Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ.










Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ...

Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ...


Η ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ...ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ...


ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ...

ΤΗΝ ΧΑΣΑΤΕ...

21 σχόλια:

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

έτσι......
προτιμώ την αγελαδίτσα!

inception-Απαρχή εμφυτευμένων ιδεών
Μετάνοια

καλό βράδυ Αδερφέ Μου

Ανώνυμος είπε...

Ας είναι κοντά η μέρα που θα μας δικαιώσει Αυτός που εμπιστευόμαστε...
Καλημέρα.

ταξιδιώτισσα

zkcome είπε...

ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΣ ΚΑΙ Η ΖΩΗ Ο ΠΙΣΤΕΥΩΝ ΕΙΣ ΕΜΕ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΘΑΝΗ ΘΕΛΕΙ ΖΗΣΕΙ
ΚΑΙ ΠΑΣ ΟΣΤΙΣ ΖΗ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΙΣ ΕΜΕ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΘΑΝΕΙ ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ.

<< Ό ΑΞΙΟΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ>>.

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=Ux-l59te3Pg&feature=related



ΑΝ ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΟΥΜΕ.....ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ!

ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ!ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

Unknown είπε...

εμπιστευομαι μονο την καρδια μου !
και την ωρα που ηρθα ’’εδω’’ !!

καπιος λογος θα υπαρχη που ειμαι εδω σε αυτην την τελιως ψευτικη εποχη. !!!!


ας με ΑΚΟΥΣΕΙ η να μας ΑΚΟΥΣΕΙ να τελιωνουμαι !!!!! ατε

PISTOS788 είπε...

BornGR

προτιμώ την αγελαδίτσα!

ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΕΙ Ο ΠΟΙΗΤΗΣ;

inception-ΤΟ ΕΙΔΕΣ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ!

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΚΟΝΤΑ-ΚΟΝΤΑ- ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΡΑ...

ΜΗ ΣΕ ΣΚΙΑΖΕΙ Η ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΜΠΟΡΑ...

ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΟΥΤΟ;

ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΝΕΑ ΓΗ...ΚΑΙ ΝΕΟ ΟΥΡΑΝΟ...

ΦΟΥΤΖΙΤΣΟΥ;

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

ΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ...ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ...

ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΛΟ ΤΕΛΙΝΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ!

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΑΥΤΗ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ...ΠΝΕΕΙ ΤΑ ΛΟΙΣΘΙΑ...
ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΑΤΕΙΛΕΙ...

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

PISTOS788 είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ!

Ανώνυμος είπε...

Αγαπημένα αδερφια ας ειμαστε εμεις αξιοι της εμπιστοσυνης του Θεου και να μας αξιωσει να ομολογησουμε με πιστη το Ονομα Του, να μην Τον αρνηθούμε ποτε.

Εχει Αυτος για τα λαμογια πολλά ράματα..
Trinity

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΤΑΞΙΔΙ...

Ο ΘΕΟΣ ΜΑΖΙ ΣΑΣ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Το Γιαούρτι για τον υποφαινόμενο και τα λάθη του! γιατί πολλάκις έχω χάσει τον εαυτό μου
Το είδα!!!!!! εχθές (Είναι αυτά τα μικρά μυστικά που κρατάμε λόγο εγωισμού ή μας εμφυτεύουν στον πάτο του πηγαδιού "υποσυνείδητο" με τις δικές τους τεχνικές)
Σούπερ πνευματικό όπλο η εξομολόγηση με συνείδηση και μετάνοια
Καλό βράδυ Αδερφέ μου

Ανώνυμος είπε...

Το Κέντρο Υποδοχής Προσφύγων στο Λαύριο είναι αυτή τη στιγμή στην Αττική το μόνο κέντρο φιλοξενίας προσφύγων. Παρ' όλα αυτά, το Υπουργείο Υγείας, μην υπογράφοντας την οικονομική σύμβαση για το 2010 καταδικάζει τους πρόσφυγες που ζουν εκεί στην εξαθλίωση, στερώντας τους τις ελάχιστες κοινωνικές παροχές που παρείχε, όπως φαγητό, ιατρική περίθαλψη και τα βασικά είδη για την υγιεινή τους.

Οι 270 πρόσφυγες – εκ των οποίων 53 παιδιά – δεν έχουν φαγητό εδώ και μέρες, ενώ σοβαρές ιατρικές ανάγκες δεν καλύπτονται, αφού δεν μπορούν καν να μεταφερθούν σε νοσοκομεία, διότι δεν υπάρχουν χρήματα για τα οδοιπορικά! Ταυτόχρονα, οι κτιριακές εγκαταστάσεις είναι άθλιες και δύο από τα κτίρια έχουν κριθεί ακατάλληλα από τη Νομαρχία Ανατολικής Αττικής.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δικτύου Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών, «Οι πρόσφυγες του ξενώνα προχώρησαν πριν από τρεις μέρες σε κατάληψη των κτιρίων, διαμαρτυρόμενοι για τις συνθήκες στις οποίες ζουν. Στον αγώνα και στην αγωνία των πολιτικών προσφύγων συμπαραστέκονται και οι 30 εργαζόμενοι του Κέντρου Υποδοχής, που εδώ και ενάμιση μήνα είναι απλήρωτοι.
Αιτήματα της κατάληψης των προσφύγων είναι:

1. Να αναγνωριστούν ως πολιτικοί πρόσφυγες

2.Να τους χορηγείται φαγητό και να μην γίνονται περικοπές στη σίτιση

3.Να λυθούν τα προβλήματα περίθαλψης των ασθενών

4.Να τους παρέχονται κάθε μήνα τα είδη υγιεινής και καθαριότητας

5.Να δοθούν ηλεκτρικά είδη, ανάλογα με τις ανάγκες τους

6. Να επισκευαστεί το κτίριο στο κτίριο Α και Β, καθώς και να τοποθετηθούν προστατευτικά κάγκελα για τα παιδιά στο κτίριο Γ.

Σε μια περίοδο, που οι συνθήκες για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα γίνονται ολοένα και πιο δύσκολες, λόγω τόσο της οικονομικής κρίσης όσο και της παντελούς έλλειψης κοινωνικής πρόνοιας, η ελληνική κυβέρνηση, αντί να δώσει λύση στο πρόβλημα, επιλέγει να το οξύνει, κλείνοντας και τον μοναδικό ξενώνα υποδοχής που υπήρχε εκεί.

Έτσι οδηγεί τις περισσότερες οικογένειες προσφύγων στην ανέχεια και την εξαθλίωση. Απαιτούμε να δικαιωθούν τα αιτήματα της κατάληψης των προσφύγων του Λαυρίου. Παράλληλα, σας θυμίζουμε ότι οι Ιρανοί πρόσφυγες διαμαρτύρονται εδώ και εβδομάδες στα Προπύλαια κάνοντας απεργία πείνας.

Σε γειτονιές, όπως αυτή του Αγίου Παντελεήμονα, φασιστικές συμμορίες απειλούν, κυνηγάνε και προπηλακίζουν τους πρόσφυγες. Απαιτούμε η ελληνική κυβέρνηση να αναλάβει επιτέλους τις ευθύνες της και να δώσει κοινωνικές και όχι κατασταλτικές λύσεις στα ήδη οξυμμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πρόσφυγες».
ΠΗΓΗ: ZOUGLA.GR

ΡΕ ΓΙΑ ΚΟΙΤΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ...
ΠΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΟΚ!
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΜΕ ΜΗΔΕΝ ΛΙΠΑΡΑ...

ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...

ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΕΡΟΠΛΑ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ...ΠΟΥ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ...!

PISTOS788 είπε...

Ο/Η Ανώνυμος

ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ...
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ...

Ο ΡΥΘΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕΙ...
Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ...ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ...

zkcome είπε...

Είπε γέρων. Ταπείνωση είναι το κάτω σκαλοπάτι των αρετών. Αγάπη είναι το επάνω σκαλοπάτι. Γιατί δεν αγιάζουμε σήμερα; Γιατί δεν έχουμε ταπείνωση.
Είπε γέρων, ο παπα – Βαρθολομαίος, ετών 106, που φορούσε, όταν τον επισκεφτήκαμε, μια ζακέτα με χίλια μπαλώματα. Μέσα στην πολυμάθεια κολλάει η οίησης. Όταν κολλήσει η οιήσεις φεύγει ο Θεός και μένει ο άνθρωπος μόνος με την οίηση.


Είπε πάλι άλλος. Η υπερηφάνειά μας κάνει κουφό τον Θεό.
Έλεγε ο Ρώσος ασκητής παπα – Τύχων, που έζησε 60 χρόνια στο Άγιο Όρος, αφού γύρισε 300 μοναστήρια. Ο Θεός το πρωί ευλογεί τον κόσμο όλο με το ένα του χέρι και τον ταπεινό άνθρωπο με τα δυο χέρια. Και προσεύχεται « Κύριε ημών Ιησού Χριστέ χάρισέ μου ταπείνωση» ...
Άλλο παρθενιά, άλλο ταπείνωση συνήθισε να λέει. Πολλοί παρθένοι υπερήφανοι πήγαν στην κόλαση.


Όταν οι αδελφοί και πατέρες εύχονταν τον Νεοσκητιώτη γέροντα Θεοφύλακτο «καλό Παράδεισο», εκείνος απαντούσε. Δεν είναι αχυρώνας ο Παράδεισος για να δεχτεί εμένα το ζώων! Τέτοια αυτομεμψία είχαν οι άγιοι πατέρες.


Είπε γέρων. Μπορεί κάποιος να αγωνίζεται που κα που με φιλότιμο, αλλά να μην έχει μεγάλη πρόοδο, γιατί δεν έχει ταπείνωση. Ενώ άλλοι αγωνίζονται λιγότερο (άσκηση, νηστεία κ.λ.π.) και προοδεύουν πολύ περισσότερο, γιατί έχουν πολλή ταπείνωση και αυτή αναπληρώνει πολλά.

zkcome είπε...

Έλεγε ένας ασκητής. Ο άνθρωπος δίνεται πρώτα όλος στον Θεό και μετά ο Θεός τον καθαρίζει και τον δίνει στους ανθρώπους. Όταν ο άνθρωπος πιστεύει ότι είναι χειρότερος όλων, τότε ένα «Κύριε ελέησον», που θα πει για τον κόσμο αξίζει περισσότερο από τα χίλια «Κύριε ελέησον» του άλλου.



Είπε γέρων. Ο Θεός μας δίνει πολλές ευκαιρίες για να κερδίσουμε τον Παράδεισο, αλλά εμείς τις ευκαιρίες δεν τις δεχόμαστε όλες, τις διώχνουμε.


Μην έχετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας η αυτοπεποίθηση είναι μεγάλο εμπόδιο στη Θεία Χάρη. Εμπιστοσύνη απόλυτη να έχουμε μόνο στο Θεό. Όταν εμείς αναθέτουμε τα πάντα σε Αυτόν, ο Θεός υποχρεώνεται να μας βοηθήσει.





Να ζείτε σε διαρκή δοξολογία και ευχαριστία προς τον Θεό, γιατί η μεγαλύτερη αμαρτία είναι η αχαριστία και ο χειρότερος αμαρτωλός ο αχάριστος.



Είπε γέρων. Μοιάζουμε με τσουκνίδες. Από μακριά φαίνονται πράσινες, σαν πεδιάδα, σαν κήπος μα όταν πλησιάσεις και τις αγγίξεις τότε βλέπεις την ασχήμια τους και τότε νιώθεις το κεντρί τους.


Ρωτήθηκε κάποτε ένας ερημίτης. Πως πρέπει να αντιμετωπίζουμε τους επαίνους και τα εγκώμια; Και απάντησε. Να έχετε ταπείνωση και να γνωρίζεται καλά τον εαυτό σας. Να σας πω ένα παράδειγμα. Όταν σκαλίζω στο ξύλο την μορφή αγίου και τελειώνω, νομίζω ότι είναι καλή. Την ξανακοιτάω μετά από λίγο και βλέπω ότι έχει ελλείψεις. Αν βάλω τον φακό θα δω ότι δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Το ίδιο πάλι και με τα χέρια. Βλέπουμε ότι είναι καθαρά. Αν βάλουμε όμως τον φακό, θα δούμε ότι έχουν βρωμιά και πολλά μικρόβια. Έτσι, να κοιτάμε προσεκτικά τον εαυτό μας και θα Βλέπουμε ότι δεν είμαστε τίποτα κι ας λέει ο κόσμος.

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΟΦΑ ΛΟΓΙΑ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ!

ΖΚΕ...

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Είναι πολύ διαφορετική η προσέγγιση στις ταινίες, από ανθρώπους υποψιασμένους, που προσπερνούν την Αμερικανιά.
Θα ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες