Πέμπτη 3 Ιουνίου 2010

Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ.



Κάποτε ο διάβολος κάλεσε μια παγκόσμια συνέλευση δαιμόνων. Στην εναρκτήρια ομιλία του, ανάμεσα στα άλλα, είπε:
«Δεν μπορούμε να εμποδίσουμε τους Χριστιανούς να πηγαίνουν στην εκκλησία.
Δεν μπορούμε να τους εμποδίσουμε να διαβάζουν την Αγία Γραφή και να γνωρίζουν την αλήθεια.
Δεν μπορούμε ούτε ακόμα και να τους εμποδίσουμε να έχουν μια ζωντανή στενή σχέση με τον Σωτήρα τους.
Άπαξ και αποκτήσουν αυτήν τη σύνδεση με τον Ιησού, εμείς χάνουμε κάθε δύναμη πάνω τους.
….Έτσι, το μόνο που μας μένει είναι να τους κλέψουμε το χρόνο τους. Ας πηγαίνουν στην εκκλησία, δεν πειράζει, ας έχουν εκεί τις συνεστιάσεις τους κι όλα τα υπόλοιπα.
Ας έχουν έργο και δράση. Μόνο να μην έχουν χρόνο να αναπτύξουν αυτή τη ζωντανή σχέση με τον Ιησού.
…Να τι θέλω από σας. Αποσπάστε τους την προσοχή από τον Σωτήρα τους και εμποδίστε τους από του να έχουν θερμή και στενή σχέση μαζί Του όλη μέρα. Ας τους παρασύρουμε σε μια χαλαρή σχέση με τον Ιησού, τυπική σχέση, χωρίς γνήσια πίστη και αγάπη γι’ Αυτόν.
Πώς θα το κάνουμε αυτό; ρώτησαν τότε οι δαίμονες.
Βάλτε τους να ασχολούνται με τα δευτερεύοντα θέματα και βρείτε τρόπους αμέτρητους να κρατάτε απασχολημένο το μυαλό τους, απάντησε.
Βάλτε μέσα τους τον πειρασμό να ξοδεύουν, να ξοδεύουν, να ξοδεύουν και να δανείζονται χρεώνοντας τις κάρτες τους.


Πείστε τις γυναίκες τους να πάνε να δουλεύουν πολλές ώρες εκτός σπιτιού και τους άνδρες να δουλεύουν 6-7 μέρες την εβδομάδα, 10-12 ώρες την ημέρα, έτσι ώστε να μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες του τρόπου ζωής τους.
Εμποδίστε τους να ξοδεύουν χρόνο με τα παιδιά τους. Έτσι, καθώς θα διασπάται η οικογένειά τους, σύντομα το σπίτι δεν θα αποτελεί πια για αυτούς καταφύγιο από την πίεση της δουλειάς τους.
Κρατάτε πάντα το μυαλό τόσο γεμάτο με ερεθίσματα ώστε να είναι αδύνατο να ακούσουν τη σιγανή και απαλή φωνή του Θεού.
Βάλτε τους να παίζουν το ραδιόφωνο και το κασετόφωνο όποτε οδηγούν.
Φροντίστε να έχουν συνεχώς ανοιχτά στο σπίτι τους τα CD, το βίντεο, την τηλεόραση και τους υπολογιστές.
Βάλτε σε κάθε κατάστημα κι εστιατόριο που μπαίνουν μουσική που να παίζει ασταμάτητα. Αυτό θα συννεφιάζει το μυαλό τους και θα αδυνατίζει την κοινωνία τους με τον Χριστό μέσω της προσευχής.
Γεμίστε τα τραπέζια τους με περιοδικά και εφημερίδες. Κάντε τους υπερκαταναλωτικά όντα, να αγοράζουν, να ξοδεύουν χωρίς να έχουν τίποτα από αυτά πραγματική ανάγκη. Να ασχολούνται, να ταλαιπωρούνται και να απομακρύνονται από τον Ιησού Χριστό.
Σφυροκοπάτε τα μυαλά τους ακατάπαυστα με ειδήσεις όλο το 24ωρο.
Γεμίστε τους δρόμους με διαφημιστικές αφίσες, ώστε να μην τους αφήνετε στιγμή σε ησυχία όσο οδηγούν ή περπατούν.
Πλημμυρίστε τα γραμματοκιβώτιά τους με άχρηστα διαφημιστικά, καταλόγους ρούχων, τυχερών παιχνιδιών και κάθε τι που προάγει ψεύτικες ελπίδες ευημερίας.



Βάλτε κοκαλιάρικα μοντέλα στα εξώφυλλα των περιοδικών και στην τηλεόραση ώστε οι άνδρες να θεωρούν αυτά ως πρότυπα ομορφιάς και να μην ικανοποιούνται με την εμφάνιση της γυναίκας τους.
Δώστε κούραση στις συζύγους ώστε τα βράδια να μην είναι σε θέση να χαρούν σαν ζευγάρια με τους άνδρες τους. Δώστε τους πονοκεφάλους ώστε οι άνδρες να έχουν παράπονα, πικρίες και να αρχίσουν να ψάχνουν αλλού για ευχαρίστηση. Αυτό θα διαλύσει γρήγορα τις οικογένειες.
Ακόμα και στη διασκέδασή τους φέρτε τους στα άκρα. Όταν γυρίζουν από διακοπές να είναι πτώμα στην κούραση και να έχουν μετανιώσει για τις επιλογές τους.


Μην τους αφήνετε να βγαίνουν στη φύση και να παρατηρούν ό,τι ο Θεός έφτιαξε.



Δώστε τους να ασχολούνται με τόσους πολλούς ‘καλούς’ στόχους, που να μην έχουν χρόνο ούτε ανάγκη να εκζητήσουν τη δύναμη του Ιησού στη ζωή τους.
Σύντομα θα δουλεύουν ασταμάτητα για αυτόν το καλό σκοπό, που όμως ο Θεός δεν τους ανέθεσε, θυσιάζοντας την υγεία τους και την οικογένειά τους σ’ αυτόν με μεγάλη πιθανότητα να τα χάσουν και τα δύο.
Θα δουλέψει σίγουρα το σχέδιο αυτό.»








Οι δαίμονες έτρεξαν γρήγορα να βάλουν σε εφαρμογή όλα αυτά, ώστε οι Χριστιανοί να μην έχουν χρόνο για τον Σωτήρα τους.
Έχουν πετύχει άραγε τους στόχους τους;

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ως συνολική-μαζική εικόνα ναι,
ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι σε όλο τον κόσμο που αντιστέκονται,αντιδρούν,επιλέγουν και ...περιμένουν την άνωθεν syper-δύναμη...

ταξιδιώτισσα

PISTOS788 είπε...

ταξιδιώτισσα

ΜΗ ΦΟΒΟΥ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΠΟΙΜΝΙΟ...
ΜΕΙΝΕΤΕ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΟΙ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ!

zkcome είπε...

ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟΝ ΤΗΣ ΕΝ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΓΡΑΨΟΝ ΤΑΥΤΑ ΛΕΓΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ Ο ΕΧΩΝ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙΟΝ ΤΟΥ ΔΑΒΙΔ ΟΣΤΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΚΛΕΙΕΙ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΟΙΓΕΙ.
ΕΞΕΥΡΩ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΙΔΟΥ ΕΘΕΣΑ ΕΝΩΠΙΟΝ ΣΟΥ ΘΥΡΑΝ ΑΝΕΩΓΜΕΝΗΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΑΥΤΗΝ ΔΙΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΑΝ ΔΥΝΑΜΙΝ ΚΑΙ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΝΗΘΗΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ.
ΙΔΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΕΚ ΤΗΣ ΣΥΝΑΓΩΓΗΣ ΤΟΥ ΣΑΤΑΝΑ ΟΙΤΙΝΕΣ ΛΕΓΟΥΣΙΝ ΕΑΥΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΑ ΨΕΥΔΟΝΤΑΙ ΙΔΟΥ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΕΛΘΩΣΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΩΣΙΝ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΠΟΔΩΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩΣΙΝ ΟΤΙ ΕΓΩ ΣΕ ΗΓΑΠΗΣΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΥΛΑΞΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟΝ ΤΗΣ ΥΠΟΜΟΝΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΣΕ ΦΥΛΑΞΕΙ ΕΚ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥ ΟΣΤΙΣ ΜΕΛΛΕΙ ΝΑ ΕΛΘΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΟΛΗΣ ΔΙΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝΤΑΣ ΕΠΙ ΤΗΣ ΓΗΣ.
ΙΔΟΥ ΕΡΧΟΜΑΙ ΤΑΧΕΩΣ ΚΡΑΤΕΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΑΒΗ ΜΗΔΕΙΣ ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟΝ ΣΟΥ.
ΟΣΤΙΣ ΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΥΛΟΝ ΕΝ ΤΩ ΝΑΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΛΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΩ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΓΡΑΨΕΙ ΕΠ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΠΟΛΕΩΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ ΗΤΙΣ ΚΑΤΑΒΑΙΝΕΙ ΕΚ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΤΟ ΝΕΟΝ.

Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

“Μάρθα Μάρθα, μεριμνάς και τυρβάζη περί πολλά. Ενός δε εστι χρεία. Μαρία δε την αγαθήν μερίδα εξελέξατο, ήτις ουκ αφαιρεθήσεται απ’ αυτής” [Λουκ. ι’41-42]

Trinity είπε...

Πραγματικά βλεπουμε τα μυαλά των ανθρώπων να μην μπορουν να καταφέρουν να συγκεντρωθουν και να γινονται ερμαια καταιγιστικών και ακαταληπτων σκέψεων...
ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ ΗΔΗ ΚΑΤΟΙΚΟΥΝ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥΣ
Το σχεδιο πετυχε!!
ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ.

Μια καλή ιδέα ειναι να κανουμε τα ακριβως αντιθετα απο αυτα που σχεδίασαν

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ , ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!

Ανώνυμος είπε...

ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ,ΑΦΟΥ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΕΣ,ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΠΡΟΣΕΥΧΗ Η ΣΕ ΟΤΙ ΑΓΑΘΟ.

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΙΕΡΩΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΣΙΔΕΡΩΜΑ.ΠΕΤΣΕΤΕΣ ΚΑΙ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ.

ΕΝΑ ΦΑΓΗΤΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ.ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΘΕΟ,ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΥΧΗ.

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΞΕΥΡΕΣΗ ΧΡΟΝΟΥ,ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΘΕΟ.

ΟΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ ΝΑ ΑΠΕΧΟΥΜΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΜΑΣ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΟΝ ΠΟΛΥΤΙΜΟ ΧΡΟΝΟ ΜΑΣ.

ΜΕΤΑ ΠΡΩΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΝΟΥΘΕΣΙΑ ΠΑΡΑΙΤΟΥ.ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΙΝΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΝΙΟΡΤΟ ΤΩΝ ΥΠΟΔΗΜΑΤΩΝ ΣΑΣ.

Ο ΔΙΑΒΟΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΧΡΟΝΟ.

ΟΙ ΠΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΑΜΕΤΡΗΤΕΣ,ΟΜΩΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΣΟΥΝ.

ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ,ΓΙΑ
ΤΑ ΜΠΑΝΙΑ ΜΑΣ,ΓΙΑ ΓΑΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΦΤΙΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΜΑΣ?

Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΟ ΔΕΙΠΝΟ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΟΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΧΡΟΝΟ.ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΠΑΩ ΝΑ ΘΑΨΩ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΟΣ ΑΓΡΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ.

ΚΑΙ ΕΣΤΙ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΙΟΡΤΗ.

ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ ΖΚ!

PISTOS788 είπε...

zkcome

ΟΣΤΙΣ ΝΙΚΑ ΘΕΛΩ ΚΑΜΕΙ ΑΥΤΟΝ ΣΤΥΛΟΝ ΕΝ ΤΩ ΝΑΩ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΞΕΛΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΞΩ...
ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ-ΦΟΥ...
ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ...
Η ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ...
3 ΙΟΥΝΙΟΥ ΙΣΠΑΝΙΑ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΕΜΠΕΡΓΚ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ...

PISTOS788 είπε...

BornGR

ΕΠΙΣΗΣ ΤΙΠΟΤΑ ΤΥΧΑΙΟ...
ΜΑΡΘΑ ΜΑΡΘΑ...ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΗΜΕΡΑ...
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΒΡΑΔΥ...

PISTOS788 είπε...

Trinity

ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΙΔΕΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΥΜΕ ΤΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΓΕΝΟΣ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ , ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΔΑΙΜΟΝΩΝ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΚΟΠΟ ΤΗΣ, ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ!!!

ΟΣΟ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ...
ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ...ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ...

ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΦΙΛΗ.
ΖΚΕ...

PISTOS788 είπε...

telitsa-ΠΑΥΛΙΤΣΑ

ΤΑ ΕΓΡΑΨΕΣ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΑ ΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ...
ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΩΝ...
ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥΣ...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥ...
ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΟΥΣ...
ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.
ΖΚΕ

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες