Τετάρτη 11 Αυγούστου 2010

Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΜΕΡΕΣ...
ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ΑΡΙΖΟΝΑ.


Ο γνωστός γέροντας Εφραίμ της Αριζόνα και αγιορείτης μοναχός προτρέπει πλέον: “ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα”. Η προτροπή αυτή έγινε σε ηγούμενο μονής του Αγίου Όρους, ο οποίος τον επισκέφθηκε πρόσφατα και τον ρώτησε σχετικά με τις εξελίξεις στην Ελλάδα. Ο γέροντας ήταν απολύτως σαφής: ” Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες”… Και η μονή έχει φτιάξει ήδη την “ομάδα κρίσης”, υπεύθυνη για να προετοιμάσει το μοναστήρι για πολύ δύσκολες ημέρες για άγνωστο χρονικό διάστημα...


Τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι ένα κακόγουστο αστείο. Αλλά δεν είναι… Δυστυχώς, τα επερχόμενα είναι πλέον ορατά και δια γυμνού οφθαλμού, αφού όλοι μας μπορούμε πλέον να δούμε αυτό που έρχεται, δηλαδή την δυστυχία και την πείνα…
“Δεν μπορώ να καταλάβω τον κόσμο. Όλοι ρωτάνε: “εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα;”!!! Ειλικρινά, δεν μπορώ να κατανοήσω πόσο πολύ έχει διαβρωθεί η σύγχρονη κοινωνία και οι άνθρωποι που ζούνε σε αυτή τη χώρα. Κανείς δε νοιάζεται για τον διπλανό του. Κανείς δε νοιάζεται για το πρόβλημα που έχει χτυπήσει την πόρτα του συμπολίτη του, του γείτονά του. Όλοι σκέφτονται αν “τα μέτρα” προσβάλουν τα δικά τους μικροσυμφέροντα…! Ειλικρινά, πιστεύω πως ο Θεός θα δώσει την ευκαιρία για να συνέλθουμε. Η Ελληνική Ορθοδοξία ανέδειξε μεγάλες σύγχρονες μορφές, που πρόσφεραν στο έργο του Θεού, που αγωνίστηκαν για να σώσουν ανθρώπινες ψυχές. Ο Πορφύριος, ο Παΐσιος, ο Ιωσήφ… γέροντες που μάτωσαν στον αγώνα υπέρ των συνανθρώπων τους, στον αγώνα να διώξουν την δυστυχία και το κακό από τις καρδιές ανθρώπων που υπέφεραν… Ποιά ηθική υπάρχει πλέον; Το κακό έχει χτυπήσει την οικογένεια, την Παιδεία. Έχει χτυπήσει σε κάθε υγιές κύτταρο της κοινωνίας και σήμερα ζούμε τα αποτελέσματα αυτού του πολέμου. Τρέχουν οι άνθρωποι χωρίς να νοιάζονται για τον διπλανό τους. Η κοινωνία που ξέραμε δεν υπάρχει πια. Σήμερα κυριαρχεί ο ατομικισμός… Γιατί; Επειδή κάποιοι έπαιξαν με τον χαρακτήρα του Έλληνα και διάβρωσαν όλα εκείνα τα χαρακτηριστικά που θα μπορούσαν να τον βοηθήσουν. Είναι αδιανόητο! Ο ατομικισμός ζει και βασιλεύει, ενώ η απάτη έγινε “χάρισμα”. Μεγάλωσαν γενιές που διδάχτηκαν πως να αρπάξουν. Και αυτό σε ένα καθεστώς πλήρους ατιμωρησίας… Μάλιστα, όσα πιό πολλά “αρπάζεις” τόσο περισσότερο απομακρύνεσαι από την τιμωρία. Αυτό το βλέπει ο Θεός. Σήμερα επιτρέπει να δεχτούμε μερικές σφαλιάρες, ελπίζοντας πως θα συνέλθουμε, όπως συμβαίνει και στους μεθυσμένους…”



Αυτά τα συγκλονιστικά μου κατέθεσε σήμερα σε συζήτηση, αγιορίτης μοναχός. Και η φωνή του έτρεμε από συγκίνηση και αγωνία για όσα πρόκειται να συμβούν.
“Να προσέχεις”, μου είπε. “Να πεις και σε άλλους να προσέχουν. Μην αφήνετε την λογική σας να παραδίνεται σε όσα σας λένε. Πού είναι μωρέ η λεβεντιά εκείνων που δεν επέπτρεπαν σε κανέναν να τους μειώσει; Πού είναι εκείνα τα λεβεντόπαιδα που έδωσαν το αίμα τους για όλους εμάς; Αυτή η γη ποτίστηκε με αίμα. Είναι μεγάλο κρίμα να την κυβερνάνε ξένοι και ανάξιοι… Να προσέχετε”…
Τι να πω; Θυμήθηκα τα λόγια του γέροντα Εφραίμ της Αριζόνα: “Έρχονται πολύ δύσκολες ημέρες. Προσέξτε την ψυχή σας. Μαζευτείτε και δώστε τον αγώνα σας…” Αυτά έλεγε πριν μερικούς μήνες. Και σήμερα γίνεται πιό σαφής: “το Σεπτέμβριο θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα…”.
Οι προσευχές του γέροντα είναι πάντα μαζί μας. Όμως, αναρωτιέμαι: Εμείς τι κάνουμε για να βοηθήσουμε τους εαυτούς μας; Απλά ανησυχούμε για το αν τα μέτρα μας αγγίζουν;
“Κάποιος πρέπει να σας πει πως δεν ζείτε σε όνειρο, ούτε σε εφιάλτη. Ζείτε μία πολύ άσχημη πραγματικότητα, που θα χειροτερέψει…”
Κι εμείς αναρωτιόμαστε: Εμένα με πιάνουν τα νέα μέτρα; αγνοώντας (ηθελημένα) πως όταν θα μας “πιάσουν”, θα είναι πολύ αργά…
ΠΗΓΗ-http://santo-rinios.blogspot.com/2010/08/blog-post_6941.html

ΣΥΝΔΥΑΣΤΕ...

ΚΑΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι γέροντες λέγουν, τα γεγονότα προκαλούν αλλά η ακρίβεια του χρόνου και των γεγονότων είναι στην εξουσία του μεγάλου αφεντικού...
Ας αγωνιζόμαστε για το αγαθό την κάθε στιγμή.

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ...
ΟΙ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΠΟΙΑ ΣΗΜΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ...
ΟΤΑΝ ΔΕΙΤΕ ΠΟΛΙΤΕΙΑΚΗ ΑΝΩΜΑΛΙΑ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΑΛΛΟΥ...
ΤΟ ΜΕΝ ΠΡΟΣΩΠΟΝ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΓΙΝΩΣΚΕΤΕ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙΝ,
ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΤΩΝ ΚΑΙΡΩΝ ΟΥ ΔΥΝΑΣΘΕ ΓΝΩΝΑΙ;

ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΣΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=4t2j9PLdFmw



ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ ΕΚΤΥΛΙΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ!ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΟΡΦΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟ!ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΥΠΕΡΟΧΑ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!ΔΥΝΑΜΗ ΜΕΓΑΛΗ!ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=ElYEKMJLItk&feature=related




http://www.youtube.com/watch?v=a2mulJSmRFM&feature=related

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

ΖΟΥΜΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΕΠΟΧΕΣ...

ΘΑ ΔΟΥΜΕ...ΠΟΛΛΑ...

ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

ΥΓ.ΟΜΟΡΦΑ...

Unknown είπε...

ΧΜΜ.
ΘΑ ΔΟΥΜΕ..
ΑΝ ΦΥΣΗΞΗ ΑΛΛΟΣ ΑΝΕΜΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ..

ΠΑΝΤΩΣ..
ΧΡΕΟΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ;;;
H ANHΦΟΡΑ !!!!!

zkcome είπε...

ΕΝΔΥΘΗΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΜΕΘΟΔΕΙΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ.
ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΗ ΗΜΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΣΑΡΚΑ ΑΛΛ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΑΡΧΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΡΑΤΟΡΑΣ ΤΟΥ ΣΚΟΤΟΥΣ ΤΟΥ ΑΙΩΝΟΣ ΤΟΥΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΙΣ ΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΟΝΗΡΙΑΣ ΕΝ ΤΟΙΣ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟΙΣ.
ΔΙΑ ΤΟΥΤΟ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΟΠΛΙΑΝ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΙΑ ΝΑ ΔΥΝΗΘΗΤΕ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΤΕ ΕΝ ΤΗ ΗΜΕΡΑ ΤΗ ΠΟΝΗΡΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΣΤΑΘΗΤΕ.
ΣΤΑΘΗΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΕΡΙΕΖΩΣΜΕΝΟΙ ΤΗΝ ΟΣΦΥΝ ΣΑΣ ΜΕ ΑΛΗΘΕΙΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΔΥΜΕΝΟΙ ΤΟΝ ΘΩΡΑΚΑ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΥΠΟΔΕΔΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΔΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΑΝ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ.
ΕΠΙ ΠΑΣΙ ΔΕ ΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΑΣΠΙΔΑ ΤΗΣ ΠΙΣΤΕΩΣ ΔΙΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΔΥΝΗΘΗ ΝΑ ΣΒΕΣΗΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΒΕΛΗ ΤΟΥ ΠΟΝΗΡΟΥ ΤΑ ΠΕΠΥΡΩΜΕΝΑ.
ΚΑΙ ΛΑΒΕΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΕΦΑΛΑΙΑΝ ΤΗΣ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ ΗΤΙΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

Ζ.Κ + Ε

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

http://istologio.org/?p=1965
Κάρφωμα και ξεκάρφωμα
Καλημέρα Αδερφέ

PISTOS788 είπε...

paccos-ael

ΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ,ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ...
ΑΝΗΦΟΡΑ...ΧΡΕΟΣ...

ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ,Ο ΘΕΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ...

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΣΤΟΧΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΤΥΠΗΜΑ...ΑΠΟΛΥΤΟ...

ΝΑ ΔΩ Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ...

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΟΥ...

ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΑΣ!

ΤΟΓΙΟ;-ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ...ΤΟ ΠΑΡΑΘΕΤΩ.

Ένας μεγάλος ζωγράφος που λεγόταν Γουλιέλμος Άχτερμαν είχε φτιάξει μια αριστουργηματική εικόνα της Αποκαθήλωσης. Σε αυτήν έχει ζωγραφίσει διάφορους ανθρώπους, να προσπαθούν να κατεβάσουν το σώμα του Χριστού από το σταυρό , όπως το έχουμε και στην εκκλησία την Μεγάλη Παρασκευή. Τότε βγάζουμε τα καρφιά και κατεβἀζουμε το σώμα του Χριστού από το Σταυρό. Εκεί λοιπόν, στην εικόνα αυτή πάει ένας άνθρωπος, την κοιτάζει και λέει:

- Παιδάκι μου, εδώ δεν είσαι συ;
- Ήταν ένα πρόσωπο φτυστό με την φάτσα του ζωγράφου.
- Ναι εγώ είμαι.
- Και πώς τον έβαλες τον εαυτό σου εκεί;
- Λέει ο Άχτερμαν:
- Να σου πω.. Μέχρι τώρα Του και εγώ κάρφωνα καρφιά του Χριστού. Με τις πράξεις μου. Κάθε πράξη για ένα μεγάλο διάστημα της ζωής μου, ήταν και ένα καρφί στην καρδιά του Χριστού! Αλλά κάποια στιγμή το συναισθάνθηκα και είπα:
- Τέρμα! Πρέπει να αρχίσω να βγάζω κανένα καρφί από τα χέρια και τα πόδια του Χριστού! Τουλάχιστον από εκείνα που του έβαλα εγώ. Το προσπαθώ. Και θα το προσπαθώ.

Ο Άγιος Ιωάννης της Κλίμακος ο μεγάλος αυτός διδάσκαλος της Εκκλησίας λέει:
Σε όσο υψηλή πνευματική ζωή και αν φθάσουμε, αν δεν κάνουμε την καρδιά μας πονόψυχη, η πνευματική μας ζωή θα είναι ψεύτικη και υποκρισία! Ο άνθρωπος αρχίζει να έχει πονόψυχη καρδιά, τότε που αρχίζει να μην θέλει πια να βάλει και άλλα καρφιά στους άλλους, αλλά και να βγάλει εκείνα που σε εποχή πνευματικής καθίζησης έβαλε.

Πηγή: Μητροπολίτου Νικοπόλεως Μελετίου, Κάρφωμα και ξεκάρφωμα

Ευχαριστίες στον Σπ.Γκ. για την αποστολή του κειμένου

ΥΓ.ΕΜΕΙΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟΝ
BornGR-ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΗ ΥΠΟΔΕΙΞΗ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Διπλή η Χαρά μου Αδερφέ...
http://www.youtube.com/watch?v=6VfLR_Wi6i4

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ! ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.

ΔΙΠΛΗ ΧΑΡΑ....ΟΤΑΝ ΓΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...
ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟΝ ΤΟ ΔΙΔΟΝΑΙ...ΠΑΡΑ ΤΟ ΛΑΜΒΑΝΕΙΝ...
ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΝΟΥΝ....
ΕΡΧΟΜΑΙ...

PISTOS788 είπε...

ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΘΛΙΨΗ...

Σε φορτισμένη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Χειμάρρα η κηδεία του 37χρονου ομογενούς Αριστοτέλη Γκούμα, ο οποίος δολοφονήθηκε χθες από ομάδα τριών Αλβανών.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, όλα άρχισαν χθες, πριν το μεσημέρι, όταν τρεις Αλβανοί από την Αυλώνα ζήτησαν από τον 37χρονο να μη μιλάει ελληνικά στο μαγαζί του, που βρίσκεται στη Χειμάρρα. Μετά τη λογομαχία ακολούθησε ξυλοδαρμός. Ο ομογενής αναγκάστηκε να κρυφτεί.

Οι τρεις Αλβανοί, όμως, τον εντόπισαν ύστερα από αρκετές ώρες, ενώ επέβαινε σε μηχανή μεγάλου κυβισμού. Οι δράστες όρμησαν με το αυτοκίνητό τους πάνω στο νεαρό άνδρα και τον καταπλάκωσαν.

Κάτοικοι της πόλης, αντιδρώντας στη δολοφονία, απέκλεισαν χθες την εθνική οδό Αγίων Σαράντα- Αυλώνα, ζητώντας από τις αρχές να αποδοθεί δικαιοσύνη, αλλά και τη λήψη μέτρων που θα οδηγήσει στην αποφυγή των άγριων εθνικιστικών ενεργειών σε βάρος των Ελλήνων κατοίκων της Χειμάρρας.

Εκατοντάδες αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν από και προς τη Χειμάρρα. Ο εθνικός δρόμος άνοιξε σήμερα στις 11 τοπική ώρα. Πάντως, οι κάτοικοι δηλώνουν ότι θα ξανακλείσουν το δρόμο έαν δεν ληφθούν έμπρακτα μέτρα.

Η Αστυνομία συνέλαβε έξι άτομα, δεν εξέδωσε ωστόσο ανακοίνωση σχετικά με τα αίτια του συμβάντος, το οποίο ο σημερινός αλβανικός Τύπος χαρακτήρισε ως δυστύχημα.

Σε δηλώσεις του ο δήμαρχος Χειμάρρας Βασίλης Μπολάνος επεσήμανε ότι "πρόκειται για έγκλημα εκ προμελέτης, αφού οι δράστες από ημέρες προκαλούσαν τον δολοφονηθέντα". Ακόμη, μίλησε για ρατσιστικά φαινόμενα, τα οποία οπισθοδρομούν την αλβανική

Τατιάνα Καρύδη είπε...

Η Εμπιστοσύνη είναι Εκεί.
Σ Εκείνον που και θέλει και μπορεί και αγαπάει.

PISTOS788 είπε...

Ρεγγίνα

ΜΗ ΦΟΒΟΥ...ΜΟΝΟ ΠΙΣΤΕΥΕ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες