Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2011

Ο γὰρ ἐὰν σπείρῃ ἄνθρωπος τοῦτο καὶ θερίσει ....





Αν σπείρεις εντιμότητα, θα θερίσεις εμπιστοσύνη.

Αν σπείρεις καλοσύνη, θα θερίσεις φίλους.

Αν σπείρεις ταπεινοφροσύνη, θα θερίσεις μεγαλείο.
Αν σπείρεις επιμονή, θα θερίσεις νίκη.

Αν σπείρεις στοχασμό, θα θερίσεις αρμονία.

Αν σπείρεις σκληρή δουλειά, θα θερίσεις επιτυχία.
Αν σπείρεις συγχώρηση, θα θερίσεις συμφιλίωση.

Αν σπείρεις ειλικρίνεια, θα θερίσεις καλές σχέσεις.

Αν σπείρεις υπομονή, θα θερίσεις βελτίωση.

Αν σπείρεις πίστη, θα θερίσεις θαύματα.




Αν σπείρεις ανεντιμότητα, θα θερίσεις δυσπιστία.

Αν σπείρεις πικρία, θα θερίσεις απομόνωση.

Αν σπείρεις αμαρτίες, θα θερίσεις ενοχές.

15 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ποτέ μην αγγίζεις σκ@τά, ούτε με γάντι. Το γάντι γίνεται πιο σκ@τένιο, το σκ@τό δεν γίνεται πιο γαντένιο.
Orson Welles

Unknown είπε...

Αν σπείρεις αμαρτίες, θα θερίσεις ενοχές.

XEXE ωραια αναρτηση πιστε μου..

Ανώνυμος είπε...

Ζήτω το λεύτερο και αγαθό πνεύμα!

καλημέρα

ταξιδιώτισσα

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

- Σε σας που έχετε ενδιαφέρον και καλή διάθεση δόθηκε από τον Θεό η χάρη να γνωρίσετε τις ουράνιες αλήθειες – «τα μυστήρια τῆς βασιλείας τοῦ Θεοῦ». Στους άλλους όμως διδάσκω με παραβολές, διότι ούτε ο νους τους ούτε η καρδιά τους έχει ενδιαφέρον και πόθο να μάθει τα βαθύτερα νοήματα, τα πνευματικά,.......
«Ὁ ἔχων ῶτα ἀκούειν ἀκουέτω»,
Ο Θεός θα ευλογεί τότε.

Και οι καρποί θα είναι αμέτρητοι…

Και εδώ στη γη. Και στον Ουρανό.

Η Αλήθεια είναι..αετός
που ζεί στις κορυφές του κόσμου.
Η Ειλικρίνεια λουλούδι είναι...
που μεγαλώνει στον κήπο της καρδιάς.
Η Καθαρότητα είναι.. μια αχτίδα του Ήλιου
που ξεκουράζεται στο βλέμμα ενός παιδιού.
Η Διαφάνεια, σαν το νερό που τρέχει καθάριο,
λέξεις που γέννησαν Νούς και Καρδιά.
Η Ειλικρίνεια είναι.. μονάκριβη κόρη
της Αλήθειας και του Έρωτα,
αδελφή της Ευγένειας και του Σεβασμού,
πιστή σύντροφος της Ηθικής
και της Φιλίας ...
Γεωργοί των Αρετών Αδερφέ μου Πιστέ 788 εις την εβδόμηκοντάκις επτά και τα ζιζάνια καίγονται.....Αμήν

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΜΟΥ ΓΕΙΑ ΣΟΥ.

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ!

ΟΤΑΝ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ,ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ...

ΝΑ ΔΕΙΣ ΧΟΡΟ ΠΟΥ ΘΑ ΡΙΞΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΖΗΤΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ,ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΟΜΟΡΦΟ ΚΟΣΜΟ,
ΟΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ Η ΧΑΡΑ,Η ΖΩΗ ,Η ΑΓΑΠΗ,

ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ-ΖΗΤΩ...

ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

ΖΚΕ-ΣΥΝΤΟΜΩΣ....

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ....ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ....

ΑΝΤΙΟΣ ΑΜΙΓΚΟΣ....

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ.

Γεωργοί των Αρετών -ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΣΕ ΦΟΡΜΑ ΜΠΡΑΔΕΡ....

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

PISTOS788 είπε...

Το ζευγάρι κοιμάται αμέριμνο στο σπίτι, 3 η ώρα το πρωί όταν ξαφνικά χτυπάει το κουδούνι. Έντρομοι πετάγονται από το κρεβάτι. Ο άντρας πάει στο θυροτηλέφωνο και ρωτάει: «Ποιος είναι;» Ακούγεται μια αντρική φωνή. «Φίλε, κατεβαίνεις να με σπρώξεις λίγο, σε παρακαλώ;» «ΤΙ;;;» ενίσταται ο άντρας, «Μας ξύπνησες νυχτιάτικα για να κατέβω να σε σπρώξω; Δεν είσαι με τα καλά σου. Άντε παράτα μας!» και... γυρίζει στο κρεβάτι του, όπου εξηγεί στη γυναίκα του τι έγινε. Σε κανένα 10λεπτο, μόλις τους ξανάπαιρνε ο ύπνος, να σου πάλι το κουδούνι. Πετάγεται από το κρεβάτι ο τύπος, τρέχει στο θυροτηλέφωνο κι ακούει πάλι την ίδια φωνή: «Έλα, ρε φίλε! Κατέβα λίγο να με σπρώξεις σε παρακαλώ!» Έξαλλος ο άντρας, του απαντάει:«Ρε, άμα κατέβω κάτω, θα σε κάνω μαύρο, το κατάλαβες; Εξαφανίσου, μην φωνάξω την αστυνομία!» Γυρίζει ξανά στο κρεβάτι, οπότε του λέει η γυναίκα του: «Βρε αγάπη μου, ξυπνήσαμε που ξυπνήσαμε, κι όσο να ‘ναι άνθρωποι είμαστε ... Θα μπορούσε να συμβεί και σένα μέσα στη νύχτα να μείνεις με το αυτοκίνητο και να μην υπάρχει ψυχή να σε βοηθήσει. Άντε, κάνε ένα ψυχικό, να πάει στα κομμάτια - μπας και ησυχάσουμε...» «Τέλος πάντων, ας σου κάνω το χατίρι, γιατί αυτός είναι ικανός να ξαναχτυπήσει...» Ρίχνει ένα μπουφάν πάνω από τις πυτζάμες και κατεβαίνει στον δρόμο, όπου όμως ... δεν υπάρχει ψυχή! Κοιτάει από δω, κοιτάει από κει, τίποτα. Βάζει μια φωνή: «Πού είσαι εσύ που φωνάζεις τόση ώρα να σε σπρώξω;» Κι ακούει τη φωνή του τύπου από το παρκάκι δίπλα:

«Εδώωωω, στις κούνιες είμαιι !!!!!»

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Καλοοοοοοοοοο
ώρες ώρες σπέρνεις ανέκδοτα και θερίζεις άφθονο γέλιο......
να είσαι καλά!

Ανώνυμος είπε...

χαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχααχχαχααχαχαχααααααααααααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχααα ελεος τι ανεκδοτο ητανε αυτο με τις κουνιες.τρελαινομε για ανεκδοτα ιστοριουλες και αποσταγματα φιλοσοφιων κτλ

Ανώνυμος είπε...

peter
ο ανωνυμος πρην ημουν εγω.
Εαν σπυρει καποιος φως και προσευχη?

Θα πω και εγω ενα,ζηλεψα.
Μενει εγκυος μια 16 χρονη κορη,η οικογενεια πολυ αυστηρων αρχων και ελεγε ο πατερας πως να ξεπληνουμε αυτην την ντροπη?και τι θα κανουμε ποιος θα την παρει?ειναι και εγκυος απο αγνωστο!Ξυλο ψωμι και νερο 6 μηνες.Μαλακωνει καποια στιγμη ο πατερας και λεει αντε να δουμε ποιος ειναι αυτος που την γκαστρωσε.Ετοιμαζουνε τραπεζι βγαζουνε και το καλο το τραπεζομαντιλο τους.Περιμενουνε περιμενουνε λεει ο πατερας κανενας αλητης θα ειναι και μας εχει στηση και 1 ωρα μπαααμμμ και ενα χαστουκι για το φιναλε στην κορη.Ξαφνηκα βλεπουνε απο το παραθυρο μια φεραρι και απο μεσα να βγαινει ενας κουστουμαρισμενος αντρας γυαλι αρμανι μαλλι στην πενα με λαδι χρυσο ορολοι.Μπαινει μεσα λεει ο πατερας με αυστηρο βλεμα δειχνοντας την κορη του γκαστρωμενη.Τι εχεις να πεις για αυτο εδω?Την αφησες εγκυο!!!
Λεει ο πλουσιος δεν θελω δεν θελω νευρα.Και λεει εαν ειναι αγορι θα του αφησω 5 εργοστασια στην κινα 10 στην αφρικη 1 τραπεζα στην αμερικη και καμια 50 αρια ξενοδοχεια στην ευρωπη και 2 εταιριες αυτοκινητων.Και συνεχιζει τον μονολογο ο πλουσιος,εαν ειναι κοριτσι θα τις δοσουμε 10 δις μετρητα 4 ορυχεια στην αφρικη 30 ξενοδοχεια σε ολο το κοσμο και 2 νησια.Συνεχιζει τον μονολογο αυτος και λεει εαν ομως αποβαλει.Τον σταματαει ο πατερας με πολυ αυστηρο υφος εαν αποβαλη στην φερνουμε και την ξαναπηδας.

PISTOS788 είπε...

BornGR-peter

ΚΑΛΟ!

Ο ΑΥΣΤΗΡΟΣ ΜΠΑΜΠΑΣ...

ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΓΕΛΙΟ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΕΤΕΡ!

zkcome είπε...

Αν λοιπόν εγερθήκατε μαζί με το Χριστό, τα άνω να ζητάτε, εκεί όπου ο Χριστός κάθεται συνεχώς στα δεξιά του Θεού. τα άνω να φρονείτε, όχι όσα είναι πάνω στη γη. Γιατί πεθάνατε και η ζωή σας είναι κρυμμένη μαζί με το Χριστό μέσα στο Θεό. Όταν ο Χριστός, η ζωή σας, φανερωθεί, τότε και εσείς μαζί του θα φανερωθείτε με δόξα.
Νεκρώστε, λοιπόν, τα μέλη σας που είναι πάνω στη γη, πορνεία, ακαθαρσία, πάθος, κακή επιθυμία και την πλεονεξία, που είναι ειδωλολατρία. Γι' αυτά έρχεται η οργή του Θεού πάνω στους γιους της απείθειας. Μεταξύ των οποίων κι εσείς περπατήσατε κάποτε, όταν ζούσατε μέσα σ' αυτά. Τώρα, όμως, αποθέστε κι εσείς τα πάντα, οργή, θυμό, κακία, βλαστήμια, αισχρολογία από το στόμα σας. Μην ψεύδεστε ο ένας στον άλλο, αφού γδυθήκατε τον παλιό άνθρωπο μαζί με τις πράξεις του και ντυθήκατε το νέο, που ανακαινίζεται σε επίγνωση κατά την εικόνα εκείνου που τον δημιούργησε, όπου δεν υπάρχει Έλληνας και Ιουδαίος, περιτομή και ακροβυστία, βάρβαρος, Σκύθης, δούλος, ελεύθερος, αλλά τα πάντα και σε όλους είναι ο Χριστός.

zkcome είπε...

Ντυθείτε, λοιπόν, ως εκλεκτοί του Θεού άγιοι και αγαπημένοι, με σπλάχνα οικτιρμού, χρηστότητα, ταπεινοφροσύνη, πραότητα, μακροθυμία. Να ανέχεστε ο ένας τον άλλο και να συγχωρείτε ο ένας τον άλλο αν κάποιος έχει παράπονο εναντίον άλλου. Καθώς και ο Κύριος σας συγχώρεσε, έτσι κι εσείς. Και πάνω σ' όλα αυτά να βάλετε την αγάπη, που είναι ο σύνδεσμος της τελειότητας. Και η ειρήνη του Χριστού ας κυβερνά μέσα στις καρδιές σας, στην οποία και κληθήκατε να ζείτε σε ένα σώμα. και να γίνεστε ευγνώμονες. Ο λόγος του Χριστού ας κατοικεί μέσα σας πλούσια, με όλη τη σοφία διδάσκοντας και νουθετώντας ο ένας τον άλλο, με ψαλμούς, με ύμνους και με ωδές πνευματικές, με τη χάρη τραγουδώντας μέσα από τις καρδιές σας στο Θεό. Και καθετί, ό,τι κι αν κάνετε, με λόγια ή με έργα, όλα να τα κάνετε στο όνομα του Κυρίου Ιησού, ευχαριστώντας το Θεό Πατέρα μέσω αυτού.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΕΠΙΦΑΝΗ...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΓΥΣ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΦΟΥΤΖΙ ΜΟΥ.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες