Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου 2010

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ-ΕΛΕΥΣΙΣ...


Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο στη Νορβηγία το Δεκέμβριο του 2009 δημιούργησε αρκετές εικασίες για την προέλευσή του, αν και η «επίσημη» εξήγηση είναι, πως πρόκειται για την αποτυχημένη δοκιμή του ρωσικού πυραύλου Bulava.

Σύμφωνα με ένα υποτιθέμενο έγγραφο του WikiLeak που έχει διαρρεύσει, - αλλά που δεν έχει κανείς ακόμη στην κατοχή του (!), το 2000 ο ναύαρχος Maksimov διοικητής του ρωσικού Στόλου της Βόρειας θάλασσας, έστειλε μια απόρρητη αναφορά στον τότε πρόεδρο της Ρωσίας Vladimir Putin, ότι μια μαγνητική δίνη είχε δημιουργηθεί (Νοέμβριος 2000) ή ανακαλυφθεί στον Κόλπο του Άντεν, έξω από τις ακτές της Σομαλίας και πως παρά τις συνδυασμένες προσπάθειες της Ρωσίας, των ΗΠΑ και της Κίνας να την περιορίσουν(;) ή να μελετήσουν τη φύση της - η οποία δείχνει να «αψηφά» όλους τους νόμους της φυσικής - απέτυχαν.

Στα τέλη του 2008 διαπιστώνεται πως η δίνη αυτή σταδιακά μεγαλώνει και από εκεί και πέρα και σύμφωνα πάντα με τους υποστηρικτές της θεωρίας αυτής, ξεκινά μια «παγκόσμια» εμπλοκή ναυτικών δυνάμεων στην περιοχή, με πρόσχημα την καταπολέμηση της πειρατείας από Σομαλούς ενόπλους.

Το επιχείρημα αυτών που υποστηρίζουν τη θεωρία της «μαγνητικής δίνης» είναι, πως δεν δικαιολογείται μια τέτοιου εύρους και ισχύος δύναμη (συνολικά 27 χώρες έχουν σκάφη στην περιοχή) για την αντιμετώπιση μερικών Σομαλών πειρατών που επιβαίνουν σε τίποτα καλύτερο από μερικές φουσκωτές βάρκες με εξωλέμβια μηχανή ή σε κάποια καίκια.
Θεωρούν, πως είναι ασύμμετρα μεγάλη για το μέγεθος της απειλής, για την οποία επίσημα βρίσκονται εκεί. «Είναι η μεγαλύτερη ναυτική δύναμη που έχει συγκεντρωθεί στην ιστορία. Και έχει συγκεντρωθεί γιατί; Για να κυνηγήσει μερικούς νεαρούς Σομαλούς που επιβαίνουν σε μερικά παλιά ταχύπλοα;» αναρωτείται ο συντάκτης της Pravda.
Ναυτικές δυνάμεις από 27 χώρες έχοντας συγκεντρώσει μια τρομακτική ισχύ πυρός για το κυνήγι μερικών πεινασμένων Σομαλών πειρατών, είναι ασύμμετρα αδικαιολόγητη, υποστηρίζουν οι υποστηρικτές της θεωρίας της Δίνης του Κόλπου του Άντεν.
Πηγή:Συντάκτης-Ζησιάδη-
newsbomb.gr



Προχωρώντας ακόμη περισσότερο, κάποιοι υποστηρίζουν πως στις 5 Ιανουαρίου του 2010 η «μαγνητική δίνη» - που στην πραγματικότηταείναι μια αστρική πύλη- άνοιξε προκαλώντας σειρά σεισμικών δονήσεων στον Κόλπο του Άντεν αλλά και πρωτοφανή αστάθεια στα μετεωρολογικά φαινόμενα. Το κύμα ψύχους στην Ευρώπη, -σε Βρετανία, Σουηδία, Νορβηγία - έχουν καταγραφεί οι χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων 100 ετών - στις ΗΠΑ, στην Κίνα, όπως και οι πλημμύρες είναι αποτελέσματα της «αστρικής» αυτής πύλης.

To "μπλε" φως και τα έγγραφα- φαντάσματα του WikiLeaks

Η υπόθεση έχει όμως και συνέχεια. Το περίφημο σπειροειδές φαινόμενο της Νορβηγίας, ένα χρόνο σχεδόν πριν, στις 9 Δεκεμβρίου του 2009, αποδίδεται ως ένα «πρόδρομο» φαινόμενο της δίνης του Άντεν, αν και η επίσημη εξήγηση είναι πως οφείλεται στην αντανάκλαση του ήλιου επάνω στο αέρια καύσης της αποτυχημένης ρωσικής δοκιμής ενός νέου ρωσικού διηπειρωτικού βλήματος του Bulava.

Και πάλι όμως με έγγραφο -που κάποιοι επικαλούνται πως η ύπαρξή του έγινε γνωστή από το WikiLeaks- παρουσιάστηκε στον πρωθυπουργό Putin από τη ρωσική υπηρεσία αντικατασκοπίας GRU αναφορά πως ο πρόεδρος των ΗΠΑ και ο υπουργός άμυνας είχαν καταφύγει σε μυστική τοποθεσία την ημέρα εμφάνισης του φαινομένου αυτού.


Μάλιστα ένα άλλο έγγραφο, το περιεχόμενο του οποίου δεν είναι απόλυτα κατανοητό, με ημερομηνία αποστολής 9 Δεκεμβρίου του 2009 – ημέρα εμφάνισης του σπειροειδούς φαινομένου- από την αμερικανική πρεσβεία στο Όσλο προς την διοίκηση αεράμυνας βόρειας Αμερικής, κάνει λόγο για ένα σχέδιο Project Alicem το οποίο συνδυάζεται με το 2012.

Τι γνωρίζει ο mr WikiLeaks;

Τέλος, κάποιοι υποστηρίζουν πως ο ιδρυτής του WikiLeaks, Julian Assange, έχει στην κατοχή του το κρίσιμο έγγραφο «Gulf of Aden Vortex» χωρίς να το έχει δημοσιοποιήσει ακόμη, - δεν πρόκειται για την ρωσική αναφορά του Maksimov προς τον Putin αλλά για αντίστοιχη αμερικανική αναφορά - και αυτός ήταν πρακτικά ο λόγος για την δίωξή του και το κλείσιμο του σχετικού ιστότοπου θέλοντας να προλάβουν τη διαρροή του στο διαδίκτυο.

Όποια και αν είναι η πραγματικότητα πάντως, πρόκειται για μια περίεργη υπόθεση, μια υπόθεση που ξεφεύγει από το σχεδόν σύνηθες πια πλαίσιο των UFO, βάζοντας στην εξίσωση των επαφών με άλλους εξωγήινους πολιτισμούς, μια πύλη από την οποία κανείς δεν ξέρει για πιο λόγο έχει δημιουργηθεί και ποιοι μπορεί να είναι οι «επισκέπτες» που μπορεί να έρθουν από εκεί. Ταυτόχρονα όμως μπορεί να είναι ακόμη μια ευφάνταστη υπόθεση ενός «κύκλου» ανθρώπων, που ο στόχος δημιουργίας της είναι το ίδιο άγνωστος όσο και η «δίνη» η ίδια.
Πηγή:Συντάκτης-Ζησιάδη-
newsbomb.gr

25 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλησπέρα Πιστέ,
ερευνητή των παράξενων...

ταξιδιώτισσα

Trinity είπε...

Πολυ καλο και το βιντεο του GreekTerminator, κανει δουλεια το παληκαρι!!Μπραβο και ευχαριστουμε !!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

εν τω φωτί Του οψόμεθα φως...
οψόμεθα, O ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

θα κάνω την ερώτηση που μου έκανε ο Γέροντάς μου "Σε βρίσκουν ή τα βρίσκεις"!
όμορφο βράδυ αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

peter

Oι αστρικες πυλες απο μυστες ανοιγονται συνηθως.Τα σεναρια ειναι απειρα,θελει πολυ προσευχη και να ζητησης να μαθεις τι συμβαινει η αλλιως να προσπαθησεις να ακους την διαισθηση σου εαν θες να μαθεις την αληθεια η ενa κομματι της.Εγω παντως αισθανομε κατι καλο

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΝ+ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ ΣΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΞΕΝΩΝ...

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΟΝΤΩΣ ΚΑΛΟ...

ΠΟΛΛΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΚΑΙ ΦΑΝΕΡΩΝΟΝΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ...ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ...

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ Η ΓΗ ΗΤΑΝ ΕΠΙΠΕΔΗ...ΜΕΤΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΕΨΕ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΡΙΝΙΤΑΚΙ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΖΚΕ...

ΜΑΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ; Η ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ;

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

peter

Εγω παντως αισθανομε κατι καλο...

ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΑ...

ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ Η ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΤΟ ΜΑΤΡΙΞ...ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ...

Η ΠΙΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΑΣΚΕΙΤΑΙ...ΥΠΕΡΒΑΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΟΥ...
ΕΠΙΚΡΑΝΘΗ Ο ΑΔΗΣ...


ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΕΤΕΡ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=2XZqR9hnm4s&feature=related

Κάπου εκεί στο βάθος του μυαλού είναι οι χαμένες πατρίδες και θέλει λέπτυνση καρδιάς,.... οδηγό.

Ανώνυμος είπε...

peter

Εξαιροντας την προσευχη.Για να δημιουργσουμε εναν ευτηχισμενο κοσμο,πρεπει ολοι να ξεκηνησουμε απο τον εαυτο μας κανοντας οτι χρειαζετε για να ειμαστε ΕΜΕΙΣ πραγματικα ευτηχισμενοι.Ετσι αναλαμβανουμε την ευθηνη να μεταμορφωθουμε σε θετικα ε...νεργειακα κεντρα[πομποι και διαμορφωτες ακομα και στο μορφογενητικο πεδιο]και να επηρεαζουμε ετσι θετικα τον κοσμο γυρω μας,φροντιζοντας απλως να ειμαστε χαρουμενοι και αισιοδοξοι.Ομως για να το πετυχουμε αυτο πρεπει να επιτρεψουμε στον εαυτο μας να αισθανθει και να εκμπεψει ΑΓΑΠΗ επηρεαζοντας θετικα με αυτον τον τροπο και τους αλλους.Τελος δεν πρεπει να προσθετουμε στους αλλους τα δικα μας αρνητικα αισθηματα καθως και την δυστηχια,διοτι ετσι επιβαρυνουμε τον κοσμο.Να χαμογελαμε νιωθοντας αγαπη και ευγενεια.Πρατωντας αυτα γινομαστε συνδημιουργοι για εναν καλητερο κοσμο,περα απο την βοηθεια και την σωτηρια και τις δυναμεις που θα μας δωσει ο θεος.

PISTOS788 είπε...

Τριάντα τρία χρόνια μετά την αναχώρησή του από τη Γη, έρχεται στο φως της δημοσιότητας ο ισχυρισμός ότι το Voyager 2 ίσως να έπεσε θύμα πειρατείας από εξωγήινους, καθώς εστάλησαν πίσω στη Γη μηνύματα με δεδομένα, τα οποία οι επιστήμονες της NASA δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.

Η NASA είχε τοποθετήσει στο Voyager 2 έναν δίσκο 12 ιντσών, που περιείχε μουσική και χαιρετισμούς σε 55 γλώσσες, με την ελπίδα πως κάποια στιγμή αυτός ο δίσκος μπορεί να έπεφτε στα χέρια ευφυούς εξωγήινης ζωής.

Σήμερα, το διαστημικό αεροσκάφος στέλνει πίσω στη Γη κάτι σαν... απάντηση. Σήματα σε μία άγνωστη μορφή δεδομένων!

Οι μεγαλύτεροι εγκέφαλοι του επιστημονικού κόσμου δεν έχουν καταφέρει μέχρι στιγμής να αποκρυπτογραφήσουν τις περίεργες αυτές πληροφορίες. Μήπως πρόκειται για κάποιο απόκρυφο μήνυμα;

Ο ειδικός σε θέματα εξωγήινων, Hartwig Hausdorf, δήλωσε: «Φαίνεται σαν κάποιος να επαναπρογραμμάτισε ή να έκανε πειρατεία στο σκάφος -μέχρι στιγμής δεν γνωρίζουμε ποια είναι η αλήθεια.»

Μηχανικοί εργάζονται πυρετωδώς για να λύσουν τις μεταδόσεις δεδομένων από το Voyager 2, το οποίο βρίσκεται κοντά στην άκρη του ηλιακού συστήματος.

Το αεροσκάφος άρχισε να στέλνει στα τέλη του περασμένου μήνα επιστημονικά δεδομένα από απόσταση 8.6 δις μίλια μακριά από τη Γη, σε μία αλλαγμένη μορφή, την οποία δεν μπορούσαν να αποκωδικοποιήσουν οι υπεύθυνοι της αποστολής...

http://skandalistes.blogspot.com/2010/12/voyager-2.html#ixzz18SbbeUPo

ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ...ΝΟΕΙΤΩ...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΚΑΛΟΟ ΜΠΡΑΔΕΡ!!!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ Ο ΠΕΤΕΡ...

ΠΟΜΠΟΙ,ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΑΓΑΠΗ,ΦΩΣ, ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΜΟΛΙΣ ΠΑΡΑΛΗΦΘΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Η ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!

kiriakid είπε...

Υπερατλαντικό ταξίδι η ανάρτηση για πολλούς.
Πολλά κρύβουν, πολλά λένε, πολλά διαρρέουν...
Κάποια στιγμή το πάζλ θα ενωθεί..
Καλό βράδυ.



email!!!

Unknown είπε...

δεν παει αλλο !
δεν παει αλλο !

μας εχουν τρελλανει και την νυχτα ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΩ !!!

πως !!

ας βρεθει και να γινει η αληθεια και η αλλαγη και ας μην την δω ποτε. φτανει λιγοι ανθρωποι να γευτουν την χαρα της αφυπνισης !!!

αμην τζαι ποτε !! καλο βραδυ και καλες μερεσ σε ολους. ειδικα στον πιστο αντρεα !! ατε

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Kz4_F0eno-4&feature=related

O KARL ΕΦΥΦΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ.ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΛ
Η Ο ΚΑΡΛ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ?

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΛ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΕΙ!


Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΑΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ Η Η ΥΠΑΡΞΗ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΝΤΟΣ?

Η ΣΚΕΨΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ?

ΤΩΡΑ ΑΠΟΔΙΚΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ DNA!ΑΧΑΝΕΣ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΘΕΟΣ,ΑΦΟΥ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤ'ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΞΑΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΑΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!

ΘΡΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΠΟΥ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ!ΕΠΕΤΡΕΨΕ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ,ΝΙΚΗΣΕΙ ΔΙΑ ΜΕΣΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!

ΕΣΧΑΤΟΣ ΕΧΘΡΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ!

ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!Η ΣΤΑΥΡΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΜΟΝΟΓΕΝΗ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ,ΑΝΩΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ!

ΧΡΙΣΤΙΝΑ είπε...

ETOIMAZOYN ΠΟΛΛΕΣ ΠΛΑΝΕΣ!
ΘΑ ΠΛΑΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΕΚΤΟΙ ΣΤΑ ΕΣΧΑΤΕ ΛΕΝΕ ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΑΔΕΣ.
ΠΡΟΣΟΧΗ , ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΣΗΜΑΣΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ...
ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΑΣ ΤΟ ΑΓΝΟΗΣΟΥΜΕ ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ, ΘΑ ΒΡΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΞΕΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ!
(αδελφέ πιστέ, κατα εναν περιεργο τρόπο, δεν εχω καμια προσβαση στον λογαριασμο και στο μπλόγκ μου, οπότε σιγα σιγά θα στησω ενα νεο μπλόγκ, αυτος ειναι και ο λόγος που χαθήκα.)

Ανώνυμος είπε...

peter

ΑΠΟ ΜΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΤΙΑ......
Τα πραγματα δειχνουνε πως θελουν να αποκρυψουν..... και πως δεν το προκαλεσαν αν και ειναι πιθανο να πουνε ε ε καναμε πειραματα.Σε τελικη αναλυση πιστευω πως ειναι ανθρωπινες οντοτητες η οποιες ηρθαν για βοηθεια και πως αυτο γινετε εδω και καιρο.Δεν ειναι τυχαια η ταινια του 2008 [the day the earth stood still δες την].Εαν ενα γραναζι φυγει παει...τελειωσε...χαλασε η μηχανη...ετσι ειναι και εδω,κοντευουμε να καταστρεψουμε τον πλανητη και ετσι εχουμε προκαλεσει το ενδιαφερον ολων.Οποτε καταληγουμε οτι ειναι ανθρωποι απο αλλους κοσμους και ανοιξαν μια αστρικη πυλη προς την γη.

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΚΑΛΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΥΠΟΜΟΝΗ...ΣΟΥΠΕΡ ΟΠΛΟ...

ΛΕΕΙ...

ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΗΡΗΣΕΣ=ΚΡΑΤΗΣΕΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ...
ΘΑ ΣΕ ΦΥΛΑΞΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΣΜΟ ΠΟΥ ΜΕΛΛΕΙ ΠΕΙΡΑΣΑΙ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ...

ΝΑ ΑΝΤΛΕΙΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ...

Η ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΠΙΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΜΑΧΗ ΜΑΧΗ,ΜΑΧΗ!!!

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΠΟΛΥΤΙΜΕ.

ΜΑΘΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΦΟΥΛ...

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΕΙΣ...

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΤΟΥ!

zkcome είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ, ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΟΦΘΑΛΜΟΙ. ΜΕΤΑ Ζ.Κ + Ε.

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλίτσα

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...

ΔΕΟΣ ΝΟΙΩΘΕΙΣ,ΟΤΑΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΣ...ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΑΣ...

ΛΑΧΤΑΡΑΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗΣ...ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΟΣΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΑΔΕΡΦΗ!

PISTOS788 είπε...

ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΜΑΣ!

ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ...ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΑΛΛΩΣΤΕ....

ΛΕΕΙ...

ΟΣΑ ΕΣΕΙΣ ΣΧΕΔΙΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ...ΘΑ ΑΚΟΥΣΤΟΥΝ ΦΑΝΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ...

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΦΩΤΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΚΟΤΑΔΙΑ...

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

PISTOS788 είπε...

peter

ΠΕΤΕΡ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ...

ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΥΛΕΣ...ΘΑ ΔΙΑΒΕΙΣ-ΟΥΜΕ...

ΕΞΑΣΚΗΣΟΥ...

Η ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΠΥΡΑ...
ΖΚΕ
ΤΟΓΙΟ-ΤΟΓΙΟ-ΤΟΓΙΟ!!!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες