Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2009

CHEMTRAILS-ΒΑΡΙΟ,ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ-ΤΟΞΙΚΕΣ ΟΥΣΙΕΣ-ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ



Τι είναι οι λεγόμενοι αεροψεκασμοί;

Έχει παρατηρηθεί εδώ και δεκαετίες ότι έχει αρχίσει ένας συστηματικός αεροψεκασμός του πλανήτη.

Δε μιλάμε για αεροψεκασμούς φυτοφαρμάκων που γίνονται σε αγρούς ή δάση, αλλά για αεροψεκασμούς όλης της επιφάνειας της Γης και κυρίως των αστικών περιοχών.

Τι μπορεί κανείς να παρατηρήσει στον ουρανό;

Όλοι μας έχουμε δει πάρα πολλές φορές τις άσπρες γραμμές που τα αεροπλάνα αφήνουν πίσω τους καθώς πετούν. Κανονικά αυτό οφείλεται στο ότι καυσαέρια των κινητήρων παγώνουν ακαριαία αν βγούν σε περιβάλλον πολύ χαμηλών θερμοκρασιών (π.χ. Κάτω από -50 °C έως -60 °C). Καταλαβαίνουμε δηλαδή ότι το φαινόμενο αυτό δε συμβαίνει πάντα διότι λαμβάνει χώρα σε πολύ μεγάλα ύψη. Ένα αεροπλάνο που ταξιδεύει μεταξύ Αθήνας – Θεσσαλονίκης για παράδειγμα συναντά συνήθως θερμοκρασίες γύρο στους -30 °C έως -40 °C. Όταν λοιπόν οι συνθήκες είναι κατάλληλες εμφανίζονται οι λευκές γραμμές πίσω από τα αεροπλάνα, αλλά σε μισό περίπου λεπτό χάνονται και δεν βλέπουμε τίποτε. Η γραμμή επομένως πίσω από τα αεροπλάνο μπορεί να έχει ένα μικρό σχετικά μήκος ανάλογα με την ταχύτητα του αεροπλάνου. Αυτές είναι οι κανονικές γραμμές που τυχόν αφήνουν τα αεροπλάνα στον ουρανό (Contrails). Σε τι διαφέρουν όμως οι χημικές γραμμες (Chemtrails);
Οι γραμμές αυτές δεν εξαφανίζονται και το μήκος τους είναι τόσο όσο και το μήκος «ψεκασμού» από το αεροπλάνο. Συνήθως οι «ψεκασμοί» γίνονται σε παράλληλες, διασταυρούμενες, ζιγκζαγκ ή κυκλικές γραμμές. Όταν όλες οι γραμμές αραιώσουν εμφανίζεται μια αχλίδα ή αν θέλετε τεχνητό αραιό χημικό στρώμα αερίου να καλύπτει τον γαλάζιο ουρανό. Ο «ψεκασμός» γίνεται από αεροπλάνα τάνκερ (KC-10 ή KC-135 ή C-17 συνήθως ή από απλά επιβατικά που χρησιμοποιούν καύσιμα (σύμφωνα με πληροφορίες JP 8 που περιλαμβάνουν οξείδια αλουμινίου ή βαρίου σε αντίθεση με τα JP 4. Τα οξείδια αυτά δεν καίγονται και εξάγονται με τα καυσαέρια των αεροπλάνων, οπότε σταδιακά κατακάθονται στο έδαφος. Ότι και αν μας ψεκάζουν το σίγουρο είναι οτι το αναπνέουμε.

Τι μας ψεκάζουν;

Έχουμε δύο διαφορετικούς αεροψεκασμούς.

1ο είδος:

Σύμφωνα με καταγγελίες που έχουν γίνει και στην Αμερική, ψεκάζουν συστηματικά κάποια είδη ψυχοφαρμάκων ώστε όλοι οι κάτοικοι να μην αντιδρούν στις εξωφρενικές ενέργειες των «κρατούντων» τα ηνία των κρατών. Οι καταγγελίες έχουν γίνει στο διαδίκτυο. Η αλήθεια είναι ότι πολλές φορές οι κυβερνήσεις διαφόρων κρατών προβαίνουν σε εξωφρενικές ενέργειες και οι λαοί παθητικά δέχονται χωρίς καν να ερωτηθούν και βεβαίως χωρίς να διαμαρτυρηθούν. Επίσημη παραδοχή ή καταγγελία δεν έχει γίνει. Καταγγέλθηκε επίσης ότι ψεκάζονται ιοί για να κρατούν τους πληθυσμούς σε διαρκή καταστολή, καθώς και εμβόλια για να δουν το χρόνο αντίδρασης του ανθρώπινου οργανισμού σε περίπτωση τρομοκρατικής ενέργειας με βιολογικά όπλα ή στην περίπτωση βιολογικού πολέμου. Τίποτε από τα παραπάνω δεν έχει γίνει επισήμως αποδεκτό.

2ο είδος:

Ψεκάζουν οξείδια και ενώσεις του αλουμινίου και του βαρίου σε μικρές ίνες καθως και άλλων μετάλλων αλλάζοντας το πάνω μέρος της τροπόσφαιρας και κάνοντάς το κατάλληλο για ευκολότερη ηλέκτριση και ιονισμό, κατάλληλο δηλαδή να δεχθεί την ενέργεια που μπορεί να στείλει το δίκτυο HAARP, ώστε να εκπέμψει τα μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλή συχνότητα (ELF) προς το έδαφος.

Οι αεροψεκασμοί γίνονται απ’ ευθείας με ιπτάμενα τάνκερ ή μέσω των καυσίμων των αεροπλάνων. Σύμφωνα με πληροφορίες το καύσιμο JP 8 περιέχει τα παραπάνω οξείδια, που δεν καίγονται και φεύγουν στην ατμόσφαιρα με τα καυσαέρια απο τις εξατμίσεις των αεροπλάνων.


Πως μπορούν να συνδυασθούν τα τεχνητά αραιά νέφη που δημιουργούνται από τους μαζικούς αεροψεκασμούς με το σύστημα H.A.A.R.P.;

Το παραδεκτό από τη νέα τάξη υπαρχών σύστημα H.A.A.R.P βρίσκεται στην Αλάσκα. Ωστόσο καταγγέλλεται, χωρίς να γίνεται βέβαια παραδεκτό, ότι συστήματα H.A.A.R.P υπάρχουν και σε άλλα μέρη του κόσμου. Ας μιλήσουμε λοιπόν για το H.A.A.R.P και τα τεχνητά νέφη που είναι γεμάτα με οξείδια του αλουμινίου, χρησιμοποιώντας απλή φυσική. Μας λένε ότι τα τεχνητά αυτά νέφη, καθώς είναι λεπτά και επίπεδα, παίζουν το ρόλο ανακλαστικών επιφανειών. Μπορούν δηλαδή να ανακλάσουν και τα μικροκύματα που εκπέμπει το H.A.A.R.P και να τα στείλουν πέρα του ορίζοντος εκεί που θέλουν οι χειριστές του. Για ποιο λόγο; Μα είναι απλό. Το H.A.A.R.P μπορεί να εκπέμψει μικροκύματα διαμορφωμένα με εξαιρετικά χαμηλές συχνότητες (ELF) που μπορούν να διαμορφώσουν λόγω της υψηλής ισχύος τους τις συνειδήσεις μιας ολόκληρης πόλης. Το μειονέκτημα είναι ότι τα μικροκύματα εκπέμπονται προς τα πάνω, ενώ εμείς να τα στέλνουμε στο έδαφος. Δημιουργούμε λοιπόν στον ουρανό μια αντανακλαστική επιφάνεια και τα οδηγούμε εκεί που θέλουμε. Η απαιτούμενη εκτεταμένη ανακλαστική επιφάνεια, μπορούν να είναι επίπεδα τεχνητά ψεκαζόμενα νέφη που προκύπτουν από τη σταδιακή πλάτυνση και ένωση των ψεκαζόμενων λευκών λωρίδων από τα αεροπλάνα. Τα τεχνητά σύννεφα περιέχουν οξείδια μετάλλων (αλουμινίου και επομένως εύκολα ιονίζονται (ηλεκτρίζονται.
Η ενέργεια που με την εκπομπή των μικροκυμάτων στέλνουν σε αυτά οι κεραίες του H.A.A.R.P, δημιουργεί με τη βοήθεια του φαινομένου HALL, πολύ εύκολα, ιονοσφαιρικού τύπου κυκλικά (κλειστά μεταβαλλόμενα ρεύματα. Αυτά στην πράξη ειναί «ποτάμια» φορτισμένων σωματιδίων μέσα στα τεχνητά σύννεφα. Τα «ποτάμια» αυτά των φορτισμένων αερίων δεν έχουν αρχή και τέλος επειδή είναι κυκλικά. Εκεί που αρχίζουν εκεί τελειώνουν. Ένα όμως κυκλικό μεταβαλλόμενο ρεύμα, δημιουργεί ένα μεταβαλλόμενο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο που εκπέμπει (οι συνάδελφοι φυσικοί να συγχωρήσουν την απλούστευση των όρων, χάριν των αναγνωστών ένα ηλεκτρομαγνητικό κύμα το οποίο είναι ίδιο με το αρχικό μικροκύμα που εξεπέμφθει από το H.A.A.R.P και δημιούργησε το φαινόμένο HALL στο τεχνητό νέφος. Το δημιουργούμενο μικροκύμα εκπέμπεται προς κάθε κατεύθυνση και επομένως και προς το έδαφος. Που αλλού; Στον επιθυμητό στόχο (πόλη, χωριό κτλ.

Ποιές είναι οι επίσημες δικαιολογίες για τους μαζικούς αεροψεκασμούς;

Γίνονται, λέει, για το καλό μας διότι δημιουργούν ένα τεχνητό στρώμα οξειδίων του αλουμινίου ή του βαρίου που αντανακλά μέρος της υπεριώδους ακτινοβολίας του ήλιου, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στη Γη να διώχνει στο διάστημα ικανή ποσότητα θερμικής ενέργειας, ώστε να αποφευχθεί το φαινόμενο του θερμοκηπίου. Ουσιαστικά, μονώνεται δηλαδή η Γη και αποκτά μια ασπίδα κατά του φαινομένου του θερμοκηπίου.

Στέκουν όλες οι δικαιολογίες;

Όχι είναι η απάντηση που δίνουν Έλληνες αλλά και ξένοι ειδικοί σε όλο τον κόσμο. Εκατοντάδες επιστήμονες συγκεντρώνουν στοιχεία για τους αεροψεκασμούς, για τα ηλεκτρισμένα τεχνητά (ψεκασμένα αραιά σύννεφα που φεγκοβολούν παλλόμενα, από την ενέργεια που δέχονται από το H.A.A.R.P και για τους χιλιάδες ανθρώπους που υποφέρουν από τις ψεκαζόμενες ουσίες.Λένε ότι ψεκασμοί γίνονται και κοινωφελείς σκοπούς. Τα ανακλώντα σωματίδια των οξειδίων του αλουμινίου δημιουργούν με τους ψεκασμούς ένα προστατευτικό στρώμα που ανακλά την ηλιακή ακτινοβολία σε περιοχές που έχουν ηλιοφάνεια και έτσι τις δροσίζουν.

Σχόλιο: Η Αγγλία το χειμώνα έχει πρόβλημα υπερθέρανσης; Μάλλον όχι.

Λένε ότι αν ήθελαν να μας ψεκάσουν με ψυχοφάρμακα ή ιούς δε θα ψέκαζαν με ηλιοφάνεια ώστε να τους βλέπουμε, αλλά θα ψέκαζαν μέσα στα σύννεφα όταν είχε συννεφιά, ώστε να είναι και ευκολότερη η κάθοδος των σωματιδίψν πάνω στις κατοικημένες περιοχές.

Σχόλιο: Και ποιός μας λέει ότι δεν μας ψεκάζουν με συννεφιά;

Λένε ότι τα ψεκαζόμενα τεχνητά αραιά νέφη βοηθούν στον έλεγχο του καιρού και την αντανάκλαση των ακτινοβολιών του συστήματος H.A.A.R.P. κατά τη διάρκεια επιστημονικών πειραμάτων.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ;

PISTOS788 είπε...

@ΑΝΩΝΥΜΟΣ
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΑΣ...
ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!

Fake Macedonia

Fake Macedonia

Δημοφιλείς αναρτήσεις

Ετικέτες

2012 (2) 888 (2) ΑΓΡΟΓΛΥΦΙΚΑ (1) ΑΘΑΝΑΤΟΙ (1) ΑΙΩΡΗΣΗ (1) ΑΛΗΘΕΙΑ Ή ΨΕΜΑ; (5) ΑΛΛΑ ΝΕΑ.... (76) ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ (7) ΑΠΟΚΡΥΦΗ ΙΣΤΟΡΙΑ (10) ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ... (1) ΑΡΧΙΚΗ (1) ΑΣΚΗΤΙΚΑ (2) ΑΣΤΕΙΑ (17) ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ (7) ΑΧΡΙ ΚΑΙΡΟΥ... (71) ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ. (5) ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ 'Η ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ... (2) ΓΙΑΤΙ; (4) ΓΙΟΡΤΙΝΑ (1) ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ-ΠΡΟΣΕΥΧΗ (4) ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΑ (2) ΔΙΑΦΟΡΑ... (27) ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ (13) ΔΙΕΘΝΗ (8) ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΠΙΣΤΗΣ (1) ΔΥΝΑΤΑ... (16) Ε (1) Ε-ΞΥΠΝΑ... (1) ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ ΚΥΜΑΤΑ (1) ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΝΟΥ (2) ΕΛΛΑΔΑ (54) ΕΛΠΙΔΑ (5) ΕΜΒΟΛΙΑ (3) ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΣΩΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ. (7) ΕΞΥΠΝΑ (1) ΕΠΑΦΙΚΟΙ (5) ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΕΣ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ... (2) ΕΥΤΟΠΙΑ (1) ΖΕΠΠΕΛΙΝ (2) ΖΚΕ (39) ΖΚΕ... (20) ΖΩ ΣΤΟ ΝΗΣΙ (3) Η ΣΙΒΥΛΛΑ ΜΑΣ (1) ΗΘΙΚΑ (4) ΗΡΩΙΚΑ (12) ΘΑΛΑΣΣΑ (1) ΘΑΥΜΑ (8) ΙΜΙΑ (2) ΙΣΤΟΡΙΚΑ (2) ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ (3) ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ (2) ΚΟΙΝΩΝΙΑ (16) ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΗΧΑΝΙΚΗ. (1) ΚΟΥΤΟΒΙΚ (3) ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ (2) ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ (2) ΜΑΓΕΙΑ (4) ΜΑΤΡΙΞ (1) ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ (31) ΜΙΚΡΟΥ ΜΗΚΟΥΣ (5) ΝΑΖΙ UFO (3) ΝΑΖΙ-ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΝΗΣΟΣ ΑΝΔΡΟΣ (3) ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ (7) ΟΜΑΔΑ-Ε (1) ΟΜΟ... (1) ΟΜΟΡΦΑ (6) ΟΡΓΗ. (1) ΟΥΑΙ (2) ΟΥΣΤ (1) ΟΥΣΤ. (1) ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ-ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ... (1) ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ (3) ΠΕΙΡΑΜΑΤΟΖΩΑ (6) ΠΕΡΙ ΘΕΟΥ (5) ΠΕΡΙΕΡΓΑ (16) ΠΕΡΙΣΥΛΛΟΓΗΣ (63) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ (52) ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΤΕΧΝΕΣ (2) ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ-ΨΕΜΑΤΑ (3) ΠΟΝΟΣ... (1) ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΥ (11) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. (8) ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ-ΤΕΧΝΙΚΕΣ (4) ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΑ (2) ΠΡΟΣΕΧΩΣ... (6) ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ (5) ΠΡΟΧΩ... (58) ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. (1) ΡΑΠ (1) ΡΟΜΠΟΤ (5) ΣΠΑΣΙΜΠΑ ΓΙΩΡΓΟΣ... (3) ΣΥΜΒΟΛΑ (1) ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. (3) ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ... (8) ΣΥΝΟΜΩΣΙΑ (20) ΣΥΝΤΟΜΑ... (1) ΣΧΕΣΕΙΣ (11) ΤΑ ΕΒΡΑΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (1) ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ (9) ΤΟ ΕΛΕΟΣ (1) ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ... (7) ΤΟΓΙΟ (6) ΤΟΓΙΟ; (28) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ (33) ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΞΕΝΑ (12) ΤΣΙΠΑΚΙ... (7) ΥΓΕΙΑ. (1) ΥΠΝΩΤΙΣΜΟΣ (1) ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΒΑΣΕΙΣ (2) ΦΙΛΟΣΟΦΙΚΑ (1) ΦΟΒΙΕΣ (2) ΩΡΑΙΑ (44) BLUE BEAM (2) Chemtrails (3) Dr.MASARU EMOTO (1) H.A.A.R.P (2) THE ORION CONSPIRACY (1) Two Steps From Hell (6) UFOs (8) ZKE (6)

ΖΚΕ

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΩ ΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ,ΡΙΞΕ ΜΕ ΣΤΗΝ ΚΟΛΑΣΗ.

ΑΝ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ,ΚΛΕΙΣΕ ΜΟΥ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ.

ΑΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΩ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΑΓΑΠΩ,ΜΗ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΛΛΟΣ ΣΟΥ.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ.

Αναγνώστες