Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ...ΕΞΩΓΗΙΝΟΙ...

ΤΑ ΒΛΕΠΩ...




Ο «πατέρας των πυραύλων» Βέρνερ Φον Μπράουν προειδοποιούσε για την ύπαρξη ενός μυστικού σχεδίου προκειμένου να κερδοσκοπεί το οικονομικό - στρατιωτικό κατεστημένο που με έδρα την Αμερική απλώνεται σ’ όλη τη Γη, και το οποίο, όπως αποκαλύπτει, σκοπεύει να ιδρύσει στο τέλος την πλανητική δικτατορία μεταφέροντας όπλα στο διάστημα.
Ο Von Braun αποκάλυψε στη δρ. Rosin ένα μυστικό σχέδιο για να δικαιολογηθούν τα όπλα σε διαστημικές βάσεις, στηριζόμενο στην απάτη μιας εξωγήινης απειλής. Ήταν επίσης, η δρ. Ρόσιν, παρούσα στις συναντήσεις τη δεκαετία του 70 όταν προγραμματίστηκε το σενάριο για τον πόλεμο του Κόλπου το '90. (Δηλαδή ο πόλεμος εναντίον του Ιράκ ήταν προσχεδιασμένος δεκαετίες πριν γίνει!)...
Αναλυτικότερα: Αφηγείται η ίδια η δρ. Carol Rosin:
Το όνομά μου είναι Carol Rosin. Είμαι μια εκπαιδευτικός που έγινα η πρώτη γυναίκα διευθύντρια μιας Αεροδιαστημικής επιχείρησης, της Fairchild Industries. Είμαι σύμβουλος Διαστήματος και πυραυλικής Άμυνας, και έχω διατελέσει σύμβουλος σε διάφορες επιχειρήσεις, οργανισμούς, κυβερνητικές υπηρεσίες, ακόμη και στην κοινότητα των υπηρεσιών πληροφοριών.
Η δρ. Κάρολ Ρόσιν ήταν η πρώτη γυναίκα διευθυντής της εταιρίας Fairchild Industries και ήταν εκπρόσωπος του Βέρνερ Φον Μπράουν τα τελευταία χρόνια της ζωής του. Ίδρυσε το «Ίδρυμα για την Ασφάλεια και Συνεργασία στο Εξωτερικό Διάστημα» (Institute for Security and Cooperation in Outer Space) στην Ουάσιγκτον DC και έχει καταθέσει ενώπιον του Κογκρέσου σε πολλές περιπτώσεις, για όπλα σε βάσεις στο διάστημα. Ο Von Braun αποκάλυψε στη δρ. Rosin ένα μυστικό σχέδιο για να δικαιολογηθούν τα όπλα σε διαστημικές βάσεις, στηριζόμενο στην απάτη μιας εξωγήινης απειλής.
Το 1937 ο Βέρνερ φον Μπράουν έγινε μέλος του Γερμανικού Εθνικοσοσιαλιστικού Κόμματος και το 1940 αξιωματικός των διαβόητων Βάφεν Ες Ες. Οι ιθύνοντες του ναζιστικού καθεστώτος και ο Χίτλερ προσωπικά θεωρούσαν το ζήτημα της ανάπτυξης πυραύλων ζωτικής σημασίας, ικανό να εξασφαλίσει την υπεροπλία της Γερμανίας, γι' αυτό και υιοθέτησαν ένα πρωτοφανούς έκτασης και κόστους πρόγραμμα. Επιστήμονες που ασχολούνταν με το ζήτημα των πυραύλων μεταφέρθηκαν στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις που δημιουργήθηκαν επιτούτου στο χωριό Μεενεμίντε της Βόρειας Γερμανίας, κοντά στη Θάλασσα της Βαλτικής. Ο Φον Μπράουν διορίστηκε τεχνικός διευθυντής. Μολονότι αργότερα ισχυριζόταν ότι αναγκάστηκε να γίνει μέλος των Βάφεν Ες Ες δεν έπεισε πολλούς. Αλλωστε, τρεις φορές πήρε προαγωγή από τον ίδιο τον αρχηγό των Ες Ες Χάινριχ Χίμλερ.
Ο Πρόεδρος Kennedy και ο Δρ φον Μπράουν περιοδεία ένα από τα εργαστήρια σε Marshall Space Flight Center στις 11 Σεπτεμβρίου 1962.

Η επίσκεψη εξωγήινων πολιτισμών που θα έχουν εχθρικές προθέσεις, είναι μία πιθανότητα που κάποιοι επιστήμονες εξετάζουν πολύ σοβαρά και προτείνουν οι κυβερνήσεις του πλανήτη μας, υπό τον συντονισμό του ΟΗΕ, να προετοιμασουν συντονισμένα σχέδια για το πώς θα πρέπει να αντιδράσει η ανθρωπότητα σε περίπτωση που συμβεί κάτι τέτοιο!

Τι προτείνουν οι βρετανοί επιστήμονες

Όπως αναφέρουν ο καθηγητής Τζον Ζαρνέκι από το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο και ο δρ Μάρτιν Ντόμινικ του πανεπιστημίου του Σεν Άντριους, στο εισαγωγικό σημείωμα του ειδικού τεύχους, το ερώτημα είναι "αν η απάντηση στους εξωγήινους θα δοθεί με υπεύθυνο τρόπο και με τις κατάλληλες συμβουλές από ειδικούς και επιστήμονες ή αν θα επικρατήσουν ειδικά συμφέροντα εξουσίας και ο οπορτουνισμός".

Για αυτό το λόγο συνιστούν να δημιουργηθεί μια υπηρεσία των Ηνωμένων Εθνών η οποία θα αναλάβει την ευθύνη για τις εξωγήινες υποθέσεις και θα καταλήξει σε ένα ενιαίο σχέδιο απάντησης σε περίπτωσης επαφής με έναν εξωγήινο πολιτισμό.

Επισημαίνουν μάλιστα ότι ήδη στον ΟΗΕ λειτουργεί η Επιτροπή Ειρηνικών Χρήσεων του Εξωτερικού Διαστήματος (Copuos), η οποία είναι ώρα να συμπεριλάβει στην "ατζέντα" της τις εξωγήινες υποθέσεις και να δημιουργήσει δομές παρόμοιες με αυτές που ήδη υπάρχουν για την αντιμετώπιση ουράνιων απειλών, όπως οι αστεροειδείς, οι οποίοι μπορεί να προσκρούσουν στον πλανήτη μας.
ΠΗΓΗ-Συντάκτης: Λευτέρης Ρήγας

http://pyles.tv/News/ufo/alien_attack.aspx

18 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από καταβολής κόσμου είναι αποφασισμένο η εξουσία να δοθεί στους Υιούς του Υψίστου.
Δαν. 7:27 καὶ τὴν βασιλείαν καὶ τὴν ἐξουσίαν καὶ τὴν μεγαλειότητα αὐτῶν καὶ τὴν ἀρχὴν πασῶν τῶν ὑπὸ τὸν οὐρανὸν βασιλειῶν ἔδωκε λαῷ ἁγίῳ ὑψίστου βασιλεῦσαι βασιλείαν αἰώνιον καὶ πᾶσαι αἱ ἐξουσίαι αὐτῷ ὑποταγήσονται καὶ πειθαρχήσουσιν αὐτῷ .
ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΏΡΑ.
ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΙΩΑΝΝΗ -ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ...

ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΔΑΙΕΣ...

ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΑΔΕΡΦΑ ΜΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

καλησπέρα νησιώτη φίλε κι αδελφέ,
ο Θεός που αγαπάς να οδηγεί τη σκέψη και τα βήματά σου...

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.

ΚΑΙ ΣΕΝΑ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ,ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΟΔΗΓΕΙ.

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

zkcome είπε...

Και είδα καινούργιο ουρανό και καινούργια γη. Γιατί ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη έφυγαν και η θάλασσα δεν υπάρχει πια. Και την πόλη, την άγια Ιερουσαλήμ, καινούργια την είδα να κατεβαίνει από τον ουρανό, από το Θεό, ετοιμασμένη σαν νύφη κοσμημένη για τον άντρα της. Και άκουσα φωνή μεγάλη από το θρόνο να λέει: «Ιδού η σκηνή του Θεού μαζί με τους ανθρώπους και θα κατασκηνώσει μαζί τους, και αυτοί θα είναι λαοί του και ο ίδιος ο Θεός μαζί τους θα είναι δικός τους Θεός. Και θα εξαλείψει κάθε δάκρυ από τους οφθαλμούς τους, και ο θάνατος δε θα υπάρχει πια ούτε πένθος ούτε κραυγή ούτε πόνος δε θα υπάρχει πια. γιατί τα πρώτα έφυγαν».
Και είπε αυτός που κάθεται πάνω στο θρόνο: «Ιδού, καινούργια τα κάνω όλα». Και λέει: «Γράψε, γιατί αυτοί οι λόγοι είναι πιστοί και αληθινοί». Και μου είπε: «Έχουν γίνει. Εγώ είμαι το Άλφα και το Ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Εγώ σ' αυτόν που διψά θα δώσω από την πηγή του νερού της ζωής δωρεάν. Αυτός που νικά θα κληρονομήσει αυτά, και θα είμαι σ' αυτόν Θεός και αυτός θα μου είναι γιος.
Αλλά για τους δειλούς και άπιστους και βδελυρούς και φονιάδες και πόρνους και μάγους και ειδωλολάτρες και για όλους τους ψεύτες, το μέρος τους θα είναι μέσα στη λίμνη που καίγεται με φωτιά και θειάφι: αυτό είναι ο θάνατος ο δεύτερος».

zkcome είπε...

Και ήρθε ένας από τους εφτά αγγέλους που είχαν τις εφτά φιάλες, που ήταν γεμάτες με τις εφτά πληγές τις έσχατες, και μίλησε μαζί μου λέγοντας: «Έλα, θα σου δείξω τη νύφη, τη γυναίκα του Αρνίου». Και με μετέφερε μέσα σε πνευματική έκσταση πάνω σε όρος μεγάλο και ψηλό και μου έδειξε την πόλη, την άγια Ιερουσαλήμ, να κατεβαίνει από τον ουρανό, από το Θεό, έχοντας την δόξα του Θεού. Η λάμψη του φωτός της είναι όμοια με πολυτιμότατο λίθο σαν λίθο ίασπη που κρυσταλλίζει. Έχει τείχος μεγάλο και ψηλό, έχει δώδεκα πύλες και πάνω στις πύλες δώδεκα αγγέλους, και ονόματα είναι γραμμένα πάνω στις πύλες, που είναι τα ονόματα των δώδεκα φυλών των γιων Ισραήλ. Από ανατολή τρεις πύλες και από βορρά τρεις πύλες και από νότο τρεις πύλες και από δυτικά τρεις πύλες. Και το τείχος της πόλης έχει δώδεκα θεμέλιους λίθους και πάνω τους τα δώδεκα ονόματα των δώδεκα αποστόλων του Αρνίου.
Κι αυτός που μιλούσε μαζί μου είχε για μέτρο καλάμι χρυσό, για να μετρήσει την πόλη και τις πύλες της και το τείχος της. Και η πόλη κείτεται τετράγωνη, και το μήκος της είναι όσο και το πλάτος. Και μέτρησε την πόλη με το καλάμι. εκτεινόταν σε δώδεκα χιλιάδες στάδια. Το μήκος και το πλάτος και το ύψος της είναι ίσα. Και μέτρησε το τείχος της: ήταν εκατόν σαράντα τέσσερις πήχες με μέτρο ανθρώπινο, που είναι του αγγέλου.

zkcome είπε...

Και η εσωτερική δομή του τείχους της είναι από ίασπη και η πόλη από χρυσάφι καθαρό όμοιο με γυαλί καθαρό. Οι θεμέλιοι λίθοι του τείχους της πόλης είναι κοσμημένοι με κάθε πολύτιμο λίθο. Ο θεμέλιος ο πρώτος είναι ίασπης, ο δεύτερος ζαφείρι, ο τρίτος χαλκηδόνιο, ο τέταρτος σμαράγδι, ο πέμπτος σαρδόνυχας, ο έκτος σάρδιο, ο έβδομος χρυσόλιθος, ο όγδοος βήρυλλος, ο ένατος τοπάζι, ο δέκατος χρυσόπρασος, ο ενδέκατος υάκινθος, ο δωδέκατος αμέθυστος. Και οι δώδεκα πύλες είναι δώδεκα μαργαριτάρια. καθεμιά ξεχωριστά από τις πύλες ήταν από ένα μαργαριτάρι. Και η πλατεία της πόλης είναι χρυσάφι καθαρό σαν γυαλί διαυγές.
Και ναό δεν είδα μέσα σ' αυτή, γιατί ο Κύριος ο Θεός ο Παντοκράτορας είναι ναός της, και το Αρνίο. Και η πόλη δεν έχει ανάγκη τον ήλιο ούτε τη σελήνη, για να φέγγουν σ' αυτή, γιατί η δόξα του Θεού φώτισε αυτήν και ο λύχνος της είναι το Αρνίο. Και θα περπατήσουν τα έθνη με το φως της, και οι βασιλιάδες της γης θα φέρουν τη δόξα τους σ' αυτή. Και οι πύλες της δε θα κλειστούν την ημέρα, γιατί νύχτα δε θα υπάρχει εκεί. Και θα φέρνουν τη δόξα και την τιμή των εθνών σ' αυτή. Και δε θα εισέλθει σ' αυτήν κανένα πράγμα ακάθαρτο και όποιος κάνει βδέλυγμα και ψέμα παρά μόνο οι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου.

zkcome είπε...

Και μου έδειξε ποταμό νερού ζωής, λαμπρό σαν κρύσταλλο, που εκπορεύεται από το θρόνο του Θεού και του Αρνίου. Στο μέσο της πλατείας της και δώθε και κείθε του ποταμού ήταν δέντρο ζωής, που κάνει δώδεκα καρπούς, κάθε μήνα αποδίδοντας τον καρπό του. Και τα φύλλα του δέντρου είναι για θεραπεία των εθνών. Και κανένα ανάθεμα δε θα υπάρχει πια. Και ο θρόνος του Θεού και του Αρνίου θα είναι μέσα σ' αυτήν, και οι δούλοι του θα τον λατρεύουν και θα βλέπουν το πρόσωπό του, και το όνομά του θα είναι πάνω στα μέτωπά τους. Και νύχτα δε θα υπάρχει πια και δεν έχουν ανάγκη από φως λύχνου και από φως ήλιου, γιατί ο Κύριος ο Θεός θα φωτίζει πάνω τους, και θα βασιλεύουν στους αιώνες των αιώνων.

Και μου είπε: «Αυτοί οι λόγοι είναι πιστοί και αληθινοί, και ο Κύριος, ο Θεός των πνευμάτων των προφητών, απέστειλε τον άγγελό του, για να δείξει στους δούλους του αυτά που πρέπει να γίνουν γρήγορα». «Και ιδού, έρχομαι γρήγορα. Μακάριος όποιος τηρεί τους λόγους της προφητείας του βιβλίου τούτου».

Ανώνυμος είπε...

peter

Προσπαθωντας να καταλαβω τους ανθρωπους κατεληξα σε μερικα συμπερασματα.Ο καθενας βλεπει τον εαυτο του μεσα απο τον αλλον.Οι αλλοι δεν ειναι αυτο που βλεπουμε.Απλα ετσι οπως τα βλεπουμε ειναι το ερεθισμα για να ενεργοποιηθουν οι μηχανισμοι που ενεργοποιουν τον δικο μας εαυτο,τον καθρεπτη μας.Για αυτο και δεν μπορει καποιος να μας δει αλλιως.Ας πουμε ενα Π,Χ, καποιος θεωρει τον φιλο του η τον γιο του ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΟ Η ΑΧΡΗΣΤΟ η τους ανθρωπους μαλακες η αποτυχημενους η παλαβους κτλ.Ο κυριως λογος που γινετε αυτο ειναι γιατι αυτος απετυχε να εχει μια καλη σχεση με τον γιο του,με τον φιλο του με τον κοσμο γυρω του,και ο λογος ειναι γιατι ειχε κακια και κοντοφθαλμια.Και η αιτια ΟΛΟΥ ΑΥΤΟΥ ειναι γιατι την μεγαλητερη τρομαρα την περνει καποιος οταν μεινει μονος του με τον εαυτο του και αναγκαστει να τον γνωρισει[τον μεγαλο αγνωστο εαυτο του].Ο μηχανισμος ο ανθρωπινος επιτρεπει στον εαυτο του να δει μεχρη εκει που θα αντεχε μπορει να παρακαμφθει ολο αυτο εαν και μονο το θελησει.Ετσι πανω σε ολα αυτα δημιουργειτε το προσωπικο πιστευω και αντιληψη οτι ο γιος μου ειναι βλακας,ακαταλαβιστηκος οτι ο φιλος μου ειναι ηλιθιος οτι γενικα γυρω μου μαλακες ΕΓΩ ΕΞΥΠΝΟΣ Η ΑΛΑΝΘΑΣΤΟΣ Η ΔΝΕ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ.Πανω σε αυτη την πραγματικοτητα ξεκιναν και οι λαθος εκτημησεις μας πανω στους αλλους.Για αυτο λενε μην κρινεις.
Προσπαθοντας να γινω ποιο κατανοητος οπως ειπα και στην αρχη,ο καθενας βλεπει τον εαυτο του μεσα απο τον αλλον δηλαδη εαν καποιος ειναι κακος κτλ αυτος βλεπει οτι οι αλλοι ειναι κακοι η αξιζουν την κακια μας και εαν δει πως ειναι αυτος κακος τοτε αυτοδικαιολογιτε,ετσι δημιουργει το δικο του σκοταδι.Το προβλημα ειναι οτι αυτο ειναι σαν μια ασθενεια που μεταδειδεται και μολυνει χαλαει της ανθρωπινες σχεσεις διονιζοντας το κακο.
Αυτο που με παραξενευει ειναι οχι εαν θα παιξουν το τελευταιο τους χαρτι...Να ειχανε και αλλα χαρτια να τα παιζανε να τα χαιρονται.Αλλα ολο αυτο το προβλημα πως θα μπορουσε να λυθει?Σιγουρα με αγαπη αφου αυτη θα μας λουσει αλλα σιγουρα[φανταζομαι] θα εχουμε και καποιους να φορανε ομπρελες οποτε αυτο το προβλημα παλι[λογικα]θα υπαρχει.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αιώνια πάλη με το "Μυστήριο της Ανομίας"......

Τα πρώτα 30΄΄ δεύτερα είναι όλη η ουσία
http://www.youtube.com/watch?v=UaI36nsB_og

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

......... γεγονότα με σημασία ή ανευ,.... με ανθρώπους που τολμούν όσα οι υπόλοιποι σιωπούμε...
http://ellinikoistologio.blogspot.com/2011/01/blog-post_14.html

Ανώνυμος είπε...

Πολύ μου άρεσε ο προβληματισμός του Peter. Είναι όντως και αληθινός και απαραίτητος στην καθημερινή μας ζωή.
Θεωρώ ότι τα θέματα αυτά απλοποιούνται πάρα πολύ αν ακολουθούμε όλοι την εξής τακτική.
Δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου ποτέ με τον άλλο αλλά μόνο με τον Κύριο Ιησού που είναι η πιό αληθινή και ασφαλής βάση σύγκρισης.
Δεν θα συγκρίνω τον εαυτό μου ποτέ με τον άλλο γιατί υπάρχει περίπτωση να τον βρω καλλίτερο από εκείνον με αποτέλεσμα αυτό να μου δώσει την δυνατότητα και την ευκαιρία να τον κρίνω και να τον εξουθενώσω.
Η σύγκρισή μου όμως με τον Ιησού θα με αναγκάσει να τείνω να του ομοιάσω, αν πράγματι τον αγαπώ και να ασχολούμαι με τον άλλο μόνο για τον βοηθήσω , μόνο για να του κάνω καλό.
Αυτό το παράδειγμα μας έδωσε λέγοντάς μας :
« ἦλθε γὰρ ὁ υἱὸς τοῦ ἀνθρώπου ζητῆσαι καὶ σῶσαι τὸ ἀπολωλός. » ( Λουκάς 19.19 )
« Ὀφείλομεν δὲ ἡμεῖς οἱ δυνατοὶ τὰ ἀσθενήματα τῶν ἀδυνάτων βαστάζειν, καὶ μὴ ἑαυτοῖς ἀρέσκειν. » , ( Προς Ρωμαίους 15.1 ).

ΙΩΑΝΝΗΣ

PISTOS788 είπε...

zkcome

Και είδα καινούργιο ουρανό και καινούργια γη. Γιατί ο πρώτος ουρανός και η πρώτη γη έφυγαν και η θάλασσα δεν υπάρχει πια. Και την πόλη, την άγια Ιερουσαλήμ, καινούργια την είδα να κατεβαίνει από τον ουρανό....

Και δε θα εισέλθει σ' αυτήν κανένα πράγμα ακάθαρτο και όποιος κάνει βδέλυγμα και ψέμα παρά μόνο οι γραμμένοι στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου....

Στο μέσο της πλατείας της και δώθε και κείθε του ποταμού ήταν δέντρο ζωής, που κάνει δώδεκα καρπούς, κάθε μήνα αποδίδοντας τον καρπό του. Και τα φύλλα του δέντρου είναι για θεραπεία των εθνών. Και κανένα ανάθεμα δε θα υπάρχει πια....

ΜΕΣΤΟΣ ΝΟΗΜΑΤΩΝ...ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΘΕΟΥ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ...ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ...

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΥ ΙΩΑΝΝΗ...

Αλλα ολο αυτο το προβλημα πως θα μπορουσε να λυθει?

ΚΑΤΙ ΛΕΕΙ Ο zkcome....
ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΦΥΛΛΑ...ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΔΕΝΔΡΟ...ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ....

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΤΕΡ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΜΟΡΦΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ,ΑΔΕΡΦΕ...

Ο ΑΕΡΑΣ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ...

ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ...ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ...ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΜΠΡΑΔΕΡ!

PISTOS788 είπε...

ΙΩΑΝΝΗΣ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ...!!!

Ανώνυμος είπε...

peter



http://www.promitheasblog.com/2011/01/dna_12.html

PISTOS788 είπε...

peter

ΤΙ ΕΙΧΕ;

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες