Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2009

ΞΕΝΟΙ...ΕΡΧΕΤΑΙ...

7 σχόλια:

zkcome είπε...

Και ένα από τα κεφάλια του ήταν σαν σφαγμένο για θάνατο, αλλά η θανάσιμη πληγή του θεραπεύτηκε. Και τότε θαύμασε όλη η γη και ακολούθησε πίσω από το θηρίο, και προσκύνησαν το δράκο, γιατί έδωσε την εξουσία στο θηρίο, και προσκύνησαν το θηρίο, λέγοντας: «Ποιος είναι όμοιος με το θηρίο και ποιος δύναται να πολεμήσει με αυτό;»
Και του δόθηκε στόμα να λαλεί μεγάλα πράγματα και βλαστήμιες, και του δόθηκε εξουσία να ενεργήσει σαράντα δύο μήνες. Και άνοιξε το στόμα του για βλαστήμιες εναντίον του Θεού, για να βλαστημήσει το όνομά του και τη σκηνή του, αυτούς που κατασκηνώνουν στον ουρανό. Και του δόθηκε να κάνει πόλεμο με τους αγίους και να τους νικήσει. Και του δόθηκε εξουσία πάνω σε κάθε φυλή και λαό και γλώσσα και έθνος. Και όλοι όσοι κατοικούν πάνω στη γη θα προσκυνήσουν αυτόν, του οποίου δεν έχει γραφτεί το όνομά του στο βιβλίο της ζωής του Αρνίου του σφαγμένου από την αρχή της δημιουργίας του κόσμου.

Και είδα άλλο θηρίο να ανεβαίνει από τη γη, και είχε δύο κέρατα όμοια με αρνί, αλλά μιλούσε σαν δράκος. Και όλη την εξουσία του πρώτου θηρίου την ενεργεί μπροστά του. Και κάνει τη γη και όσους κατοικούν σ' αυτή να προσκυνήσουν το θηρίο το πρώτο, του οποίου θεραπεύτηκε η θανάσιμη πληγή του. Και κάνει θαυματουργικά σημεία μεγάλα, ώστε και φωτιά κάνει να κατεβαίνει στη γη από τον ουρανό μπροστά στους ανθρώπους. Και πλανά αυτούς που κατοικούν πάνω στη γη, εξαιτίας των θαυματουργικών σημείων που του δόθηκε να κάνει μπροστά στο θηρίο, λέγοντας σ' αυτούς που κατοικούν πάνω στη γη να κάνουν εικόνα στο θηρίο, ο οποίος έχει την πληγή της μάχαιρας και έζησε. Και του δόθηκε να δώσει πνεύμα στην εικόνα του θηρίου, ώστε και να λαλήσει η εικόνα του θηρίου και να κάνει ώστε όσοι δεν προσκυνήσουν την εικόνα του θηρίου να σκοτωθούν.

zkcome είπε...

Είναι η ευρωπαϊκή ένωση.
Η ευρωπαϊκή ένωση έχει επτά κεφαλές, που είναι τα επτά κράτη τα οποία είναι βασικά για την ευρωπαϊκή ένωση. Μία από τις κεφαλές αυτές είναι η Γερμανία. Η Γερμανία είχε χωρισθεί μετά την ήττα της στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, σε δύο κράτη. Τη Δυτική Γερμανία που ανήκε στο δυτικό και την Ανατολική Γερμανία, η οποία ανήκε στο ανατολικό στρατόπεδο. Η κεφαλή που ήταν "πεπληγωμένη θανατηφόρος", ήταν η Γερμανία η οποία στις ημέρες μας θεραπεύτηκε. Ενώθηκε η Δυτική και η Ανατολική Γερμανία και αποτέλεσαν ένα ενιαίο κράτος.Ακόμη βεβαίως η πληγή είναι νωπή και το κράτος στην ανάρρωση.
Και στο 14 εδάφιο του ιδίου κεφαλαίου γράφει: "Το οποίον έχει την πληγήν της μαχαίρας και έζησε". Οταν λέει "την πληγήν της μαχαίρας", σημαίνει ότι η κεφαλή είχε κτυπηθεί με μάχαιραν και επομένως είχε διαιρεθεί στα δύο. Το μόνο ευρωπαϊκό κράτος που είχε διαιρεθεί στα δύο και ενώθηκε είναι η Γερμανία.
Ακόμη βεβαίως είναι νωπή η πληγή της, αλλά η θεραπεία έχει γίνει και πιστεύουμε ότι θα παίξει μεγάλο ρόλο στη δημιουργία και ανάπτυξη της Ενωμένης Ευρώπης. Η ένωση των δύο Γερμανιών υπήρξε κοσμοϊστορικό γεγονός και η κατεδάφιση του τείχους που είχε κτισθεί ανάμεσά τους, γιορτάσθηκε με μεγάλες κωδωνοκρουσίες, γιορτές και πανηγύρια.
Το θηρίο τώρα έχοντας θεραπευμένη την μία κεφαλή που ήταν τραυματισμένη με μάχαιρα, θα παρουσιασθεί ακέραιο, ολόκληρο και πανίσχυρο. Ολοι θα θαυμάζουν το μεγάλο θηρίο το οποίο αναδύεται στις ημέρες μας, το ευρωπαϊκό κράτος. Ολοι τρέφουν ελπίδες ότι με τη δημιουργία του ευρωπαϊκού κράτους, θα ευτυχήσουν και θα δημιουργήσουν μια νέα τάξη πραγμάτων.
Γι' αυτό όλα τα κράτη σπεύδουν να υποβάλλουν αίτηση εντάξεως και ενσωματώσεως στην Ευρωπαϊκή ένωση. Μετά την Ισπανία και Πορτογαλία, η Σουηδία, η Νορβηγία, η Φιλανδία και η Αυστρία μπαίνουν στην Ευρωπαϊκή ένωση. Οι διάφορες συμμαχίες της Αφρικής και της Ασίας ζητούν επιμόνως τη συνεργασία και την τελωνιακή σύνδεση με την Ευρωπαϊκή ένωση. Ολοι καταλαβαίνουν ότι η Ενωμένη Ευρώπη θα αποτελέσει όχι απλώς σοβαρή οικονομική και πολιτική δύναμη, αλλά τη μόνη.
Αυτή η σημείωση είναι πολύ αξιοπρόσεκτη, γιατί μας πληροφορεί ότι οι άνθρωποι θα προσκυνήσουν το Σατανά και θα αναγνωρίσουν ότι έχει μεγάλη εξουσία. Θα διαδοθεί πιο πολύ η σατανολατρεία και θα αποστραφούν οι άνθρωποι τον αληθινό και αγαθό Θεό. Σ' αυτό θα βοηθήσει πολύ η Ευρώπη, η οποία ως κράτος θα θεσπίσει νόμους και διατάξεις, εντελώς αντίθετες από το Ευαγγέλιο του Ιησού Χριστού. Η Ευρώπη θα γίνει πανίσχυρο κράτος και θα προκαλέσει το θαυμασμό όλης της γης, η οποία θα ομολογήσει ότι δεν υπάρχει όμοιο κράτος με αυτήν, κανείς δεν μπορεί να την πολεμήσει και τελικά θα στραφεί στη σατανολατρεία. Το στόμα του θηρίου, που θα είναι το Ευρωπαϊκό κράτος με αρχηγό τον Αντίχριστο, θα αναγγείλει μεγαλεπίβολα σχέδια, για να δείξει ότι μπορεί να κάνει περισσότερα από όσα έχει κάνει ο Θεός. Το στόμα του Αντίχριστου θα είναι γεμάτο βλασφημίες εναντίον του Θεού, για να δείξει ότι είναι ανώτερος από το Θεό και τελικά θα συστήσει τον εαυτό του για Θεό. Το θηρίο, που είναι το μεγάλο κράτος που θα συγκροτηθεί στις έσχατες ημέρες, η Ευρωπαϊκή ένωση και ο αρχηγός του θα είναι ο Αντίχριστος, θα το προσκυνήσουν όλοι οι κάτοικοι της γης. Δεν θα προσκυνήσουν το θηρίο όσοι έχουν πιστέψει στο Χριστό και των οποίων τα ονόματα γράφτηκαν στο βιβλίο της ζωής. Θα προσκυνήσουν τον Αντίχριστο όλοι εκείνοι που απέρριψαν τον Ιησού Χριστό, "διότι δεν εδέχθησαν την αγάπην της αληθείας διά να σωθώσι" και τα ονόματά τους δεν έχουν γραφτεί στο βιβλίο της ζωής. "Και διά τούτο θέλει πέμψει επ' αυτούς ο Θεός ενέργειαν πλάνης, ώστε να πιστεύσωσι εις το ψεύδος". Β' Θεσσαλονικείς β:10-11

PISTOS788 είπε...

zkcome
ΠΟΛΥ,ΜΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΑΝΑΛΥΣΗ...
ΖΚΕ...

ANAZHTHΣH είπε...

Υπέροχο βίντεο, με δυνατά μηνύματα...Καλό απόγευμα.

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS είπε...

ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ.
ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.

PISTOS788 είπε...

ANAZHTHΣH
ΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

PISTOS788 είπε...

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS
ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ!
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.
ΧΑΡΗΚΑ...

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες