Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

ΑΠΟΔΡΑΣΗ...ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ...



ΛΕΝΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ...
Διαβάστε τι είπε ο πρώην αρχισυντάκτης των New York Times Τζων Σουίντον (John Swinton) στην αποχαιρετιστήρια δεξίωση, αφού θα έβγαινε στη σύνταξη.
Κάποιος έκανε πρόποση για τον ανεξάρτητο τύπο, και ο Τζων Σουίντον είπε:
«Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, σε αυτή τη περίοδο της ανθρώπινης ιστορίας που να αποκαλείται ανεξάρτητος Τύπος. Το γνωρίζετε και το γνωρίζω. Ούτε ένας ανάμεσά σας θα τολμούσε να εκστομίσει μια έντιμη γνώμη. Και αν τολμούσατε να την εκφράσετε γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι ποτέ δεν θα εμφανιζόταν τυπωμένη στο χαρτί. Πληρωνόμαστε αρκετά ώστε να κρατάμε την τίμια άποψή μας, έξω από την εφημερίδα για την οποία γράφω. Εσείς επίσης παίρνετε ικανοποιητικός μισθούς για παρόμοιες υπηρεσίες. Και αν κάποιος τολμούσε ή ήταν τόσο τρελός ώστε να γράψει την τίμια γνώμη του, θα βρισκόταν πολύ σύντομα στο δρόμο ...;
Είναι δουλειά και καθήκον κάθε δημοσιογράφου να καταστρέφει την αλήθεια, να ψεύδεται να διαστρεβλώνει, να εξυβρίζει, να κολακεύει γονυπετής το Μαμωνά και να πουλάει τη Πατρίδα του για τον άρτο τον επιούσιο ...;.
Είμαστε υποτελείς. Όργανα των πλουσίων που βρίσκονται στο παρασκήνιο. Είμαστε καραγκιόζηδες. Αυτοί οι άνθρωποι κινούν τα νήματα και εμείς χορεύουμε στο ρυθμό τους. Ο χρόνος, η ζωής μας, οι ικανότητές μας είναι ιδιοκτησία αυτών των ανθρώπων. Είμαστε διανοούμενες πόρνες».
Πηγή « Η ανύποτη ιστορία της εργασίας», του Richard O. Bayer, εκδόσεις United Electrical, Radio & Machine Workers of America, NY 1979.


ΧΑΧΑΧΑ!!!

14 σχόλια:

PISTOS788 είπε...

Ενδιαφέρουσα ανοιχτή επιστολή που συγκλονίζει του ποιητή Δημήτρη Ιατρόπουλου, στους Έλληνες τραπεζίτες, μεγαλοεπιχειρηματίες, εφοπλιστές κι αρχοντοδεσπότες.

Κυρίες και Κύριοι, αδελφοί Συνέλληνες. Τώρα που πέσανε πια όλες οι μάσκες, τώρα που η χώρα αυτή, για άλλους Πατρίδα, για άλλους χώρος επιχειρήσεων και για άλλους κερδοσκοπικός παράδεισος, κινδυνεύει όχι πλέον να πτωχεύσει αλλά να σβηστεί απ΄ τον παγκόσμιο χάρτη κυριολεκτικά, σε ελάχιστα μονάχα χρόνια, τώρα λοιπόν που οι κατεργάρηδες μέσα κι έξω απ' τον τόπο, είναι τόσοι πολλοί ώστε να μην υπάρχουν πάγκοι για να καθίσουν, ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα.

Γνωριζόμαστε όλοι σ' αυτό τον τόπο. Εννοώ κι εσάς τους 10.000 -δεν είσαστε περισσότεροι- κι εμάς που παροικούμε την Ιερουσαλήμ της Ενημέρωσης ως ένοικοι του Δημόσιου Βήματος αυτής εδώ της τραυματισμένης Δημοκρατίας.

Δεν ωφελεί κανέναν μας πια, η Οπισθοδακτυλοκρυψία, το Συναξάρισμα, η Επαγγελματική Υποκρισία και το Αλληλοπαραμύθιασμα. Η Ελλάδα έγινε Μπατεσκυλαλεσταρία. Απευθύνομαι σ' εσάς, -με ξέρετε όλοι, περνάτε καλά μαζί μου όταν «τα χώνω» από τηλεοράσεως, έχετε διασκεδάσει με τα τραγούδια μου, κοντά μισόν αιώνα τώρα, και σε κάποιες εξαιρέσεις σας μάλιστα, έχετε επικοινωνήσει και με τον καθαρό ποιητικό μου λόγο, κλπ.

Απευθύνομαι σ εσάς, διότι εσείς κυβερνάτε εδώ και πολλά χρόνια τον τόπο. Αγοράζετε και εξαγοράζετε επίορκους, ανίκανους και φτωχομπινέδες πολιτικούς, -οι εξαιρέσεις, πασίγνωστες και φωτεινές δεν αρκούν να τουμπάρουν τη ζυγαριά- φτιάχνετε νόμους και καθιερώνετε διατάξεις σύμφωνα με τα κλειστά δικά σας συμφέροντα, γράφοντας στα παλιά σας τα παπούτσια το λαό αυτής της χώρας. Τον οποίο συχνά πυκνά φωνάζετε να σκύψει κι άλλο και να βγάλει απ' τη μύγα το ξύγκι να το καταθέσει στις ατέλειωτες τεράστιες δεξαμενές χρημάτων που είτε κληρονομικά, είτε με τη δικιά σας μαεστρία και ικανότητα, έχετε αποθηκεύσει για πολλές-πολλές γενιές των οικογενειών σας.

Απευθύνομαι σ' εσάς γιατί δεν είσαστε όλοι παλιοτόμαρα, η συντριπτική σας πλειοψηφία έχει σπουδάσει, συνήθως στο εξωτερικό, έχετε λάβει και ελληνική παιδεία, ξέρετε γλώσσες αλλά μιλάτε και την ελληνική πολύ καλά.

Έχετε διαβάσει ιστορία και μετέχετε των παραδόσεων στο βαθμό που οι τελετές τους σας εξασφαλίζουν ένα μίνιμουμ ψυχικής ευφορίας.

Πολλοί από σας είσαστε και αληθινά φιλοπάτριδες. Και βοηθάτε μακριά από τη δημοσιότητα με συγκεκριμένο φιλανθρωπικό έργο.

Κανείς δεν δικαιούται να σας βάλει σ' ένα καζάνι όλους μαζί, έτσι απλουστευτικά και αφελώς.
Απευθύνομαι λοιπόν σ εσάς, γιατί ετούτες τις μέρες η Ιστορία μας η Ελληνική, μας χτυπάει τα τζάμια των παραθύρων, έρχεται τη νύχτα στον ύπνο μας, κυκλοφορεί αμεταμφίεστη πλέον στους δρόμους μας, τη βλέπετε βουρκωμένη να κρεμιέται σαν την πρώτη τυχούσα πουτάνα στα περίπτερα...

Κατ' αρχήν, εσείς οι τραπεζίτες μας. Όπως η ίδια η Τράπεζα της Ελλάδας ομολογεί, το ενεργητικό σας είναι 580 δισεκατομμύρια Ευρώ. Τα τελευταία χρόνια μονάχα, κερδίσατε 350 δις!

Κι εσείς οι επιχειρηματίες μας. Τα «Νέα» γράφανε το Μάη του 09, αυτό που αποκαλύπτει το παγκόσμιο Δίκτυο Φορολογικής Δικαιοσύνης, ότι έχετε 10.000 οφ- σορ εταιρίες δικές σας και κάνετε κάθε χρόνο τζίρο, 500 δις!
6.000 από σας χρωστάτε 15 δις ευρώ στο κράτος! Αλλά τα ρέπος σας, γίνανε τα τελευταία χρόνια 277 δις ευρώ! Και οι προθεσμιακές σας καταθέσεις στις τράπεζες είναι άλλα 136 δις!

Και το επίσημο Ενεργητικό των επιχειρήσεών σας, (τα λέει η ICAP αυτά) έχει φτάσει στα 700 δις! Την ίδια ώρα αυτή η κυβέρνηση, έχει κιόλας ανακοινώσει τη χρηματοδότησή σας με 10 δις ευρώ μέσω του ΕΣΠΑ, με άλλα 7,2 δις ευρώ μέσω του Επενδυτικού Νόμου, με άλλα 6 δις μέσω των «Συμπράξεων Δημοσίου και Ιδιωτικού Τομέα», ενώ άλλα 4 δις ευρώ σας τα χαρίζει για τις πληρωμές των ασφαλιστικών εισφορών που οφείλετε!

PISTOS788 είπε...

Τι άλλο θέλετε πια; ΄Ελεος!

Εσείς οι εφοπλιστές μας, πάλι, το έλλειμμα των 30 δις ευρώ για το οποίο πάμε να βουλιάξουμε έναν ολόκληρο λαό στη μιζέρια, ισοδυναμεί, («Καθημερινή» (8/9/2009)), με μια και μόνο παραγγελία σας για τη ναυπήγηση των νέων 777 ποντοπόρων πλοίων σας εντός του 2009!

Όσο για σας αρχοντοδεσπότες, με την αμύθητη περιουσία που δεν μπορεί να μετρηθεί καν, τι να πει κανείς, οι αριθμοί χλομιάζουν! Δισεκατομμύρια ευρώ, τεράστια φιλέτα της χώρας, χιλιάδες ακίνητα, κτήρια, μέγαρα, καταθέσεις, μετοχές, ΜΚΟ μαϊμούδες, λιβάδια, κοπάδια...

Λοιπόν; Τι θα κάνουμε Κύριοι; Βλέπετε ένα λαό στη συντριπτική του πλειοψηφία ολιγογράμματο, μαστουρωμένο απ' τον μπανιστηρτζίδικο λαϊκισμό, και πανικόβλητο. Έχετε κι εσείς, -ξέρετε ποιοι- ευθύνη γι' αυτή την κατάντια.

Βλέπετε αναρίθμητους προβοκάτορες να καταστρέφουν τα πάντα, να καίνε τη χώρα βάσει σχεδίου, να βομβαρδίζουν την όποια εναπομείνασα εθνική φυσιογνωμία, να διαλύουν τον κοινωνικό ιστό.

Βλέπετε μια νεολαία ζαλισμένη, και με το δίκιο της. Βλέπετε την ξεφτίλα, την υποτέλεια, την υποταγή, η Ελλάδα κινδυνεύει για πρώτη φορά μετά από την ΄Αλωση της Πόλης με μια καινούργια Άλωση.

Θα το επιτρέψετε; Τι σόι αίμα κυλάει στις φλέβες σας; Πόσο νομίζετε ότι θα ζήσετε; Μια μπριζόλα χωράει η κοιλιά σας κι αυτή μετά από άδεια του γιατρού. Για τους απογόνους σας φροντίσατε δεν κινδυνεύουν για πολλές γενιές, τα είπαμε.

Δεν υπάρχει ανάμεσα σας ένας Έλληνας μωρέ, μια αληθινή Ελληνίδα, να βουρκώσει επιτέλους, γαμώ τα λεφτά σας, γαμώ; Η πατρίδα κυλιέται σαν τσούλα στα πεζοδρόμια, οι κωλοσύμμαχοι βγάζουνε όλα τους τα κόμπλεξ, οι ανθέλληνες περιμένουν σαν κοράκια να μοιράσουν τις σάρκες μας, κι εσείς μετράτε τι ακόμα θα κερδίστε απ' αυτό το σαρακοφαγωμένο «νεοελληνικό» κρανίο, που πάνε να του αφαιρέσουν εντελώς τη φαιά ουσία απ' την κρανιακή κάψα;

Τα παιδιά μας μισογραμματιζούμενα, οι γέροι μας πανικόβλητοι, οι ψυχές μας πεταγμένες στα πεζοδρόμια, τα όνειρά μας σκέτοι εφιάλτες, ηγέτες δεν έχουμε, πολιτικούς δεν έχουμε, πνευματικούς ανθρώπους δεν έχουμε, μαλάκες οι περισσότεροι, τελεία ο τόπος και πάμε για την παύλα.

ΥΣΤΕΡΟΛΟΓΙΟΝ:
Ε, όχι λοιπόν, όχι! Εσείς κυβερνάτε! Κάντε κάτι. Τη σκόνη μονάχα να δώσετε, σώθηκε η πατρίδα. ΄Εχετε και τον τρόπο και τη δύναμη. Κρατείστε την Ελλάδα, γιατί φεύγει! Και δεν το θέλετε ούτε εσείς, που διαβάζετε την ιστορία, να σας σκατοψυχάνε οι μεταγενέστεροι! Δώσετε στην Ελλάδα τη σκόνη από τα αμύθητα πλούτη σας, για να μην διαλυθεί η σκόνη της μνήμης σας κάποτε, στους πέντε ανέμους. Κάντε αυτό που πρέπει. Τώρα. Εσείς, και αμέσως!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

"ας κοιταχτούμε στα μάτια, στα ίσα, κι ας κουβεντιάσουμε σταράτα και κάθετα."
Αδερφέ πρόσεχε γιατί Αυτοί οι Σύγχρονοι
Έλληνες είναι "δωρητές οργάνων" και έχουμε δει τι δίνουν........!
Πες μου ότι στην Φωτό Είσαι Εσύ και που;... και θα έρθουμε μαζί με τις "προβατίνες μας" για μια καλύτερη Ελλάδα!...άλλωστε οι κτηνοτρόφοι καλύπτουν μόλις το 5% πλέον (είδος προς εξαφάνιση)..αν και τα "ζώα" περίσσεψαν στον τόπο.
....έρχεται και άλλη πρόταση αλλά το "Εγώ" πρέπει να έχει πεθάνει....

Ευρύνοος είπε...

Ωραία τα είπες και ωραία τα είπε και ο Ιατρόπουλος..

καιρό τα λέω κι εγώ τα ίδια πράγματα..

η απόδραση θα γίνει αμέσως μετά την δράση..

καλησπέρα :)

PISTOS788 είπε...

BornGR-Ευρύνοος

Ο ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ...ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ...ΣΧΕΔΙΕΣ-ΣΩΣΙΒΙΑ-ΡΟΥΧΑ-ΤΡΟΦΙΜΑ...
ΑΛΛΟΙ ΧΟΡΕΥΟΥΝ-ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ-ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ...

ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ Η ΤΑΞΗ...
ΒΑΣΙΚΟ ΤΟΥΣ ΣΥΝΘΗΜΑ-ΣΧΕΔΙΟ...

ΣΚΕΨΟΥ ΤΩΡΑ,
ΠΟΛΕΙΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ-ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΡΙΣΗ-ΑΝΕΡΓΙΑ...
ΔΕΝ ΜΕΝΕΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΦΥΤΙΛΙ...

ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΧΑΟΣ-ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΡΕΥΜΑ...
ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ...ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΒΟΥΝΑ...
ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟΣ ΞΕΝΟΣ ,ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΧΗ ΜΗΔΕΝ...ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ-ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ-ΑΦΕΛΕΙΣ ΝΕΟΛΑΙΟΙ,ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ...ΞΕΦΑΝΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙΓΩΝΤΑΣ...
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΘΕΑΤΗΣ...

ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ.

ΦΩΝΑΖΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ -ΕΞΕΛΘΕ Ο ΛΑΟΣ ΜΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΒΑΒΥΛΩΝΟΣ...ΙΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΠΛΗΓΩΝ ΑΥΤΗΣ ΜΗ ΛΑΒΟΙΤΕ...

ΝΑΙ ΤΑΣΟ ΧΩΡΙΟ-ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ-ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ...ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ...
ΓΙΩΡΓΟ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ...
ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΠΕΙΡΑΙΩΤΗΣ-ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ,ΟΥΤΕ ΕΓΩ ,ΟΥΤΕ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ...

ΕΦΤΙΑΞΑ ΤΟΠΟ-ΣΧΕΔΙΑ
ΕΙΜΑΙ ΑΝΔΡΟ-ΟΜΟΡΦΟΣ ΤΟΠΟΣ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ...
ΕΧΕΙ ΝΕΡΑ ΑΦΘΟΝΑ...ΓΕΩΡΓΙΑ...ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΑ...ΘΑΛΑΣΣΑ-ΨΑΡΕΜΑ...
ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ...
ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΗΜΟΥΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ...
ΜΕΤΡΑ-ΔΗΜΗΤΡΗΣ,ΕΤΟΙΜΟΣ...ΛΟΥΚΑΣ ΕΤΟΙΜΟΣ,ΠΕΤΡΟΣ-ΘΟΔΩΡΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ,ΑΓΓΕΛΟΣ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΓΙΩΡΓΟΣ,ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΤΟΙΜΟΣ...ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΣΤΑΝΙΑ ΤΟΥΣ ΤΙΣ ΚΟΤΟΥΛΕΣ ΤΟΥΣ...

ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΣΑ ΝΑ ΠΕΙΣΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΜΟΥ,ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΕΚΤΑΣΗ ΣΕ ΕΝΑ ΝΗΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΙΚΙΣΜΟ...ΑΛΛΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΝ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΗΣΤΗΡΙΟ...
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΛΥΣ ΧΡΟΝΟΣ...
ΚΑΝΤΕ ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ...
ΕΑΝ ΕΧΕΤΕ ΧΩΡΙΑ-ΠΑΤΡΙΚΑ ΜΗΝ ΤΑ ΑΜΕΛΕΙΤΕ...
ΑΝ ΟΧΙ ...ΤΑΣΟ ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ...

ΜΙΚΡΟΙ ΤΟΠΟΙ...

ΑΝΔΡΕΑΣ.

ΥΠΑΡΧΕΙ ΗΛΙΑΚΗ ΑΝΤΛΙΑ,ΝΑ ΤΡΑΒΑΣ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΩΤΡΗΣΗ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΡΕΥΜΑ...ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΤΑΡΙΕΣ...
ΤΗΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Αν και καθήμενος ορθώς ομιλείς!
Μικροί Τόποι!!!!! Σημαντικό
Ευλογία Κυρίου και Έλεος Αυτού έλθει εφ ημάς τη αυτού θεία χάριτι και φιλανθρωπία.

Πάλι με πλήρωσες με Χαρά! Πολύς ο Πλούτος
Και που ξέρεις ίσως μια μέρα γευτώ από τα μποστάνια σας Νέκταρ.

Ανώνυμος είπε...

Καρπούς γλυκείς, καθαρούς, να γευτούμε της γης και του πνεύματος του αγίου...θέλουμε πολύ...μην αργείς...

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...
ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ...

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΟΛΥ...

ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΜΩΣ;

ΟΤΙ ΕΤΗΡΗΣΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ...ΘΕΛΩ ΣΕ ΤΗΡΗΣΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΤΟΥ ΜΕΛΛΕΙΝ ΠΕΙΡΑΣΑΙ ΟΛΗΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΝ...

ΥΠΟΜΟΝΗ ΛΟΙΠΟΝ...ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΥΤΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΜΟΡΦΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ...

ΓΡΗΓΟΡΑΑΑ ΠΑΤΕΡΑΑΑ

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΕΥΧΩΜΑΙ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΜΟΡΦΩΣΗ.ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΣΠΛΑΧΝΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΩ ΟΛΟΥΣ,ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
ΠΙΣΤΕΨΑΝ ΣΤΟΝ ΘΕΟ-ΧΡΗΜΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΟΝΟ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΝΑ ΑΡΝΗΘΟΥΝ ΤΟ ΨΕΜΑ
ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΧΤΥΠΗΜΕΝΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.
ΦΥΓΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΣΩΝΙΑ ΚΑΙ ΕΛΑΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΑΚΙΑ.
ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΧΙ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ.
ΕΓΩ ΣΑΣ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΗΣ ΜΟΡΦΩΣΗΣ ΣΑΣ.
ΔΕΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΤΕ ΠΟΥ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΕΙ?
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΦΩΤΙΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟΛΟΓΟΥΜΕ.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ Ο ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥΣ.
ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΣΟΥ ΣΩΣΤΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΗ.ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΘΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ.
ΕΧΕΙΣ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΟΥΛΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ.
Η ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ ΕΛΠΙΖΕΙ!
ΦΙΛΑΚΙΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!

PISTOS788 είπε...

telitsa-παυλιτσα

ΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ,ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΑΜΕ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΘΕΟΥ...

ΑΣ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ...

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ,ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ!

kiriakid είπε...

Ολοι αυτοί προετοιμάζουν το έδαφος, είναι οι αυριανοί διαφημιστές του νέου συστήματος (να το θυμάστε).

"ΑΠΟΔΡΑΣΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ"
Πολύ σωστά το θέτεις, για την από μεριά μας προετοιμασία.
Ο Θεός βοηθάει αυτούς που βοηθάνε τον εαυτό τους
"Άλλος ο σπείρων άλλος ο αυξάνων άλλος ο θερίζων" Αν το μεταφέρουμε στον υλικό τομέα, εμείς θα φυτέψουμε κι ο Θεός θα ευλογήσει.

"ειναι δυνατόν τα ΠΑΙΔΙΑ μου να ζητήσουν ψωμί κι εγώ να τους δώσω πέτρες;"

ΥΓ να μην ξεχάσω να πώ, πως σας αγαπάω όλους.

kiriakid είπε...

Όταν ο Κύριος ανέστησε τον Λάζαρο, ζήτησε πρώτα να βγάλουν την πέτρα, δηλαδή αυτό που μπορούν οι ανθρωποι να κάνουν, να το κάνουν, τα υπόλοιπα είναι δική του δουλεια...

το ίδιο και στο γάμο της Κανά, "γεμίστε τις υδρίες νερό"....

PISTOS788 είπε...

kiriakid

ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΜΑΣ,
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ...

ΩΡΑΙΑ ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙΣ...

ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ;

ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΛΕΙΨΗ-ΦΟΥ...

ΦΟΥΤΖΙΙΙΙ!!!!

ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ,ΦΥΤΕΥΕ-ΦΥΤΕΥΕ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες