Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

ΜΑΝΗ-ΘΕΚΕΛ-ΦΑΡΕΣ...


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΜΕΣΟ...ΜΕΛΛΟΝ





ΜΑΝΗ-ΘΕΚΕΛ-ΦΑΡΕΣ

Ξαφνικὰ ἕνα κομμένο χέρι ἐμφανίζεται καὶ γράφει στὸν τοῖχο τρεῖς μυστηριώδεις λέξεις:
Μανή, Θεκέλ, Φάρες!
Ὅλοι παγώνουν. Ὁ βασιλιᾶς τρέμει, τὰ γόνατά του χτυποῦν τὸ ἕνα τὸ ἄλλο. Τὴν μυστηριώδη γραφή, ποὺ ἀδυνατοῦν νὰ ἑρμηνεύσουν οἱ διάφοροι μάγοι καὶ ἀστρολόγοι, τὴν ἑρμηνεύει ὁ προφήτης Δανιήλ: Μανή· μετρήθηκες. Θεκέλ· ζυγίστηκες καὶ βρέθηκες λειψός. Φάρες·

ΤΟΥΡΚΙΑ ΕΧΕΙΣ ΧΥΣΕΙ ΠΟΛΥ ΑΘΩΟ ΑΙΜΑ...
ΖΚΕ...

12 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ο τόπος αυτός που λέγεται Ελλάδα ήταν και παραμένει πάντα η ευλογημένη γη του Χριστού. Ως εκ τούτου θα διαπιστώσετε καλοί μου Χριστιανοί πολύ σύντομα το πόσο έξω θα πέσουν στις δυσοίωνες προβλέψεις τους οι διάφορες Κασσάνδρες. Τα κάθε λογής κοράκια και οι κερδοσκόποι βύθισαν τη χώρα στην απόγνωση και απελπισία. Αλλά έρχονται καλές ημέρες γιατί ο Κύριός μας, όπως λέγει σοφός γέροντας ασκητής, «έστειλε ένα πακέτο με διάφορα δώρα για τον τόπο αυτό. Θα βρεθούν ορυκτέλαια και θα κάνουν τη χώρα να γίνει ένας Παράδεισος. Θα ανοίξουνε δουλειές για να μπορεί ο κόσμος να δουλέψει. Τώρα ο ουρανός δίνει πολλές λύσεις και πολλά δώρα».
Η αποστασία των Ελλήνων από τον τριαδικό Θεό θα λάβει τέλος και οι πρωτεργάτες αυτής αξιωματούχοι κυβερνώντες και μη αλλά και ψευτο-ηγεμόνες της σειράς θα ρεζιλευτούν σ’ ολάκερη την οικουμένη και θα έχουν το τέλος των καθεστώτων της αθεΐας (βλ. Ρωσία και Ρουμανία).
Ας θυμηθούμε τα σοφά λόγια του οσίου γέροντα Αγιορείτη Παϊσίου που συνήθιζε να λέγει πως «από το κακό που επικρατεί σήμερα θα βγει μεγάλο καλό»!

PISTOS788 είπε...

Το 1991 έλεγε σε έναν τακτικό προσκυνητή στρατιώτη τότε από την Αλεξανδρούπολη, στον οποίο διέκρινε μία έντονη ανησυχία πως δεν πρέπει να στεναχωριέται και να φοβάται την Τουρκία. «Η Τουρκία θα διαλυθεί και μάλιστα θα την διαλύσουν οι ίδιοι οι σύμμαχοι. Στην Βοσνία θα γίνει μουσουλμανικό κράτος (εκείνη την εποχή δεν υπήρχε τέτοιο κράτος), αλλά το γεγονός αυτό θα στραφεί εναντίον τους , διότι κατά αντιστοιχία αυτού θα δημιουργηθεί αργότερα και κουρδικό κράτος μέσα στην καρδιά της. Οι Τούρκοι θα κάνουν μόνο μία πρόκληση στην Ελλάδα, που θα έχει σχέση με την αιγιαλίτιδα ζώνη. Και εμάς θα μας πιάσει πείνα . Θα πεινάσει η Ελλάδα.
Και επειδή θα κρατήσει αυτή η μπόρα κάποιο διάστημα, μήνες θα είναι, «θα πούμε το ψωμί ψωμάκι». Στην εύλογη απορία του Ανέστη, έτσι έλεγαν τον προσκυνητή από την Αλεξανδρούπολη για τον χρόνο που θα γίνουν αυτά ο γέροντας απάντησε: «Όταν θα ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης ) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.

PISTOS788 είπε...

Τότε, επειδή στην Ελλάδα ο κόσμος θα φοβηθεί, πολλοί θα στραφούν προς τον Θεό και θα μετανοήσουν. Γι’ αυτό επειδή θα υπάρξει μετάνοια, δεν θα πάθουμε κακό οι Έλληνες. Ο Θεός θα λυπηθεί την Ελλάδα, επειδή ο κόσμος θα στραφεί προς τον Θεο προς τον μοναχισμό και θα αρχίσουν να προσεύχονται...»

PISTOS788 είπε...

Από τις ραγδαίες εξελίξεις που διαπιστώνονται σήμερα στο ευρύτερο γεωπολιτικό χώρο μας, εύλογα αντιλαμβάνεται κανείς πως τα προφητικά λόγια των σοφών γερόντων έχουν αρχίσει να επαληθεύονται... Το Κουρδικό ζήτημα αναβίωσε με μία πρωτόγνωρη δυναμική που έχει αρχίσει να προβληματίζει την Άγκυρα. Μάλιστα σε μία απεγνωσμένη προσπάθειά της να εξαγάγει την εσωτερική κρίση που θα επιφέρει την de facto ίδρυση του Κουρδικού κράτους απειλεί την Ελλάδα αμφισβητώντας την υφαλοκρηπίδα και την αιγιαλίτιδα ζώνη...
Το χαρακτηριστικό πρόσφατο απόσπασμα από την εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» που παραθέτουμε δεικνύει πλέον με σαφήνεια πως βρισκόμαστε στο χρόνο ολοκλήρωσης του σχεδίου του τριαδικού Θεού.
«Το «Τσεσμέ» έκανε και χθες βόλτα στα διεθνή ύδατα του βορείου Αιγαίου, ενώ το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών θέτει θέμα συνολικής διευθέτησης της υφαλοκρηπίδας. Με αυτήν την ανακοίνωση η Τουρκία θεωρεί ότι η Ελλάδα δεν έχει υφαλοκρηπίδα πέραν των 6 ν.μ. χωρικών υδάτων της και επομένως το υπόλοιπο τμήμα της υφαλοκρηπίδας του Αιγαίου -και όχι μόνον τα τμήματα με τις παρακείμενες ελληνικές και τουρκικές ακτές- είναι προς «ρύθμιση» και «οριοθέτηση».
Προς τούτο, άλλωστε, η Άγκυρα «ξεθάβει» το Πρωτόκολλο της Βέρνης του 1976 (αναβαθμίζοντάς το σε Συμφωνία μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας) για να ισχυριστεί ότι πέραν των χωρικών υδάτων και οι δυό χώρες δεν μπορούν να προβαίνουν σε σεισμικές έρευνες. Πρόκειται για ακόμα μία απόπειρα της Άγκυρας -σε χαλεπούς καιρούς οικονομικά για την Ελλάδα- να υποστηρίξει (και πάλι εμπράκτως) ότι θέλει να προχωρήσει σε «συνολική» διευθέτηση της υφαλοκρηπίδας στο Αιγαίο, περιορίζοντας την ελληνική δικαιοδοσία μόνον στα 6 ν. μ., θέτοντας δηλαδή σε πλήρη αμφισβήτηση και τμήματα της υφαλοκρηπίδας ακόμα και ανάμεσα σε ελληνικά νησιά (π.χ. μεταξύ Θάσου και Σαμοθράκης στο Β. Αιγαίο) και όχι μόνον ανάμεσα σε ελληνικές και τουρκικές ακτές στο Αιγαίο (π.χ. ανάμεσα στη Σαμοθράκη και τις τουρκικές ακτές)...».
Την ίδια στιγμή ο Τούρκος Επιτελάρχης προβαίνει σε σκληρές φράσεις προς το πολιτικό Κουρδικό κόμμα κατηγορώντας το πως υποθάλπει τις ένοπλες συγκρούσεις και πως παρακινεί τους κουρδικής καταγωγής 53 δημάρχους να διακηρύξουν την ανεξαρτησία τους...
Η ελληνική κυβέρνηση εν μέσω οικονομικής κρίσης αλλά και απουσίας διπλωματικής εμπειρίας παρουσιάζεται ανήμπορη να παρακολουθήσει τα τεκταινόμενα και αναλίσκεται σε επιβαλλόμενα από κοράκια μνημόνια διεθνούς υποβάθμισής της... Το παρήγορο είναι πως φαίνεται πλέον να κινείται δειλά –δειλά προς την εκμετάλλευση των πλουσίων κοιτασμάτων που διαθέτει ιδρύοντας το νομικό πλαίσιο που απαιτείται

PISTOS788 είπε...

ΓΕΜΑΤΗ ΧΡΥΣΟ Η ΡΟΥΜΑΝΙΑ!!!

Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Συμβούλιο Χρυσού, η Ρουμανία βρίσκεται στην 31η θέση της λίστας των χωρών, με τα περισσότερα αποθέματα χρυσού, με 103,7 τόνους.

Στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, βρίκσονται οι ΗΠΑ, με 8.113,5 τόνους.

Όσον αφορά τα αποθέματα της Ελλάδα, ανέρχονται σε 112,2 τόνους.

ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

ANAZHTHΣH είπε...

Δικαιοσύνη...για όλους...παρηγορητική αλλά και αυστηρή...για όλους ανεξαρτήτως έθνους.Ναι τη θέλουμε...

PISTOS788 είπε...

ANAZHTHΣH

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΚΑΚΟ...

ΜΕΣΑ ΜΑΣ...ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ!

PISTOS788 είπε...

Το τουρκικό ερευνητικό σκάφος «Πίρι Ρέϊς βρίσκεται αυτή την στιγμή επί του 31ου Μεσημβρινού, στην κυπριακή ΑΟΖ, αλλά εγγύτερα στις τουρκικές ακτές. Οι έρευνες που διενεργεί το τουρκικό σκάφος στην κυπριακή ΑΟΖ έχουν τον χαρακτήρα αναζήτησης κοιτάσματος υδρογονανθράκων. Το defencenet.gr δεν θέλει να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα, αλλά μπορεί να διαβεβαιώσει ότι το τουρκικό σκάφος παρακολουθείται στενά, ενώ η ελληνική πλευρά προχώρησε σε ένα είδος αντιπερισπασμού:

Έρευνες ανατολικά της Σαμοθράκης στα διεθνή ύδατα, πολύ κοντά στα τουρκικά χωρικά ύδατα ξεκίνησε το ελληνικό σκάφος «Φιλία», που ανήκει στο ΥΠΕΚΑ (πρώην ΥΠΕΧΩΔΕ). Το ελληνικό σκάφος παρακολουθείτε από τουρκική ακταιωρό! Πρόκειται για την πρώτη ελληνική απάντηση του είδους.

Πριν από λίγο έγινε και το αναμενόμενο διάβημα προς την Άγκυρα με το οποίο «καλείται να απέχει από κάθε δραστηριότητα, που θίγει τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα», προχώρησε η Ελλάδα.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Τα βιβλία του Γέροντα έχουν αμεσότητα, λές και σου μιλά με παρουσία (οι ευχές του και οι προσευχές του μας συνοδεύουν).
Μεγάλη βαρύτητα στην πνευματική προετοιμασία των πιστών με καθημερινή θερμή προσευχή και κομποσκοίνι, ώστε, ελκύοντας δι΄αυτής την Θεία Χάρη, να αποκτήσουμε το απαραίτητο Ομολογιακό φρόνημα και την Ορθόδοξη διάκριση, αντιμετωπίζοντας έτσι με ψυχική υγεία και θάρρος αυτά που έρχονται.
Εις γνώση και συμμόρφωση της ανθρωπότητας!
Πάμε για ανακαίνιση.....να έχουμε να πληρώνουμε!
Θα το ισοπεδώσω λίγο σε σύγχρονο Ελληνικό πνεύμα.....
http://www.youtube.com/watch?v=Hx0svccdWSI&feature=player_embedded

Καλημέρα Αδερφέ,....λαμβάνω τις προσευχές σου.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΜΕ ΠΙΣΤΗ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
ΖΚΕ!ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

PISTOS788 είπε...

BornGR

Εις γνώση και συμμόρφωση της ανθρωπότητας!
Πάμε για ανακαίνιση.....

ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΠΡΑΔΕΡ...

PISTOS788 είπε...

telitsa ΠΑΥΛΙΤΣΑ!

ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ...

ΟΙ ΣΟΦΕΣ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΕΙΧΑΝ ΛΑΔΙ...

Ο ΜΟΥΣΤΑΚΑΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες