Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ-ΣΚΗΝΕΣ ΣΟΚ,ΒΙΑΣ ΑΠΟ ΑΦΡΙΚΑΝΟΥΣ,ΣΤΗΝ ΕΡΜΟΥ.




ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ
anypotaxtosEllhnas — April 10, 2010 — Μια επιτροπή εμπόρων πήρε την πρωτοβουλία να κάνει μία ενημέρωση των πολιτών και καταγραφή του λαθρεμπορίου που γίνεται τόσα χρόνια στην οδό Ερμού (υπό την ανοχή του Δημάρχου και της Ελληνικής Αστυνομίας)
Οι Αφρικανοί λαθρομετανάστες - λαθρέμποροι αφού μας εξύβρισαν, επιτέθηκαν (δύο από αυτοί) σε ένα ηλικιωμένο Ελληνα (72 ετών) και τότε όρμησαν 6-7 Ελληνες να τον σώσουν και να προσπαθήσουν να συλλάβουν τους εγκληματίες.
Η αστυνομία ενώ είχε ενημερωθεί ήταν απούσα...

ΥΓ 1. Στην αρχή του βίντεο ο τραυματισμένος 72χρονος Ελληνας, απαντάει στην ερώτησή μου, "Πειράζει να δείξω στο διαδίκτυο το προσωπό σας" με όχι, όχι (οτι δηλαδή δεν πειράζει).

ΥΓ 2. Προς το τέλος του Βιντεο, εκεί που μιλάει ο τραυματισμένος Ελληνας (γεμάτος αίματα) βλέπουμε έξαφνα οτι στα 50 μέτρα 10 ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ χτυπάνε έναν Ελληνα και αναγκαζόμαστε 3 Ελληνες να ορμήσουμε με ιαχές για να τον γλυτώσουμε από τα δολοφονικά τους χτυπήματα.
Σε εκείνο το σημείο αυτοί εκτοξεύουν πλήθος από ποτήρια και άλλα αντικείμενα (εναντίον μας) και αναγκαζόμαστε να πάρουμε τραπεζάκια και καρέκλες (σαν ασπίδες) για να προστατέψουμε το προσωπό μας.

ΥΓ 3. Ο τύπος που μιλάει στο 1.19 (μας ενημέρωσαν οι καταστηματάρχες) είναι γνωστός στη περιοχή και πουλάει λαθραία ρολόγια και γυαλιά σε τουρίστες

ΥΓ 4. Κανείς δεν είχε σκοπό να έρθει στα χέρια με αυτούς και αυτό φαίνεται από τα διάφορα βίντεο. Εμείς, αφού πρώτοι αυτοί χτύπησαν τον ηλικιωμένο, κάναμε το καθήκον μας ώς Ελληνες πολίτες και προστατέψαμε την ζωή του 72χρονου συμπολίτη μας και εν συνεχεία τους ακολουθήσαμε (ημασταν 4-6 ενάντια σε 15 αφρικανους) φωνάζοντας να παρέμβει η αστυνομία.
Στο τέλος φαινεται καθαρά η επιθετικότητά τους 10 αφρικανοί εφόρμησαν με λοστάρια ενάντια σε δύο άοπλους πολίτες...

8 σχόλια:

Trinity είπε...

Πολεμος ερχεται, πολεμος αρχισε ελεγε ο Λακης χθες(δεν εδειξε βεβαια τιποτε απο αυτα!!!)
Και να σκεφτειτε πως οι καημενοι οι μαυροι δεν ενοχλουν (συνηθως) και τουλαχιστον δεν κλεβουν (κλεβουν στο περιπου επειδη πουλάν μαιμου προιοντα). Οι αλλοι οι ''μισομαυροι'' που γυριζουν στα φαναρια και δεν εχουν με τι να ασχοληθουν κατα την γνωμη μου θα γινουν πολυ επικινδυνοι..

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ!ΕΜΕΙΝΑ ΑΝΑΥΔΗ!Ο ΘΕΟΣ ΝΑ
ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ!ΓΡΗΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΑΜΕ!ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

PISTOS788 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
PISTOS788 είπε...

telitsa
ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ Μ.Μ.Ε...ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ...
ΑΤΕΛΕΙΩΤΕΣ ΩΡΕΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΤΙΠΟΤΑ...
ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΛΕΣ ΨΥΧΕΣ,ΣΤΑ ΜΠΛΟΓΚΣ ΤΟΣΑ ΟΜΟΡΦΑ ΘΕΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΑΤΕΛΕΙΩΤΗ ΥΠΟΠΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ...
Ο ΘΕΟΣ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ.
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΥΛΙΤΣΑ...

PISTOS788 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
PISTOS788 είπε...

Trinity
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ,ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΓΕΛΑΕΙ...ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΚΛΑΙΕΙ...
ΤΙ ΜΑΣ ΦΤΑΙΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΧΡΩΜΟΙ-ΜΑΥΡΟΙ...
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΛΕΝΕ ΕΓΧΡΩΜΟΥΣ,ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...
ΟΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ...ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
ΑΣ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΟ...ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

απλά εγώ είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.
Μπατσιώκης Γιώργος είπε...

Το σχέδιο του θεού είναι η σωτηρία της ψυχής και γι' αυτήν θυσιάστηκε. Και ο μαύρος και ο κίτρινος και ο λευκός είναι ψυχές αγαπημένες που θυσιάζονται για την επιβίωση. Πάντα υπάρχει η επιλογή με το αυτεξούσιο μας, στην αποχή κατανάλωσης προϊόντων απο της συγκεκριμένες πηγές και όχι μόνον. Δεν είναι ο πόλεμος αυτής της μορφής η λύση, εν χριστώ αδερφέ "πιστέ".
Η ταπείνωση και η μετάνοια στον τρόπο ζωής μας είναι ο δρόμος και ο καθένας πρώτα μόνος θα δείξει τον δρόμο με το παράδειγμά του.
Υπάρχουν πάντα Έλληνες με αξιοπρέπεια και ποιότητα σε ότι παράγουν και αυτούς να στηρίζουμε με όποιο κόστος. Να μην ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα λοιπόν, αλλά να της δίνω και εγώ με το χέρι μου φύλλα ζωής.

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες