Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2010

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΓΟΗΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΚΥ ΦΛΕΣΣΑ


Η κ. Φλέσσα, προσπάθησε, ανεπιτυχώς, πετώντας από κλαδάκι σε κλαδάκι, να καταστρέψει αυτή τη διαλεκτική της ιστορικής διαμόρφωσης του Μίκη και να τεμαχίσει το ιστορικό κύκλωμα σε ασύνδετα τεμάχια.

Επιστράτευσε η Βίκυ Φλέσσα όλα τα «γυναικεία» όπλα της και κυρίως την υποκριτική θηλυκή τσαχπινιά, καθώς και τα τυποποιημένα σαγηνευτικά «βλέμματα», προκειμένου να πλέξει ένα υφαντό χωρίς αρχή κα τέλος και κυρίως να «φιμώσει» το Μίκη πάνω στα καυτά ζητήματα του σήμερα.


Όταν ο Μίκης ανέφερε κάποια πράγματα για τις πιέσεις που δέχεται τον τελευταίο καιρό η Ελλάδα από ξένους οικονομικούς ομίλους και μάλιστα τις συνέδεσε με την παγκοσμιοποίηση που θέλει να κάνει τους λαούς ρομποτάκια και πιο άμεσα με τα σχέδια για τη μεγάλη Αλβανία κ.λπ, η παρουσιάστρια, σαν ναζιάρα μαθητριούλα, αλλά με κομπάζουσα ημιμάθεια, τον έκοβε με τυποποιημένες ηλιθιότητες του τύπου: «μα για όλα οι άλλοι φταίνε;», «μα τι παράγουμε εμείς οι Έλληνες και θέλουν να μας το πάρουν οι ξένοι;» και πολλές άλλες τέτοιες παρόμοιες, προβοκατόρικες σπερμολογίες…

Λίγη τσίπα, αλλά και σεμνότητα δεν θα έβλαπταν…

Οι παρεμβάσεις του Μίκη για τα εθνικά μας θέματα προκαλούν τον τρόμο στο κατεστημένο και στα ποικίλα παπαγαλάκια τους. Γι’ αυτό εξευτελίζονται όταν επιχειρούν, με τόση αγωνία, αλλά και «θηλυκά» τεχνάσματα να ανακόψουν τον «Χείμαρρο» Μίκη ή να τον «φιμώσουν» σε ζητήματα καυτά του σήμερα…

ΠΑΡΕΣΕΡΝΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ,ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟΤΕ...ΟΧΙ ΤΟ ΤΩΡΑ...

Με τεχνάσματα «θηλυκής σαγήνης» ο Μίκης δεν …ανακόπτεται!
ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΚΕΙΜΕΝΟΥ ΑΠΟ http://resaltomag.blogspot.com/2010/01/t_30.html

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου!Έπισκέπτομαι για πρώτη φορά το μπλογκ σου,συμφωνώ απόλυτα μαζί σου,είδα την εκπομπή και παρατήρησα τα χαζά σχόλια της και το ύφος της,όπως και στην εκπομπή που είχε προσκαλεσμένο και τον Λευτέρη Παπαδόπουλο αλλά εκεί βρήκε τον...μάστορά της!
Eιρήνη

PISTOS788 είπε...

Με τα φτερά της ψυχής
ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΦΙΛΗ ΜΟΥ...
ΚΑΤΣΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ,ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΙΚΗ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ...
ΑΛΛΑ Η Κ.ΦΛΕΣΣΑ ...ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟΤΕ...ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ...ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΕ...

ANAZHTHΣH είπε...

Αχ ρε Μίκη εδώ δεν είχες ισχυρή αντίσταση και εγρήγορση... Ας είναι, έχεις προσφέρει τόσα πολλά...
Καλημέρα φίλε μου.

PISTOS788 είπε...

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ
ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ,ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ...
Έγραφε:
Κλασσικοπερίπτωση 28/1/10:
Ευχόμαστε αυτή την φορά η κ.Φλέσσα να αφήσει τον συνομιλητή της να μιλήσει ώστε να έχουμε πιθανότητες να δούμε τα "άκρα" που υπόσχεται κάθε φορά ο τίτλος ,της κατά τα άλλα, ενδιαφέρουσας αλλά όχι "ακραίας" εκπομπής.
Ο Μίκης έχει να πεί τόσα πολλά που φυσικά χρειάζονται πολλές εκπομπές σαν και αυτήν της κ. Φλέσσα, η οποία σημειωτέον δεν γυρίζεται στα καλώς εξοπλισμένα studios της ΕΡΤ αλλά σε ιδιωτικό studio με τρέχα γύρευε κόστος (ελπίζουμε να μην το μάθουμε γιατί ίσως τότε φτάσουμε εμείς " στα άκρα")

Ο «Κλασσικοπερίπτωση», βλέποντας και αυτός την εκπομπή «εμπνεύστηκε», τα παρακάτω, πολύ εύστοχα:

Προχθές όταν προτείναμε στους αναγνώστες να παρακολουθήσουν την εκπομπή της κυρίας που έχει αναγάγει σε ...επιστήμη την επίφαση της κουλτούρας, προσδοκούσαμε ότι το μέγεθος του Μίκη θα αναγκάσει την οικοδέσποινα να αρθεί στο ύψος του φιλοξενουμένου της. Αυτή - όπως το είχαμε προβλέψει - προσπάθησε να τον φτάσει βασιζόμενη στα ..τακούνια της και στην απαραίτητη για την τηλεοπτική της επιβίωση δημοσιογραφική κουτοπονηριά. Οι ερωτήσεις της αν και ηλίθιες ωστόσο ετίθεντο εκ του πονηρού, όχι για να στριμώξουν βέβαια τον Μίκη, αλλά για να δείξουν στα νέα αφεντικά της ΕΡΤ ότι η ... κοπέλα καταβάλλει προσπάθειες να αποδυναμώσει και να αποπροσανατολίσει τον λόγο του.
Έως πότε άραγε θα βρίσκονται στο προσκήνιο οι "χρήσιμοι" ηλίθιοι της δημοσιογραφίας;

zkcome είπε...

ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ. Ο ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ. ΖΚΕ.

PISTOS788 είπε...

zkcome
ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ,ΕΙΠΕ-ΕΛΗΛΥΘΕΝ Η ΩΡΑ ΙΝΑ ΔΟΞΑΣΘΗ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ...
ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ...
ΖΚΕ...ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες