόσμιο πρόβλημα.

Σας πληροφορώ ότι ετοιμάζονται τώρα, να μας δώσουν και την παγκόσμια λύση. Τον παγκόσμιο σωτήρα.

Πάντα όμως σ΄αυτό τον παλιόκοσμο, κάτι πάει στραβά για όλους.

Έχω λοιπόν να πω στον επερχόμενο Σωτήρα.

"Σωτήρα πες αλεύρι! Ο Μπουρλοτιέρης σε γυρεύει. Και έρχεται με τη φωτιά στο χέρι"!

Καλή σας μέρα.

Πάντα ξημερώνει μια καλύτερη μέρα!

Λιακόπουλος Δημοσθένης.

PISTOS788 είπε...

ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ,ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΣΑΣ ΓΥΡΕΥΕΙ...

PISTOS788 είπε...

Δίνουν δώρο 95εκ € στο Μέγαρο Μουσικής! Κατάλαβες γιατί σου έκοψαν τον μισθό βλάκα;

netakias.wordpress.com
Προσοχή, την παρακάτω Είδηση πρέπει να την αναμεταδώσεται, γιατί δεν πρόκειται να την ακούσετε ποτέ από “επίσημο” ΜΜΕ, το μόνο όπλο μας είναι το Διαδίκτυο (e-mails, facebook, bloggers)
H ΝΔ θα το καταπιεί, γιατί το Δημόσιο μπήκε εγγυητής το 2007!
Το ΠΑΣΟΚ γιατί, δεν “χρωστάει σε κανέναν”…ψηφοφόρο του!
Το ΜEGA γιατί είναι και ΠΑΣΟΚ και ΔΟΛ!
Το STAR…..ασ’ το!
Το ALTER χρωστάει και περιμένει παρόμοια ρύθμιση!
Η ΕΡΤ… ξαναζούμε σε εποχές Γεωργαλά και Μαρούδα!
ΤΟ ΜΟΝΟ ΚΑΝΑΛΙ ΠΟΥ ΜΕΤΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ “9″ κι ο Κόντρα! (Αν ακούσετε άλλο παρακαλώ να με ενημερώσετε να το προσθέσω!)

Εχουμε και λέμε :

Το Μέγαρο είναι ιδιωτική Εταιρεία,
Η τρέχουσα «εξυπηρέτηση» ανέρχεται στα 2,6 εκ. ευρώ!
Γιατί δεν αναλαμβάνει και τα δικά μας χρέη το Κράτος;
Γιατί δεν σε λένε ΔΟΛ! Κοροϊδο!
Μας λένε ότι έχουν δώσει ΗΔΗ εγγύηση!
Τι μας λές! Και στις Συντάξεις Εγγύηση, δεν είχαν Δώσει; Πληρωμένα λεφτά δεν ήταν;

Νέα… «πολιτιστική» πρόκληση
Πρόκληση έναντι του ελληνικού λαού και του ρημαγμένου κρατικού και επιχορηγούμενου πολιτιστικού τομέα αποτελεί η νέα «χείρα βοηθείας» του αστικού κράτους προς το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, αυτή τη φορά μέσω της καταβολής μέρους ποσού δανείου που έλαβε το Μέγαρο το 2007 από την Εθνική Τράπεζα με εγγυητή το ελληνικό δημόσιο.
Στο φορολογικό νομοσχέδιο που κατατέθηκε χτες περιλαμβάνεται διάταξη με την οποία«ρυθμίζεται το θέμα της απρόσκοπτης δανειοδότησης του Οργανισμού του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, καθώς (…) του είχε χορηγηθεί, μεταξύ άλλων πηγών χρηματοδοτήσεως, δάνειο στον ΟΜΜΑ (σ.σ. Οργανισμός Μεγάρου Μουσικής Αθηνών) από την Εθνική Τράπεζα με την εγγύηση του Ελληνικού Δημοσίου». Διότι «ενόψει του περιορισμού του ύψους της επιχορηγήσεως του ΟΜΜΑ από το Δημόσιο λόγω της τρεχούσης δυσμενούς οικονομικής συγκυρίας, η απρόσκοπτη εξυπηρέτηση του δανείου κάθε φορά από τον ΟΜΜΑ δεν είναι βέβαιη». Ετσι, «προς αποφυγή εμπλοκών που θα μπορούσαν να επηρεάσουν τη λειτουργία της δανειακής συμβάσεως αλλά και τις δραστηριότητες του ΟΜΜΑ, και ενόψει επίσης των δυσχερειών που συνδέονται με την ενεργοποίηση κάθε φορά της εγγυήσεως του Ελληνικού Δημοσίου, προβλέπεται προς διευκόλυνση του όλου χρηματοδοτικού σχήματος η απευθείας εξυπηρέτηση του δανείου από το Δημόσιο».
Η τρέχουσα «εξυπηρέτηση» ανέρχεται στα 2,6 εκ. ευρώ, ενώ το δάνειο που είχε λάβει το Μέγαρο με εγγυητή το Δημόσιο το 2007 ανέρχεται στα 95 εκ. ευρώ.ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ

PISTOS788 είπε...

Μα καλά τι θέλει ένα θέατρο 95.000.000€ !
Ειδατε το νούμερο; 95.000.οοο €! ΟΣΟ ΔΥΟ F-16 !
Δηλαδή 32.οοο.οοο.οοο δις Δραχμές!
ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΑΝΑ!
ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΑ ΛΟΥΚΕΤΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΜΑΣΤΙΓΑ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΦΑΙΜΑΞΗ ΤΩΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ, Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΒΡΗΚΑΝ ΕΚΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΘΕΑΤΡΟ !
ΕΝΑ ΜΕΓΑΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΦΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΟΧΙΜΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΓΙΕΝ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΘΕΝ “ΚΥΡΙΕΣ” ΤΟΥΣ. (ΦΟΡΕΣΕ ΚΙ ΜΑΝΤΑΜ ΟΡΤΑΝΣ ΓΟΥΝΑ ΚΙ ΕΓΙΝΕ…ΚΥΡΙΑ!)
ΛΕΣ ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΜΑΣ Η ΚΛΑΣΣΙΚΗ ΠΑΠΑΡΑ, Ή ΟΙ ΜΠΟΥΡΖΟΒΛΑΧΟΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΝΑΚΙΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΕ ΜΠΕΤΟΒΕΝ, ΜΗΝ ΧΕΣΩ!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΝΘΕΤΕΣ, ΜΙΚΗ, ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ, ΞΑΡΧΑΚΟ ΚΤΛ.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΜΕΓΑΡΑ, ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΕΑΤΡΑ ΚΑΤΑΞΙΩΘΗΚΑΝ, ΣΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ!

http://anti-ntp.blogspot.com/2011/03/95_02.html

PISTOS788 είπε...

ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΣ ΔΕΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ...

ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες